Luodaan sivua Alfred Nobel

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 19. syyskuuta 2021 kello 13.17 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (sisältö oli: ”'''Al "Fred" No Bel''' oli ruotsalainen kylähullu ja terroristi. Keksittyään dynamiitin hän sai lukuisia mitaleja ja arvomerkkejä lunnaina hänen tekemiin pommiuhkauksiin. Nobelin rauhanpalkinto on nimetty hänen mukaansa.”, ja ainoa muokkaaja oli ”84.250.74.150” (keskustelu))
  • 1. elokuuta 2021 kello 12.58 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (Roskaa: sisältö oli: ”Mies ja transnainen harrastavat seksiä, jolloin transnaisen penis heiluu.”, ja ainoa muokkaaja oli ”Peräaukkoaan repivä olento” (keskustelu))
  • 25. huhtikuuta 2019 kello 14.38 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (Ohjasi Hiktionary-määritelmään, joka on "Alfred Nobel ei ollut mikään ruudinkeksijä, sillä hän keksi dynamiitin." eikä muuta)
  • 22. joulukuuta 2015 kello 23.20 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (Tynkä: Ei tämmösiä, Kattolämmitys: ”'''Alfred Nobel''' oli ruåtsalainen mies. Hän ei ollut mikään ruudinkeksijä, sillä hän keksi dynamiitin. ==Elämä== Alfred syntyi konkursin partaalla olevaan perheeseen. Hän...)
  • 25. heinäkuuta 2015 kello 20.34 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (Turha uudelleenohjaus: Looppaava ohjaussivu, sisälsi: ”#OHJAUS Nobel” (ainoa muokkaaja oli 83.245.237.246))
  • 11. toukokuuta 2015 kello 16.15 Hjalmar Djupsjölös keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (Tajunnanvirtaa: sisälsi: ” == Alfred Noopeli == Kyseinen ukko oli perisuomalainen 14-vuotias jonne, joka tappoi pärinöissään mm. Ratto-lehden päätoimittajan sekä kainuulaisen kirjaston työntekijän. Tämän nuoren poja...” (ainoa muokkaa...)
  • 1. huhtikuuta 2015 kello 11.38 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (sisälsi: ”Alfred Nobel oli hieno mies” (ainoa muokkaaja oli 137.163.18.134))
  • 4. heinäkuuta 2014 kello 14.43 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Alfred Nobel (Nyt on onnetonta: ”Alfred Nobel on dynamiitin keksijä, ruotsalainen kylähullu. Nobel on taiteilijanimi oikean nimen ollessa N00bel. – – Hän olikin äärimilitaristi – eli aseidenpalvoja ja sotaihannoija. Nobel murhasi yhdysvaltain presidentt...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)