Who Cares?

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Monesti maailmassa tuntuu että välittäminen on kadonnut. On pelkkää EVVK:ta. On kuitenkin asioita, joihin voimme luottaa.

  • FBI, CIA ja Poliisi välittää. Heitä kiinnostaa kovasti, mitä teet. He myös toimivat jos näkevät että jokin on vialla.
  • Itä-Saksa välittää. Sen vuoksi se palkkasi Stasi -agentteja. Heitä kiinnosti ottaa selvää mitä mieltä ihmiset ovat, sillä heitä kiinnosti kovasti se, että ihmisillä oli oikeat mielipiteet.
  • Kim Jong-un. Hän välittää kansalaisistaan ja siitä, miten hänen johtamassaan Koreassa toimitaan. Liikennepoliisien ulkonäkö kiinnostaa häntä suunnattomasti. Samoin kuin se, että hänen patsaastaan otettuja kuvia ei ole rajattu, vaan ne näkyvät kokonaan. Häntä kiinnostavat erilaiset asiast suunnattomasti ja suunnattomalla tarkkuudella. Näin maa pysyy harmoniassa.
  • Päivi Räsänen välittää. Hänestä on tärkeää tietää esimerkiksi mitä teet sängyssä. Ja jos eroat nuuskimisen vuoksi kirkosta, hän itkee itsensä uneen ja kertoo tästä Iltalehdelle.
  • Jumala ja karma välittävät. He tutkivat kaikkia tekojasi. Heitä kiinnostavat mielipiteesi ja uskomuksesi ja toimintasi. Heitäkin kiinnostaa että mielipiteesi ovat tiettyjä, se on tärkeää. Muuten he kostavat, koska vain täten he voivat näyttää kiinnostuksensa määrän.

Jos maailma tuntuu ankealta, ja tuntuu että ihmiset eivät välitä, on syytä aina muistaa että välittäminen ei ole kuollut maailmasta. Että aina löytyy ihmisiä joita kiinnostaa. Kiinnostaa kovasti ja tarkasti.

Katso myös