Wille Rydman

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Yhdistetty keräys ja vaalitilaisuus maamme sodissa taistelleen Willen hyväksi.[1]
Wille hommasi vaaleja varten rusketuksen. Paintilla.

”[Köyhät] ei köyhdy vaan rikastuu hitaammassa suhteessa.”

~Rydman tunnustaa runkkaavansa Reaganille.

Wille Rydman (s. 2. tammikuuta 1986) on sotaveteraani ja kokoomusnuorekas poliitikko, joka tosin jätti politiikan, kun ei tullut ensimmäisellä kerralla valituksi kansanedustajaksi. Tämä oli tiettävästi Willen elämän ensimmäinen ja ainoa takaisku. Asia kuitenkin korjautui Willen mielenmukaisiksi pahamaineisissa vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

Keksi Norssissa alkaa larppaamaan itärannikkolaista neokonservatiivia, mutta rooli näyttää jääneen päälle. Asennoituu köyhiin vähintään varautuneen välinpitämättömästi ja vassarikommareihin sekä norppiin vihamielisesti, mitä nyt faija ja vaari oli kumpikin jonkinasteisia Stalin-faneja.

Ei tykkää myöskään pakolaisista, vaikka 2011 eduskuntavaaleissa photoshoppasi itsensä obamapäissään jonkinnäköiseksi puolineekeriksi. Jyrpä saatika Stubb ei liiemmälti ilahtuneet Rydmanin mamukannoista, eikä niillä ole mitään tekemistä Kokoomuksen virallisen linjan kanssa, vaikka Wille nyt ehdolla olikin ja peruskokkeli nyt ei haluaisi auttaa hädänalaisia edes Suomen rajojen sisäpuolella. Uudelleenarjalaistunut Rydman meni hulvattoman rahan polttamisen siivittämänä eduskuntaan keväällä 2015.

Wagneria ihaileva, säveltäjäksikin itsensä julistanut Rydis on ottanut elämäntehtäväkseen aiheuttaa mahdollisimman paljon suolistovaivoja Jyrki-Boylle. Tästä toimi esimerkkinä muun muassa rotutohtorinakin tunnetun Untersturmführer Jussi Halla-ahon kannanoton kopiointi kokkarikakaroiden "omaksi" kannantotoksi. Vaalien jälkeisenä aikana Johtaja Rydman on keskittynyt kokkarikakaroiden toispuol jokke asuvien pappa–betalar-porvarien muiluttamiseen. Tästä johtuen Johtaja joutuukin ylittämän Aurajoen henkivartijoiden ja panssariauton turvin halutessaan Tukholmaan.

Rydman on säveltänyt kakofonian ja johtanut pokerinpelaajia. Öitä valvova nörtti siis. Hän myös väittää valvoneensa öitä opiskellakseen nopeasti "koulussa", mutta taisi pelailla nettipokeria ja hävitä kaikki rahansa ja korvasi tämän anomalla armoa proffakavereilta.

Katso myös[muokkaa]

Typing monkey.jpg Kuten sinäkin, tämä artikkeli on vajaa.
Laajentamalla artikkelia pystyt kasvattamaan sen älykkyysosamäärää
.