7 päivää

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee vessapaperimerkkiä. Numerosta on oma artikkeli. Viikossa on myös 7 päivää

”Kaikki muut lukevat Seiskaa, mikset siis sinäkin!?”

~Aukotonta logiikkaa Seiskan mainoksissa


Kohu-uutinen.

7 päivää eli Seiska on Suomen ja ehkä koko Euroopan arvostetuin kulttuurilehti. Seiska toimii keskiluokkaisen ja tylsistyneen ihmiskunnan äänitorvena. Seiskan korkeaa kulttuuria todistaa sekin, että heillä on oma toimittajansa Matti Nykästä varten. (Matti Nykänen on tunnettu Mensan kunniajäsen.) Seiska edustaa ns. keltainen lehdistö -tyyppistä lehdistöä. Lehti on perustettu 1992.

Seiska elää keksimällä ja julkaisemalla perättömiä juoruja julkkiksista tai sitten jopa alentuu tonkimaan heidän paskaisia roskiksiaan. Lehden kokoa kasvatetaan huonosti editoiduilla kuvilla ja surkeilla tv-sivuilla, jotka korvaa mainiosti esimerkiksi Telkku.com.

Lehdessä voi myös lähettää viestejä julkkiksille, koska avuliaat ja viisaat lukijat (katso Seiskan lukijat alhaalta) luulevat, että julkisuuden henkilöitä oikeasti kiinnostaa 11vee teinin valitus paskasta äänestä/mekosta/käytöksestä.

Syy, miksi Seiska tulee vieläkin vuonna 2022 postiluukusta virkistämään ihmisten mieliä, johtuu siitä, että Matti Nykänen allekirjoitti vuonna 1986 kolmekymmentävuotisen sopimuksen Seiskan kanssa, jonka seurauksena hänen pitää tehdä kaikkea tyhmää, jotta Seiska saa tehtyä Matista jutun. Vastineeksi Matti saa mäyräkoiran joka viikonloppu. Homma karkasi kuitenkin käsistä, kun Matti puukotti kaljapäissään yhtä jätkää, joten Seiska joutui siirtymään Kimi Räikköseen.

Viime aikoina Seiskaan on ilmestynyt toimittaja, joka "osaa" Photoshopin käytön. Tästä on ollut todisteena esimerkiksi kansikuva Jani Sievisestä ja SVL (=Suomen Virallinen Lortto) Marika Fingerroosista. Seiskan lukijakunta luultavasti uskoi tämän kuvan olevan aito, mikä kertoo joitain heidän älykkyysosamäärästään (ÄO<100).

Seiska on saanut myös arvostetun kansainvälisen Paras pohjoismainen vessapaperi-palkinnon, jonka antoperusteet ovat pitkäaikainen ihmisten elämänlaadun ja pakaroiden puhtauden parantaminen vessassa ja sen ulkopuolella. Seiskan päätoimittaja oli palkinnosta hyvin otettu, ja ilmoitti, että he aikovat samantien palkinnon innoittamina lisätä lehtensä takapuoliystävällisyyttä pehmeyttä parantamalla.

Lordin kasvot

Seiska julkaisi 24. toukokuuta 2006 Suomen Eurovision Paskakilpailujen voittajan Lordin kuvan ja otsikoi "Kohupaljastus! Tää o Loorti!". Tämä pani alulle Seiska On Perseestä -kampanjan ja kampanjan adressiin kirjoitettuja nimiä oli 7 700 000, mukaanlukien ulkoavaruudesta tulleet nimet ja IP-osoitteesta 194.40.112.666 tulleet 6 500 612 nimeä. Toimitukseen tulvi lisäksi tuhansia tappouhkauksia ja epäilyttäviä paketteja, jotka sisälsivät ihmisen ulostetta.

Seiskan päätoimittaja pyysi pakon edessä (kaksi päivää myöhemmin) Lordilta ja faneilta "anteeksi". Tämä toteutettiin käyttämällä Seiskan valmiita niin sanottuja "anteeksipyyntöpohjia", sillä Seiskan päätoimittaja ei osaa lukea, saati sitten kirjoittaa. Lordin kuvan paljastaneet lehdet ovat yllättäen yhä myynnissä tänään 28. tammikuuta 2022.

Seiskan lukijat

Seiskan lukijakunta koostuu seuraavanlaisista "ihmisistä":

  • 9-vuotiaat pennut, jotka eivät erota, mikä on maailmassa hyvä ja huono asia.
  • Aivokuolleet ja puoliksi mädäntyneet mummot, jotka ovat itse kyllästyneet tarkkailemaan toisia ihmisiä ikkunoista ja ovisilmistä.
  • Pummit, joilla ei ole sosiaalista elämää ja jotka eivät itse löydä ilmaisia bikinikuvia Internetistä eivätkä osaa varastaa Jallua lähikaupasta.
  • Seiskan henkilökunta (noin 75% tilaajista)
  • Muut selkärangattomat, moraalia vastustavat tahot.
  • Vessan ja vessapaperin vakituiset käyttäjät, sillä Seiskan hinta-laatusuhde on Lambiin verrattuna huomattavasti parempi.
  • Tekaistut tilaajat ("Erkki Esimerkki").
  • Halmettilaiset.
Ajattelun viholliset Suomessa
HymyIlta-SanomatIskelmäradioKouluMTV3NelonenSeiskaSubThe VoiceYle