Valuutta

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Seuraava teksti saattaa olla suora lainaus jonkun yhteiskuntaopin vihosta. Kursivoidut tekstit ovat tekstin määritelmän huomautuksia.

Valuutta on juttu, jota kutsutaan myös rahaksi. Valuutan voi laittaa pankkiin, sillä voi ostaa osakkeita, resursseja, työntekijöitä, joita voi myydä ja sitten saada lisää valuuttaa. Valuutoilla voi ostaa muita valuuttoja. Ai niin, unohdinks' mä mainita että on monia valuuttoja? Lisäksi valuutoilla saa naisia. Bitcoinit ovat rahoja. Bitcoineja ei voi vaihtaa miksikään, mutta kaikkea voi vaihtaa bitcoineiksi. Lisäksi rahan arvo muuttuu. Muuttuessaan elämästä tulee joko paljon ********* (= peräpäästä erittyvä substanssi) tai saa paljon enemmän naisia.

Naiset ja valuutta[muokkaa]

Seuraava kaava saattaa selittää naisten saamisen ja valuuttavarantojen välisen yhteyden. Kaavassa saattaa olla virheitä johtuen alkuperäisen tekstin mahdollisen kirjoittajan käsialan epämääräisyydestä.

v = vaimo

k = karisma

r = raha

n = nainen

k-v^k+r^r*k^r = n

Valuutta ja rikastuminen[muokkaa]

Valuutalla voi tulla rikkaaksi. Rikkaat ovat ********* (= taas joku erite), joten et varmaan tahdo tulla sellaiseksi. Mutta, jos kuitenkin päädyt rikkaaksi, osta muille rikkaille idiooteille kaviaaria, sillä se saa sinut näyttämään hyvältä muiden rikkaiden idioottien silmissä.

Tunnettuja valuuttoja[muokkaa]


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.