Yamaha

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Eräs ehdotus Humahan eiku Yamahan uudeksi tavaramerkiksi. Turhan huoleton ja holtiton (lue: hervoton) Jammu-kuski voi humahtaa myös juuri tämän näköiseksi, eli punaläiskäksi tiiliseinään tai johonkin muuhun vastaavan kovaan esteeseen.

Yamaha (suom. maha) on eräs japanilaisten tavaramerkki. Sen logo muistuttaa lähinnä halkeavaa atomia, taikka keskenään epävireisesti kilistäviä äänirautoja. Tuotemerkin alaisuudessa on tuotettu pianoja, rumpuja, kitaroita ja bassoja. Viimeisenä muttei kaikkein vähäisimpänä ryhmänä on maanteidenpaholaiset eli moottoripyörät. Ketaravahvistimet eivät nekään ole ainakaan täysin havaitsematon ilmiö ole. Suuritehoiset laitteet ovat tunnettuja köyhälistöneitojen eli prole-pimatsujen pillunkiihottimia.

Viime sotien jälkeen on Yamaha tuotemerkkinä kasvanut lähinnä alempien seksiluokkien sosiaaliryhmien statussymboliksi, heikosta ontosta äänenlaadusta ja rätisevästä toistosta sekä mustista juovista lähinnä eniten tunnistaen. Näin on käynyt aivan instrumenttiin kuin värmeeseen (murr. laite) kastoamatta kattomati.

Yamahan mopot ja moottoripyörät ovat kaksipyöräisten moottoriajoneuvojen pohjanoteeraus. Usein näkeekin juuri kortin saaneen onnellisen Yamahan-omistajan lykkimässä mutterikasaansa käyntiin tai taluttamassa sitä kotiin, sillä "se leipo taas".

Internetissä olevasta käytettyjen kurkkumopojen kaupasta voi löytää halpoja Yamahoita. Kriitikot ja kansa kuitenkin varoittavat, että ilmoitukset ovat ns. täyttä paskaa. Tässä onkin pieni sanakirja avuksi:

  • Huollettu ajallaan: Huollettu viimeksi vuonna 85 (kauan on aikaa siis, Eppu Normaalia siteeraten) ja ajoneuvon viat on peitetty StuntFreaksTeamin tarrasarjalla, joka maksoi enemmän kuin pyörä itse.
  • Varmatoiminen: Leipoi viimeksi eilen.
  • Ei vaihtoja: Myyjä haluaa välttyä muilta saman lajin yksilöiltä, koska on saanut härvelistään traumat loppuiäkseen.
  • Tästä hyvä mopo uuteen kotiin!: Ostajaehdokasta lähentelevä ja lämmittelevä lausahdus, joka valmistaa hänet pitkään vikalistaan. Jos lauseen kääntäisi todeksi se menisi näin: "Tästä paska romuläjä ongelmineen ja velkoineen jollekin epätoivoiselle! Mukaan kaupanpäälle kampikammion kattovalo!"

Yhteenvetona voimmekin sanoa että Yamahan kaksipyöräiset kaverit ovat loistava valinta jokaiselle masokistisia piirteitä omaavalle henkilölle!

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.