Veikko Ennala

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Veikko "Veke" Ennala (s. 9. lokakuuta 1922k. 29. elokuuta 1991) oli toimittaja, tuleva melkein Suomen tasavallan presidentti ja suurmies. Ennala sai nimiinsä jo varhaisella iällä useita saavutuksia. Hän oli tiettävästi paitsi maailman nuorin sotakirjeenvaihtaja, myös kaikkien aikojen nuorin mahakatarripotilas. Hänellä tiedetään olleen jopa yli-inhimillisiä kykyjä. Ennala yritti Wikipedian mukaan 1950-luvulla kaksoisitsemurhaa, mutta epäonnistui molemmissa. Vahingosta viisastuneena hän teki vuonna 1956 yksöisitsemurhan, josta hän selvisi hengissä.

Ennala teki leipätyönsä lehtitoimittajana, ja oli tässä toimessa hyvin rakastettu. Hän jakoi rakkaudellisesta opastusta lukijoille omalla palstallaan. Itsemurhasta elossa selvinneenä hän osasi antaa auliisti jopa itsemurhaohjeita masentuneille auttaakseen heitä pääsemään ongelmastaan lopullisesti eroon. Saatuaan erään kerran tiedon erään lukijansa hyvästä voinnista, Ennala kirjoitti liikuttuneena, että olisi halunnut lähettää tälle 50-kiloisen kiven symboloimaan sitä valtavaa järkälettä joka oli hänen sydämeltään juuri vierähtänyt.

Ennala asui viimeiset vuotensa Tampereella. Vieraanvaraisena miehenä hän ei epäröinyt lainata työkaluja tuntemattomillekaan ihmisille. Tämän vuoksi hän pitikin kirvestä eteisessään käyttövalmiina. Tiettävästi on olemassa satoja ihmisiä, jotka ovat joskus lainanneet Ennalan omistamaa kirvestä halonhakkuuta varten.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.