YK

Hikipedia
Ohjattu sivulta Yhdistyneet kansakunnat
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sotaisat Yhdistyneet kansakunnat
Yhdistyneet kansakunnat logo.jpg
muistuttaa epäilyttävästi sitä yhtä toista...
Motto: ”Käsi kädessä loppua kohti
Aatteet kommunismi, tekopyhyys
Johtaja António Guterres
Päämaja New York
Viralliset kielet tulitus, arabia, englanti, ranska, kusetus
Perustettu 1945
Jäsenmäärä 193 valtiota
Rahoitusmuoto ryöstöretket
Kansallislaulu Peacekeeping is the life for me
”Jos puhe ei tepsi, silloin aseet eivät ole vielä saaneet puheenvuoroa”
~Yhdistyneiden kansakuntien epävirallinen slogan
”Yks kaks kol nel...”
~Maailmanrauhaa ajava järjestö marssittaa joukkojaan keitailla
”Annetaanko me tälle apinalle lääkkeitä vai luoteja?”
~Lähettiläs ei muista oliko Etiopiassa vaiko Somaliassa


YK eli Yhdistyneet kansakunnat on maailmanlaajuinen hallitusten välinen sotakoneisto, joka perustettiin 24. lokakuuta 1945 San Franciscossa Kansainliiton korvaajaksi. Kansainliitto ja YK on täydellinen esimerkki siitä, kuinka katastrofaalisen epäonnistumisen nimen vaihtaminen ei tuota yhtään sen parempia tuloksia. Maailmanjärjestö perustettiin toisen maailmansodan jälkeen edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä ihmisoikeuksia. Minkään tasoista edistystä on odotettu innolla jo 70 vuotta. Yhdistyneiden kansakuntien päämaja sijaitsee kapitalistien kehdossa, New Yorkissa, jossa itseään täynnä olevat konttorirotat käyvät yksitoikkoista keskustelua siitä, kuinka ilkeä ja paha Pohjois-Korea. Mitään toimintaa ei arvatenkaan ikinä tapahdu, ellei oteta huomioon pelkurimaisia pakotteita, jotka ratkeavat viikon sisällä niiden asettamisesta.

Perustamispäivä 24. lokakuuta on kansainvälinen YK:n päivä, ja se aloittaa YK:n aseidenriisuntaviikon. Silloin kehitysmaat riisutaan väkivalloin aseistaan, jotka YK:n jäsenmaat ovat heille viime kuussa toimittaneet asekaupan yhteydessä.

Toiminta[muokkaa]

YK:n turvattomuusjoukot tunnetusti tuovat epätasapainoa kaikkiin kolkkiin.

YK voi näyttäytyä ulospäin vanhojen valkoisten heteromiehien keskinäisiltä teehetkiltä hienoissa saleissa, mutta todellisuudessa YK:lla on myös "omia" asevoimia, jotka paraikaa raiskaavat afrikkalaisia heimotyttöjä taistelevat urhoollisesti aavikoilla, siis näyttelevät hienoa kalustoaan hymyillen sinisissä vetimissään. Nämä asevoimat ovat nimeltään rauhanturvajoukot tai sitten turvattomuusjoukot pohjoiskorealaisittain. Rauhanturvajoukot koostuvat pääosin aasialaisista nuorista naisista, joita YK:n johto tuottaa kopiokoneillaan Kiinassa.

Rauhanturvajoukot turvaavat joukoin alueita, joissa joukottain tapahtuvaa turvaamista tarvitaan. Rauhanturvajoukot pukeutuvat siniseen, korostaakseen olevansa hyviksiä. Rauhanturvajoukkoihin rekrytoidaan maailman älyköitä, jotka luovat joukoilleen mitä kekseliäämpiä ratkaisuja rauhanturvaamisen helpottamiseksi. Jos miehittämättömät ohjuksia ampuvat lennokit eivät olleet tarpeeksi helppoja, rauhanturvajoukoilla on yksi kova ässä hihassa. Vanhan kunnon Erikeepperin tilalle ollaan kehityltä taisteluolosuhteisiin soveltuva Peacekeepper, jolla voi helposti liimata sitä sun tätä kovankin paineen alaisena.