Vedenalainen polkupyörä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Helsingin kaupunginvaltuusto on julistanut tämän sivun kasvisruokapäiväksi, sillä se edustaa absurdia ajattelua.
Artikkelin tilaan vaikuttavat muutokset on äänestettävä ja päättömästi väiteltävä keskustelusivulla.
Kaikki suojellut kohteet on luetteloitu samaan mappiin.
AA 6041 020.jpg
Kaksipyöräisiä
liikenteenvaarantimia

Kun polkupyörä heitetään veteen, siitä tulee vedenalainen polkupyörä. Vedenalaisella polkupyörällä ajaminen on luvanvaraista, joten siihen tarvitsee erillisen ajokortin. Vedenalaista polkupyörää varten on kaavoitettu pinnan alle kulkureittejä, joilta poikkeaminen on kiellettyä sakon uhalla. Vedenalaisen polkupyörän ketjut ovat lähes samanlaiset, kun tavallisenkin polkupyörän, ne vain ovat tavallista ruskeammat tuntemattomasta syystä. Vedenalaisen polkupyörän maksiminopeus on noin 3 km/h ja sen liike tuntuu suuntautuvan alaspäin, kunnes kulkuväline saavuttaa pohjan, jonka jälkeen matkaa voidaan jatkaa haluttuun suuntaan.

Historia

Vedenalainen polkupyörä on dokumentoitu ensimmäisen kerran vuonna 1676, jolloin eräs Marko Ruoholahdesta ajoi pyörällä Golden Gate -sillalta alas avattu kaljapullo kädessään. Eikä kuulemma edes läikyttänyt yhtään. Suuren Hillosodan aikoihin Mongolian armeija kokeili sukellusveneiden innoittamana vedenalaisia polkupyöriä sodankäyntiin katastrofaalisin tuloksin.

Ravinto

Vedenalainen polkupyörä ei varsinaisesti syö mitään, ellei sillä sitten ole sen siunaamattoman suuri nälkä. Toisaalta se kyllä ryyppää kuin sieni.

Drinkingbeer.jpg Tämän tynkäartikkelin edellinen kirjoittaja myöntää olleensa humalassa.
Korjaa känninen toilailu pyyhkimällä artikkeli siistimmäksi.