WTF

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ällistynyt avun tarpeessa oleva ihminen joka ei taatusti pärjää elämässään pelkällä omalla ymmärryksellään. Hän on hyvin kiitollinen ja iloinen saadessaan apua WTF:än hyviltä ja asiantuntevilta vapaaehtoistyötä tekevältä ajattelijalta, "Thinkeriltä"..

WTF (World Thinkers Foundation)[1] Järjestö on maailmanlaajuinen ja sen tehtävänä on auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan. Kerätyin hyväntekeväisyysvaroin se tekee kansainvälistä työtä sekä maailmassa että etenkin internetissä. WTF:n pyrkimyksenä on pysäyttää ihmisten ällistymisastetta ja rakentaa tulevaisuutta, jossa ihmiskunta elää sopusoinnussa ymmärryksen kanssa.

WTF auttaakin ällistyneitä ihmisiä heidän eksistentiaalisissa kriiseissään. Näin ollen jos ihminen törmää johonkin joka on aivan ällistyttävää[2] ja hänen järkensä ulottumattomissa, WTF pyrkii parhaansa mukaan lähettämään paikalle avustushenkilön joka sitten selittää asian niin että ällistys laantuu. Tai lohduttaa jos asialle ei ole lohdullista selitystä.

Siksi ei olekaan ollenkaan tavatonta törmätä ihmiseen joka hädän hetkellä huutaa tai näpyttää internetiin että WTF. Se on kutsuhuuto jolla WTF:än varoista kustannettu työntekijä tulee pelastamaan ihmisen ällistyspulastaan. Nämä ihmiset toivovat saavansa avun. Ja miljoonien työntekijöiden avulla suuri osa heistä saakin avun.[3]

WTF -järjestöllä on paljon työsarkaa. Ja kaikesta hienosta auttamistyöstään huolimatta se ei ehdi korjata kaikkia maailman ongelmia. Itse asiassa maailmassa näyttää olevan yhä enemmän ja enemmän ällistyttäviä tapahtumia ja ällistyttäviä pellejä.[4] Tämä ei kuitenkaan johdu siitä että WTF ei olisi hyvä järjestö joka tekee hyvää. Se yrittää auttaa parhaansa mukaan ja muuttaa maailmaa paremmaksi.

Katso myös

Viitteet

  1. Kolmikirjaiminen yhdistelmä on yleinen järjestöillä. Jos ensimmäinen kirjain on W se viittaa yleensä sanaan "World". Ja jos viimeinen kirjain on F, niin se viittaa yleensä sanaan "Foundation". Tämän pitäisi siis olla ilmsielvä juttu!
  2. Joka on todellisuuden luonne huomioiden varsin tavallista, etenkin kun ottaa huomioon sen että monien ihmisten - kuten sinun, rakas Joppe Jarosuo - kognitio on varsin rajallinen...
  3. "Someone Is Wrong On The Internet" -hätä esimerkiksi korjataan sillä että paikalle saapuu hyväntahtoinen, WTF:n kustantama "Someone Is Right On The Internet" -henkilön joka postittaa pitkät pätkät aiheeseen liittyviä linkkejä. Joiden henkimän Oikean Mielipiteen avulla hädäntunne karisee.
  4. Sekä pellejä jotka ällistyvät toisista pelleistä ja maailman tavallisistakin tapahtumista..