Verokarhu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Unnews crooked teeth.jpg Buahhahahahaa!
Tämä sivu haluaa imeä vertasi!
Ei, tämä ei ole karhu. Tämä on Mooses.

Verokarhu on ahnain Suomen luonnossa liikkuva eläin. Verokarhu kynii kenet tahansa, ja jopa oikea karhu pelkää sitä. Ainoastaan sienestäjä, marjastaja ja lottovoittaja ovat turvassa verokarhun ahneudelta. Verokarhu tappaa huvikseen, eikä syödäkseen. Verokarhu ei ole sama asia kuin karhu-olut.

Asuinalueet[muokkaa]

Verokarhuja voi tavata jokapuolella Suomea, enimmäkseen rikkaiden pamppujen läheisyydessä. Verokarhut ovat aggressiivisia ja hyökkäävät jokaisen rahaa omistavan kimppuun. Niillä on tarkka hajuaisti, jonka avulla ne haistavat uhrinsa rahat jopa kilometrien päähän.

Verokarhu ei ole uhanalainen laji, mutta se on silti rauhoitettu ympäri vuoden.

Suojautuminen[muokkaa]

Jos näet kadulla kulkiessassi verokarhun vaanimassa kadun toisella puolella, pakeneminen ei auta, sillä verokarhun nopeus on 60km/h. Verokarhua ei kannata myöskään ampua, sillä sen nahka kestää ammukset, ja luodit tekevät sen vihaisemmaksi. Sen sijaan kaiva taskustasi kymmenen sentin kolikko (suurempikin raha käy) ja nakkaa se niin pitkälle kuin kykenet. Verokarhun painellessa kolikon perään tee yksi asia: JUOKSE NIIN LUJAA KUIN KYKENET!!!! Jos sinulla ei ole rahaa mukanasi, sulje silmäsi ja odota verokarhun varmaa ja kylmäveristä murhaa.

Lisääntyminen[muokkaa]

Verokarhut lisääntyvät Helsingissä ja Espoossa mutta ne viihtyvät myös Kauniaisessa. Verokarhut lisääntyvät talvella, verokarhut jättää kuoriutomattomat munansa Westendiin. Verokarhukanta oli vuonna 2010 500 000 000 yksilöä joita tavattiin yleisesti Espoon lähistöllä. Verokarhu on yksisoluinen.

Katso myös[muokkaa]


Bee.svg Tämä eläinlaji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Laajentamalla kantaa saat sen ehkä selviytymään.