Luodaan sivua ½

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 13. lokakuuta 2016 kello 14.18 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun ½ (Roskaa: sisälsi: ” == 1/2 elikkäs puoli== Puoli on asia, joka on puoliksi pienempi kuin yksi, ja se on kakkosen ja nollan välissä. Puoli on myös hyvä juttu mittauksessa, ettei jostain tule puolta senttiä pide...” (ainoa muokkaaja oli Gusse...)
  • 27. kesäkuuta 2014 kello 00.55 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun ½ (sisälsi: ”'''½ -merkki''' on hyvin tarpeellinen kun laitetaan jotain puoliksi. == Kuuluisia puolituksia == *Rooman valtakunnan hajoaminen puoliksi. *Euroshopper energiajuoman miniversio ...” (ainoa muokkaaja oli Okxa))
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 14.50 Tacoman keskustelu muokkaukset palautti sivun ½ (Yksi versio palautettiin)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 02.56 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun ½ (Ei huumorisisältöä: sisälsi: ”'''½ -merkki''' on hyvin tarpeellinen kun laitetaan jotain puoliksi. == Kuuluisia puolituksia == *Rooman valtakunnan hajoaminen puoliksi. *Euroshopper energiajuoman miniversio ...” ...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/½