Vappu Pimiä

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Vappu Pimiä on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Jos olet humalassa, pukeutunut ylioppilashattuun ja punaiseen tekonenään, tai haluat laulaa reipashenkisiä työväenlauluja, niin sinua kaivataan tuolla.

Vappu Pimiä (os. Pimeä) (s. vappuna 1978) on suomalainen radiojuottaja. Hänen tiedetään omaavan erinomaiset radiokasvot ja siksi hänen televisioesiintymisensä ovat pääosin rajoittuneet ajankohtaisohjelma Big Brotherin juottamiseen. Nykyään Vappu juottaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, jossa hänen pääasiallinen tehtävänsä on esitellä tissejään.

Lapsuus ja oppivuodet[muokkaa]

Hei hei! Meillä menee oikeasti lujaa Suomen mediakentässä, juonnammehan suosittua televisio-ohjelma Big Brotheria!

Vappu Pimiä oli varhaiskypsä teini, joka järjesti riehakkaita bileitä jo 12-vuotiaana. Hyvä hengityksenpidätyskyky ja kyky puhua tauotta ei mitään osoittautuivat hyväksi yhdistelmäksi kohota uralla suorastaan taivaisiin. Kaupalliset mainosradiot innostuivat kovasti naisellisesta moottoriturvasta, ja Vappu Pimiä pääsi rakentamaan uraa valtakunnalliselle Shit FM-radiokanavalle.

Vappu järjesti 13-vuotiaana riemuisat kotibileet, joihin myös Big Brother ilmestyi. Big Brotheria ei kotibileisiin ollut edes kutsuttu, mutta Isoveli vain tuli mukaan bileisiin. Big Brother ja Vappu juttelivat bileissä ja tutustuivat, näin Vappu tutustui Isoveljeen, joka myöhemmin ideoi Big Brother ohjelman.

Triviaa[muokkaa]

  • Vappu Pimiä on suoltanut ääniaalloille valtavan määrän tarkoituksetonta puhetta. Hän on jakanut enemmän t-paitoja suomalaisille kuin yksikään muu ihminen. Tällä ansiolla hän saattaa vielä päästä Guinnessin ennätysten kirjaan, mutta siitä ei ole vielä täyttä varmuutta.
  • Vappu Pimiä on myös soittanut valtavan määrän kotirauhan rikkomiseksi tulkittavia puhelinsoittoja, joissa puhtaasti kiusantekomielessä on esitetty ihmisille perusteettomia ja asiattomia kysymyksiä. Tällä menettelyllä on Shit FM-radiokanavalle saatu tirkistelynhaluisia kuuntelijoita asiallisemmilta radiokanavilta.
  • Vappu Pimiä pystyy puhumaan 8 minuuttia putkeen hengittämättä kertaakaan sisäänpäin?
  • Vappu Pimiän suurista hengen hedelmistä tunnetuin lienee kuolematon elämäntotuus: "Huomio asukkaat, täällä Vappu".
  • Vappu Pimiän lempisana on "kirittää", jota hän käyttää kun pitäisi sanoa "kiriä".