William Howard Taft

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
William Howard Taft
Taft2.jpg
Yhdysvaltain presidentti
vallassa 19091913
edeltäjä Theodore Roosevelt
seuraaja Woodrow Wilson
syntyi 15. syyskuuta 1857
Cincinnati, Ohio
kuoli 8. maaliskuuta 1930
Washington D.C.
puolue Yhdysvaltain rebublikaanit

William Howard Taft (18571913) oli Yhdysvaltojen 27. presidentti ja juristi. Hänellä oli ylipainoa ja viikset, eli kaikki, mitä hänestä tulee tietää. Artikkelin loppuosa on tarkoitettu heille, jotka todella haluavat perehtyä asiaan syvällisemmin.

Ruumiinrakenne[muokkaa]

William Howard Taft oli presidentiksi tullessaan 1909 Yhdysvaltojen historian lihavin mies painaen 488 kiloa (painoindeksi 45,4). Häntä varten täytyi Valkoiseen taloon teetättää erikoissuuri kylpyamme, koska hän ei mahtunut standardikokoiseen ammeeseen. Taft kävi virka-asuntonsa toisessa kerroksessa vain kerran tutustuessaan taloon aivan presidenttikautensa alussa. Lattia ei kuitenkaan kannattanut häntä, ja Valkoinen talo jouduttiin remontoimaan. Loppukautensa Taft vietti rakennuksen pohjakerroksessa.

Presidenttikauden jälkeinen ura[muokkaa]

Taft ottamassa aurinkoa Valkoisen talon terassilla.

Presidenttikautensa jälkeen Taft nimitettiin Yhdysvaltain Korkeimpaan oikeuteen, virkaan, johon hän aina olikin halunnut. Korkeimman oikeuden rakennus vahvistettiin erikoisremontilla ennen Taftin astumista uuteen virkaansa, sillä se oli historiallisesti arvokas.

Katso myös[muokkaa]


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Huom! Älä sentään yliruoki! Tämä on jo tarpeeksi lihava ilmankin!