Vegetarismi

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Vegaani)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

”Pyydän poikaystävääni pesemään hampaansa, jos hän on juuri syönyt lihaa. Hän koki aluksi sen loukkaavana, mutta tottui vähitellen. Jos hommaa miettii tarpeeksi pitkälle, niin sekasyöjä on eläinten ruumisarkku. Sellaisen kanssa on hankala elää romanttisessa suhteessa”

~Toni[1], 21, vegetaristi

”Mies saa junassa kohtauksen. Toinen mies rientää apuun ja huutaa 'Onko täällä ketään lääkäriä!?' Muuan nainen nousee seisomaan ja vastaa: 'Minä olen vegaani.'”

~anekdootti

Vegetarismi on sairaus, joka on hipeillä ja syrjäytyneillä. Lisäkiveksiä kasvattaessaan he pistävät suuhunsa kaikkea, syömäkelvotonta soijapaskaa. Vegaania on vaikea olla tunnistamatta, sillä tavatessasi kyseiseen sairauteen sairastuneen henikön, kuulet asiasta heti kättelyssä. Ominaisia piirteitä vegaanille on Suomitubettajien (mm. Mansikkka,mariieveronica ym.)ahkera seuraaminen sosiaalisessa mediassa, ja heidän tapojen, sanontojen sekä elämäntapojen ja vaatetuksen kopioiminen. Yleisen lähteettömän maksiimin mukainen olemuksen muutos on myös otettava huomioon, jos sitä ei toivota.

Suunnitteilla on muutaman vegaaniparantolan perustaminen vuoteen 2025 mennessä. Vegaaniparantoloihin käyttöön otettaviin hoitomenetelmiin sisältyy muunmuassa siedätyshoitoa, oikean ruoan syömistä kasvispaskan sijaan ja manipulaatioita, joilla pyritään saamaan vegaanit [[vegetarismiin sairastunut hippi/syrjäytynyt|tajuamaan heidän aiheuttamat tuhot joita he rehuja syömällä tappavat ja kuluttavat maapallon viidakoita, ja että heidän hoitoa tarvitsevan sairautensa takia punapersepaviaanit jäävät ilman kotia.

Historia[muokkaa]

”Kehari menee mäkkäriin ja tilaa juustohampurilaisen. Ihmissyöjä-vegetaristit sen sijaan vetävät vihanneksia.”

~Joka kodin lääkärikirja, 1901
Aatu.jpeg

Aatami ei ensimmäisenä ihmisenä osannut kuin syödä omenia ja masturboida. Tämä aiheuttaa stereotypian, että vegetaristiset miehet ovat avuttomia kusiaisia, jotka vain poimivat omenia ja tekevät, mitä emäntä käskee (elleivät ole homoseksuaaleja, jolloin he tekevät, mitä feminiinimpi mies käskee).

Ideologia[muokkaa]

Vegetaristit perustelevat vegetarismiansa koivuallergialla ja aamulenkin raskaudella. Katkarapusalaatti on kyseenalainen, koska katkarapuja ei ole pahoinpidelty samaan tapaan kuin anarkisteja, jotka valtasivat Leninin kylppärin 1936.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Lizardsex.jpg Tämä artikkeli sisältää päällekkäistä tietoa ainakin artikkelin Vegetaristi kanssa, joten artikkelit pitäisi saattaa yhteen mahdollisimman nopeasti.
Keskustelusivulla voit kertoa paritusajatuksistasi tarkemmin.
Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.