Vinoilu

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pisan kalteva torni harrastamassa vinoilua. Se liikkuu koko ajan aika hidasta vauhtia, millimetrin puolikkaan vuosisadassa. Se ei ole vielä saavuttanut kovin hyvää vinoilukuntoa. No eihän se monta vuosikymmentä vielä ole pystyssä ollutkaan.

Vinoilu on etenkin tornien harrastamaa kaltevana oloa, jonka tunnetuin harrastaja on Pisan kalteva torni. Sitä ei tule sekoittaa sortumiseen, vaikka tornit usein vinoiluun sortuvatkin.

Tunnettuja tornivinoilijoita[muokkaa]

Pisan kalteva torni on vinoilijoista tunnetuin. Sen jälkeen tunnetuimpia vinoilijoita ovat Pisan kalteva torni, Pisan kalteva torni, Pisan kalteva torni, Pisan kalteva torni, Pisan kalteva torni ja Pisan kalteva torni. Niiden jälkeen tunnetuimpia ovat uutuudellaan tässä artikkelissa loistavat muutamat tornit, kuten Pisan kalteva torni, Pisan kalteva torni, Pisan kalteva torni ja Pisan kalteva torni. Eräiden valtavirrasta poikkeavien teorioidensa takia varsin arvovaltaisten henkilöiden mukaan WTC-tornit harkitsivat vinoilua, mikä olisi todellinen syy niiden sortumiseen. Ainakin ennenaikainen sortuminen selittää, miksi kukaan ei ikinä nähnyt niidenkään vinoilevan.

Pisan kalteva torni[muokkaa]

Pisan kalteva torni päätti joskus alkaa harrastaa vinoilua. Siitä asti se on ollut aika kuuluisa. Tunnetuista torneista se on huumorintajuisin. Ei se tosin vielä kovin huumorintajuinen ole, kun se sellaista vinoilua luulee hassuksi. Koska tornit ovat kivestä ja lujista aineista valettuja ja kohoavat kohti taivaita, ehkeivät ne vain yleensä tahdo vinoilla. Vitsailu ei sopisi niiden linjaan: rakennuksien joukossa torni on ylevä, kunnioitusta herättävä ja arvokas. Paitsi siis Pisan kalteva torni.

Stop crap.png Tämä artikkeli on kasa paskaa ja kaiken lisäksi tynkä.
Laita hanskat käteen ja veistä artikkeli muotoonsa.