Warhammer

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Yhteenvetona voimme kertoa, että "Warhammer" kertoo surullisen tarinan ihmisistä, jotka ostavat 200-700 grammaa muovia hintahaarukasta 15-300 €. Ja elämänsä näihin "figuihin" tuhlattuaan he silti kykenevät vetämään leveän virneen naamalleen ja tarttumaan noppiinsa.”

~Anonyymi

Warhammer eli "Sotavasara" on Kellog's-murojen ehkä siedetyin muroyllätyssarja. Warhammerin kehittivät pienen lautapeliliikkeen Games Worksop:in kesätyöläiset noin vuonna 5791 erityisen Warhammer-kalenterin mukaan ollessaan turmiollisen Grandi-juoman vaikutusten alaisuudessa. Warhammereiden suuren suosion myötä myyntisuhde "yksi paketti sisältää tuhat muroa ja yhden Warhammerin" muutettiin rahan kiilto silmissä suhteeseen "yksi paketti sisältää yhden muron ja tuhat Warhammeria".

Nk. juoni[muokkaa]

Ei ole hääppöinen. Tarina kertoo eräästä kaukaisesta galaksista, jossa eri ölliäiskansojen edustajat ovat kokoontuneet tuhatvuotisiin teekutsuihin, missä myös rupatellaan pitsinnypläyksestä ja Salattujen Elämien lähes yhtä mielenkintoisista tapahtumista. Ja siellä suurin aihe oli Kauniit ja rohkeat.

Tuotteet[muokkaa]

Ovat noin peukalonkorkuisia muovikokkareita, joiden olisi tarkoitus esittää näitä teekutsulaisia. Koska Kellog's tuotti Warhammerit lapsi-halpatyövoimalla, ne eivät ole paketista tullessaan valmiita, vaan kuluttajaparka joutuu liimaamaan eri palaset yhteen, ja vielä maalaamaankin ne. Suuryritysten paskamaisuudella ei liene rajoja. Lopputulos onkin sitten puhtaasti mielikuvituksen varassa ainakin sen kannalta, mitä kyseinen muovi-liima-maaliklöntti on olevinaan.

Lisäksi muidenkin halpatyövoimalla tuotettujen esineiden tapaan, ovat Warhammeritkin vaihtelevasti todella kalliita tai epäilyttävän halpoja. Hintojen muutoksiin vaikuttaa se, saatiinko pikku-ukkojen salakuljettajat kiinni tullissa. Kiinni jäädessään lisärahaa tarvitaan myös tuotteiden alkuperän tarkastajien lahjomiseen, ettei tietoon pääsisi äärikapitalistinen lapsityövoiman tukeminen.

Kohderyhmä[muokkaa]

Koostuu lähinnä keski-ikäisistä ja sitä nuoremmista miehistä... Epäilyttävää?

Mitä Warhammereilla tehdään?[muokkaa]

Pelataan erityistä strategiapeliä, joissa tyhmien kuluttajien kokoamat pikku-ukkoarmeijat kokoontuvat erityisellä pelialustalla eeppisiin teekutsuihin. Pelissä käytetään noppaa mm. hahmojen liikehdintään (käytetään piirileikki- ja tanssiaistapauksissa), toimintaan (keskusteltaessa muitten kutsuvieraitten kanssa, kaadettaessa teetä ja tarjottaessa jotain leivonnaista), hyökkäyksiin (pullan kimppuun), torjuntoihin (närästyksen, pierun tai epilepsian yrittäessä nousta esiin) ja moraalissa (mikäli haluat sydänystäväksi toisen pelaajan muovikökköjen kanssa). Pelissä vaikuttavat niin tuuri kuin strategiset kyvyt.

Ympäri maailmaa pidetään eräänlaisia kisoja, joissa sadat Kellogsien ostatajat tuovat tuhansittain muovikökkäreitään paikalle pelatakseen niillä muita vastaan. Voittaja on aina se, jolla on mukanaan painotetut nopat (erikseen nopat jotka heittävät kuutosia lähitaisteluun ja nopat jotka heittävät ykkösiä pako-huussiin-testeihin) tai pelaaja, joka on opetellut parhaiten ulkoa kaikki 1000 perussääntöä, kaikkien sääntöjen kohdat a-ö poikkeukset, kaikki lukemattomat "erikoissäännöt" joita ns. rulebook on täynnä ja pelaajien viimeiseksi tuskaksi vielä oman "armeijan" kirjan yhtä monet säännöt. Kaiken lisäksi pelaaminen on mahdotonta jos yksikin näistä säännöistä unohtuu.

Kaikkein ylivoimaisimpia ovat muovikökkäreet, jotka pakottavat toiset muovikökkäreet tekemään erilaisia liikekuvioita pullantuoksutaioillaan ja näin ehtivät hyökkäämään pullan kimppuun niitä ennen ja näin voittavat koko pelin. Näihin kuuluvat mm. eräänlaiset saos-kansat. Onneksi edes yhdellä kansalla, lääpiöillä, on voimaa vastustaa tätä tuoksua ja tämän vuoksi he ovat ylivoimaisia muihin kansoihin nähden. Mukavasti ylivoimaisia näihin molempiin kansoihin ovat kuitenkin me-sonni-laiset "ritarit", jotka kantavat mukanaan peitsiä, joilla he huitovat muita että heidän strippiklubi-lady voisi noutaa pullan ja sitten yrjötä tämän heidän päälleen jota kutsutaan kasteeksi. Kaiken lisäksi he ovat niin nopeita etteivät saos-kansat ehdi millään tekemään tuoksutaikoja. Jostain syystä kuitenkin nörtit ja moplinit on kuitenkin kaikkein suosituin kansa pelaajien keskuudessa, ehkä juuri niiden tuottamisen halvan hinnan vuoksi.

Warhammerista on tullut myös suosittu arkeologien keskuudessa, sillä eräät Warhammerin kansoista, hazardmenit, muistuttavat erehtymättömästi sukupuuttoon kuolleita maan hirmuliskoja. Monet tutkijat ovatkin alkaneet luomaan teorioita näiden hirmuliskojen katoamisajalle, kuten että nämä olisivat rakentaneet raketin ja muuttaneet tällä toiseen galaksiin. Todisteita tälle ei kuitenkaan ole vielä löytynyt.

Mitä HYÖDYLLISTÄ Warhammereilla tehdään?[muokkaa]

 • Lämmitetään sauna.
 • Tökitään piikkikammoisia tuttavia.
 • Heitetään namusetiä.
 • Viedään kierrätykseen.
 • Raavitaan kutiavia paikkoja.
 • Käytetään paperipainona (huom! Vain pieniin tapauksiin).
 • Tukehdutetaan leikki-ikäisiä.
 • Puhkotaan silmät.
 • Katsotaan niitä suurennuslasilla ja masturboidaan pinseteillä.
 • Kerätään kaverit kokoon ja katsotaan kuinka monta jokainen pystyy nielemään samaan aikaan.
 • Heitellään opettajaa.
 • Viskotaan niillä naapurin koiraa ja kaikkia muutakin minkä näet liikkuvan.