Vanhemmat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.
Brain.jpg VAARA! Sisältää tylsyyttä!
Tämän artikkelin luoja on tylsämielinen ja luultavasti wikipediamielinen konttorirotta. Häntä emme voi enää pelastaa, mutta artikkelin kyllä, tekemällä siitä hauskemman.

Vanhempia kutsutaan yleensä nimellä äiti ja isä, mutta nykyään ihQu d44 TeiniXit ovat keksineet uudet nimet vanhemmille; mutsi ja faija.

Vanhemmat ovat kaksi aikuista ihmistä, joilla on lapsi. Vanhemmat voivat olla joko hyvissä väleissä tai sitten vihata toisiaan. Jos vanhemmilla on hyvät välit, he harrastavat seksiä ja pussailevat. Jos heillä on huonot välit, he harrastavat seksiä ja huutavat.[1] Vanhemmat voivat olla joko hyviä tai huonoja. Yleensä he kuitenkin ovat vain paskiaisia, jotka määräilevät lapsiansa. Tällöin he ovat jostain syystä hyviä vanhempia. Huonot vanhemmat taas pilaavat lapsensa antamalla näille paljon rahaa, vapautta, alkoholia ja tupakkaa.[2]

Jos mielit ryhtyä vanhemmaksi, tarvitsee sinun hankkia vain vaimo tai aviomies ja lapsia. Sitten saat kurittaa heitä miten huvittaa.[3]

Kun vanhemmat hyökkäävät!

Vanhemmat inhoavat ulosteen ja kusen hajua. Ulosta muovipussiin ja mieluiten voit laittaa myös omaa kustasi siihen. Sitten vain odotat hetkeen kun vanhempasi rentoutuvat (esim. harrastavat seksiä tai polttavat tupakkaa tai muuten vain rentoutuvat vaikka sohvalla) heitä muovipussi jomman kumman kasvoille niin hupia riittää ja vanhempasi ovat hyvin vihaisia ja parhaimmillaan heittävät sinut ulos talosta![4]

Vaihda äitisi e-pillerit Buranaan. Kun vanhempasi harrastavat seksiä ja äitisi on ottanut Buranaa, voivat vanhempanne saada lapsen. Tästä jekusta saat paljon iloa ja uuden perheenjäsenen. Ehkä sinua ei nyt kuritettaisi niin paljon kun sinulla on uusi sisarus.

Vanhempien antamia sääntöjä

 1. Mene nukkumaan ennen klo 22.00!
 2. Älä katso pornoa ja väkivaltaa TV:stä!
 3. Älä ole liian paljon tietokoneella!
 4. Älä juo alkoholia tai polta tupakkaa alaikäisenä!
 5. Syö ruokasi loppuun ja kiitä ru(u/o)asta!
 6. Älä mene ulos klo 20.00 jälkeen!
 7. Saa aina kokeista 10+ tai vähintään 10!
 8. Älä kiroile!
 9. Älä käytä meikkiä ennen kuin täytät 17 vuotta!
 10. Kunniota vanhempiasi ja sano joka toinen päivä Rakastan teitä!
 11. Älä laita(ta) lävistystä ikinä!
 12. Siivoa huoneesi joka viikko!
 13. Ulkoile joka päivä vähintään 15 minuuttia!
 14. Syö karkkia vain kerran viikossa!
 15. Älä ikinä hauku tai vahingoita ketään!
 16. Kuuntele aina vain 60-luvun klassikoita äläkä ikinä mitään muuta musiikkia!
 17. Älä ole kylässä kauemmin kuin 4h!
 18. Käytä vain uusia vaatteita!
 19. Herää aina aamulla klo 6!
 20. Sinulla ei saa olla enempää ystäviä kuin 4. Vanhempiesi tulee tuntea kaikkien ystäviesi vanhemmat.

Seuraukset, ellet noudata näitä sääntöjä;

 1. 3 päivää kotiarestia
 2. TV- ja tietokonekielto 2 viikoksi
 3. 1 viikon tietokonekielto
 4. Poliisien puuttuminen asiaan ja 2 kuukauden aresti
 5. Vanhempasi soittavat lääkäriin, koska epäilevät että sinulla on bulimia.
 6. Et saa tavata kavereitasi 2 viikkoon.
 7. Sinun täytyy tehdä lisää tehtäviä.
 8. Suusi pestään saippualla ja sen jälkeen he vievät sinut sairaalaan, koska sait myrkytyksen saippuasta.
 9. Naamasi pestään saippualla.
 10. Sinun täytyy palvella vanhempiasi 2 päivää (Esim. tuoda kahvia, hieroa yms.)
 11. Vanhempasi vievät sinut plastiikkakirurgille.
 12. Sinun täytyy siivota koko talo viikon välein 5 kertaa.
 13. Sinun täytyy olla ulkona 3h joka päivä viikon ajan.
 14. Joudut vuoden karkkilakkoon.
 15. Sinut viedään vihanhallintakurssille.
 16. Sinut eristetään huoneeseen kolmeksi tunniksi viikoksi kuuntelemaan Beethovenia.
 17. Joudut kotiarestiin viikoksi.
 18. Joudut menemään alasti kouluun.
 19. Heräät kello 04.00 viikon ajan.
 20. Et saa tavata kaikkia ystäviäsi.
 21. Jos et noudata mitään näistä säännöistä ja sinulla on hyvät vanhemmat, he polttavat talon ja tappavat ystäväsi ja itsensä.

Lainauksia

Tosiasiassa tuo päätös [olla hankkimatta lapsia] on ilmiselvästi ympäristölliseltä ja – rohkenen sanoa – syvemmässä tarkastelussa elämänlaadulliselta kannalta erinomainen, joten älä ainakaan usko ketään rähmäkämäläistä, joka sanoo sitä itsekkääksi. Oma ihmissuhdekapasiteetti kehittyy varmasti pidemmälle, jos niiden keskiössä ei ole taukoamaton kommunioni keskeneräisten, avuttomien rääpäleiden kanssa.

Kasvattajana epäonnistumisen pelosta pääsee kyllä yli, mikäli ei ole sitä tyyppiä, joka toteuttaa katastrofit niitä liian intensiivisesti ennakoimalla, eli ole jo muutoin toivoton tapaus. Kuitenkaan yhteisiä intressejä silkan perimän itseen yhdistämiin tyyppeihin tuskin löytyy muita, kuin sinun puoleltasi luontaiset taipumukset pikkuhitleriyteen (yrityksessä perheaktiviteetin eloistamiseen ja etääntymisen välttämiseen ne yleensä vahvistuvat siitäkin huolimatta, että vanhempi olisi muuten lempeä henkilö) ja mahdollinen kostonhimo[si] kaikesta pompottelusta, mitä on joutunut aiemmissa vaiheissaan eri tahoilta kokemaan (se taas olisi voinut muuten unohtua ja raueta ilman että kyse olisi mistään repressiosta, mutta edellämainitussa "yhteisen tekemisessa", ja siinä heräävässä, niin ikään mainitussa kontrollifriikkiydessä, se elpyy).

Jälkikasvun puolelta taas heidät emotionaalisesti Sinuun mahdollisesti suureksi osaksi sitoo luonteenheikkoudesta sikiävä sentimentaalinen kasvatusponnistelujesi idealisointi. Joo, olihan se suurta, että et ollut maho, ja sitten pidit ne hengissä. Koska ihmisistä kaikki eivät ole kelvottomia, voi tämä jäädä puuttumaan. Toisaalta lapsi saattaa tuntea katkeruutta Sinun lahjoittamistasi asioista, joita ei pääse pakoon. Jos muita ei ole, niin nimestään, jonka mielivaltainen, hänen eksistenssiään edeltävä ja kuitenkin edes vanhempien mieltymysten pätevään representiaatioon liian nopeasti suoritettu valintanne on hänelle antanut. (Vai eikö muka nimen vaihtaminen olisi jotenkin nolon herkkänahkaista prinsessatouhua ja aivan vitun kiusallista? Ainakin se on piinaavan byrokraattinen toimi, jonka vaihtoehtona tyhmä etunimi onkin ihan OK. Eikö teistä? No minusta toisaalta on anteeksiantamattoman hämmentävää sekin, että "kanslisti" ja "koulusihteeri" ovat sama asia, joten ehkä jätämme tämän tähän.) – – Niin ja se vielä, että ”kaikesta huolimatta on tosiasia, että vanhemmat tekevät maailman tärkeintä työtä, sillä ihmisten loppuessa yhteiskunta kaatuisi” -aivopierut (käyttämäni muoto mukailee äskeistä Helsingin Sanomien tai Nytin kolumnia, jota en millään löydä, sillä ne ovat kaikki matalamielistä lässytystä, jotka mielessä muussaantuvat kaikki yhdeksi) ovat varsin törkeitä. Ikään kuin lapsia tehtäisiin jalosta velvollisuudentunnosta ja ikään kuin monesta muustakin ei olisi kiinni sellainen välinearvo kuin juttujen jatkuminen. Perkele Gorbatšovillakaan ole mitään myyttistä ihmiselämän ja aikuisuuden erityistosiosallisuuden statusta siksi, että se olisi voinut päättää kylmän sodan kaiken poikimisen loppumisen seurauksia vastaavaan maailmantilaan.

suuri filosofi 194.111.71.137[5]

Viittaukset

 1. Harvemmin yhtäaikaisesti
 2. Ja joissain harvoissa poliisitutkinnan arvoisissa tapauksissa myös seksiä
 3. Molempia!
 4. HUOM! Muistithan lukea Vastuuvapauslausekkeemme ennen kun ryhdyit tehtailemaan mitään tuollaista. Me emme siis ole vastuussa, vaikka kuinka inttäisit, että "yhdellä sivulla käskettiin"
 5. [1]