Äärikeskusta

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 9. maaliskuuta 2015 kello 09.15 käyttäjän Kuri (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Jos ei se nyt lopu, niin sitten se saa jatkua”

~Äärikeskustalainen 1

”Kyllä ja ei”

~Äärikeskustalainen 2

Äärikeskusta on fundamentaalinen keskustapuolueen jäsenten muodostama puolue, joka on tullut tunnetuksi vaarallisen keskustamaisista kannanotoistaan ja taipumattomasta agendastaan, joka ei salli muuta kuin äärikeskustalaisia arvoja. Äärikeskustan tavoitteena on saada AINA kompromissi, vaikka sitten väkisin! Toki tässä voidaan aina joustaa, jos tilanne niin vaatii. Äärikeskustan tavoitteina on saada mahdollisimman normaalisti ääniä. Luterilainen kirkko painottaa, ettei ole väittänyt kannattavansa tai vastustavansa äärikeskustapuoluetta.

Teesit[muokkaa]

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0