Yhdysvaltain armeija

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Yhdysvaltain armeijassa on hauskaa. Isänmaata puolustaessa.
Toisinaan on uhrauduttava. Isänmaata puolustaessa.
Toisinaan sattuu sinne. Isänmaata puolustaessa.

”Olen kuullut kutsun: Jumala haluaa minusta presidentin.”

~Yhdysvalloissa Jumala valitsee puolustusvoimien ylipäällikön puolustamaan isänmaata

”Yksikään presidentti ei ole koskaan tehnyt enemmän ihmisoikeuksien eteen kuin minä.”

~Yhdysvaltain puolustusvoimien yli-isänmaanpuolustaja vuosina 2001-2009

Yhdysvaltain armeija eli Yhdysvaltain puolustusvoimat eli Yhdysvaltain asevoimat on instituutio, jonka ainoa ja vilpitön pyrkimys on puolustaa isänmaataan, Yhdysvaltoja, miltä tahansa sotilaalliselta, suulliselta ja ideologiselta uhalta, mikäli siitä on rahallista hyötyä. Armeija koostuu palkkasotilaista, joita on koulutusvaiheessa pidetty kolme vuotta pimeässä kaivossa ja piesty verille kujanjuoksuissa, jotta he tekisivät kaikkensa puolustaakseen isänmaataan. Armeija on äärimmäisen aggressiivinen ja on valmis tekemään kaikkensa puolustaakseen isänmaataan.

Isänmaan puolustus[muokkaa]

Yhdysvaltojen isänmaan puolustus on organisoitu niin, että armeija on jaettu maavoimiin, laivastoon, ilmavoimiin, merijalkaväkeen ja rannikkovartiostoon. Näitä kutsutaan puolustushaaroiksi, ja niistä jokaisesta riippuu yksi puolustuksen osanen. Näiden osasten on toimintatilanteessa tarkoitus tukkia vihollisen viestintälinjat, työntyä syvälle vihollisen alueelle ja karjua raivokkaasti. Etenemisen jälkeen seuraa niin sanottu "telaketjuliike", jossa ollaan vuoroin edessä ja vuoroin takana, minkä jälkeen karjutaan mahdollisesti taas raivokkaasti. Ylipäätään Yhdysvaltain armeijassa karjutaan paljon. Karjuminen tekee hyvää isänmaalle ja auttaa sen puolustuksessa.

Puolustettaessa isänmaata[muokkaa]

Yhdysvaltojen puolustaessa isänmaataan Yhdysvaltojen isänmaan puolustusvoimat aloittavat puolustuksen välittömästi saatuaan puolustuspäätöksen YK:lta. YK on Yhdysvaltojen isänmaan puolustusarmeijavoimien tärkeimpiä auktoriteetteja, eikä ilman sen päätöksiä puolusteta yhtään mitään. Yllättävän usein YK kuitenkin on täsmälleen samaa mieltä kuin muutkin osaset Yhdysvaltojen isänmaasta, ja puolustus järjestyy nopeasti. Viimeisin puolustuspäätös saatiin 19. maaliskuuta 2003, ja vain päivää myöhemmin USA:n ylpeän isänmaan polleat puolustusvoimat olivat jo isänmaataan puolustamassa Irakissa. Jälleen isänmaa oli toiminut niin tehokkaasti, ettei puolustusvoimien tarvinnut puolustella edes kotomaan kamaralla, ja moni isänmaasiviili saatiin näin säästettyä vihollisen puolustukselta.