Veronala

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Veronala on asuinalue, jonka veroprosentti vaihtelee 97-99%. Veronalan kaksi rikkainta miestä, Kreivi Capula ja Patrik Mottupuukin ovat tämän asian uhreja. Kreivi Capula kuoli verojen ansiosta nälkään vuonna 2007, ja Monttupuun arvioidaan menevän konkurssiiin vuoteen 2010 mennessä.

Talous[muokkaa]

Veronalan talous on hyvä verojen ansiosta. Tosin Veronalan pormestari P. Ormestarinkuvatus pihistää vuosittain noin 5 miljoonaa valtion kassasta, verotulot taas ovat noin 4,5 miljoonaa vuodessa. Näin Veronala on rutiköyhä viimeistään vuonna 2016.

Tiede[muokkaa]

Veronalalaiset ovat muusta Simlandiasta poiketen aavistuksen jäljessä. Mutta se taitaa olla vähättelyä, sillä hehän keksivät jo vuonna 2007 kirjoitustaidonkin (käytetään verolakien kirjoittamiseen).

Kulttuuri[muokkaa]

Veronalan teatteri poltettiin vuonna 1799, koska veronalalaisilla ei ole kulttuuritajua. Siitä eteenpäin ei kukaan ole uskoltanut soittaa edes Ukko Nooaa Veronalassa. William Shakespeare kirjoitti paikan kulttuurivihamielisyydestä huolimatta näytelmän nimeltään Kaksi nuorta veronalaista. Myöhemmin hän laati spin-off -näytelmän edellisen näytelmän päähenkilöiden lemmikeistä. Se oli nimeltään Kaksi nuorta koiraveronalaista.

Varoituksia[muokkaa]

Jos noudatatte tätä, säästymme muilta varoitteluilta:

  • Älä käy Veronalassa.
800px-Taajama 571.svg.png Tämä paikka ei näy tutkassa, koska sitä käsittelevä artikkeli on tynkä.
Käynnistä satelliittiyhteys laajentamalla artikkelia
.