Vegetaristi

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Jos etsit tietoa vihanneksista, olet väärässä paikassa, muttet aiheesta kovinkaan kaukana. Tässäkin ovat kyseessä henkiset vihannekset.
Vegetaristi on kasvissyöjä eli (useimmiten) ihminen, joka ei syö lihaa. Vegetaristin monipuoliseen ruokavalioon kuuluvat mm. sellaiset herkut kuin kasvikset, kasvikset ja kasvikset. Monilla kasvissyöjillä on kuitenkin salaisia mielitekoja. Näistä yleisimpänä mainittakoon suklaan ahmiminen vaatehuoneen pimeimmässä nurkassa. Helsingin Rehujentutkintalaitos on todennut vegetaristin säilyvän parhaiten viileissä tiloissa (n. +6:ssa celsiusasteessa). Vegetaristeilla on myös ikioma uskonlahkonsa, Huonekasvien Palveluskunta, jonka jäsenet odottavat suurta kasvihuoneilmiötä saapuvaksi. Lahko kokoontuu muutamia kertoja viikossa palvomaan huonekasveja sekä uhraamaan niille vettä, kanan kakkaa ynnä muuta yhtä typerää. Tavallisimpia kasvisyöjien haukkumanimiä ovat vege, rehutonttu, kasvisaivo ja rehuttelija.
Tyypillinen vegetaristi

Ulkonäkö[muokkaa]

Tavallisen vegetaristin tunnistaa isoista etuhampaista, viljasäkistä kasatusta laukusta, oljista punotuista farkuista, kalpeasta ulkoasusta, luontaistuotteilla värjätyistä hiuksista ja mahdollisista tatuoinneista esim. tekstistä Plants are important; Love plants; Greenlife tai vaikkapa bambun kuvasta pakarassa.

Käyttäytyminen[muokkaa]

Vegetaristien käyttäytyminen vaihtelee suuresti, mutta lähes poikkeuksetta he ovat kärttyisiä, agressiivisia ja ikävystyttäviä. He tykkäävät olla auktoriteettien kanssa riidassa. Monet miespuoliset vegetaristit ovat sivareita. Poikkeuksiakin on.

Sairastuminen[muokkaa]

Vegetarismiin voi myös sairastua. Näin voi käydä jos ihminen joutuu vegetatiiviseen tilaan eli hänestä itsestään tulee vihannes. Riippuen sairastuneen lähiomaisista, sairastunutta voidaan hoitaa tai tehdä hoitamattajättämispäätös, jolloin pilaantuneet vihannekset heitetään biojäteastiaan. Näitä vihanneksia voivat syödä myös vannoutuneet lihansyöjät, jotka muuten eivät koskisi vihanneksiin pitkällä tikullakaan.


Lizardsex.jpg Tämä artikkeli sisältää päällekkäistä tietoa ainakin artikkelin Vegetarismi kanssa, joten artikkelit pitäisi saattaa yhteen mahdollisimman nopeasti.
Keskustelusivulla voit kertoa paritusajatuksistasi tarkemmin.
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.