Valhalla

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Etsitkö mahdollisesti tietoa viikinkien lomakylästä?
Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

 »Houston, täällä Apollo 8. Loppu.»
»Heippa Apollo 8. Hyvin kuuluu ja selvästi.»
»Tiedoksenne, että tuolla näkyy Joulupukki ja Petteri Punakuono.»
»Selvä pyy. Tehän sen parhaiten tiedätte.»
»Vessapaperikin on loppu.»
»Sehän on ikävää. Koittakaa pidätellä niitä.»

Houstonin avaruuskeskuksen ja Apollo 8 avaruusaluksen välinen keskustelu 25. joulukuuta 1968

Hans Kammlerilla oli Valhallan lisäksi muitakin hauskoja rakennusprojekteja.
Kyseenalaista mainetta valokuvaajana saavuttanut Adamski otti salaa kuvan natsien avaruusaluksesta. Kuvassa näkyvät myös aluksen kolme antigravitaatiogeneraattoria.

Valhalla on natsien kuuasema Kuun kääntöpuolella. Asema perustettiin joskus vuosien 1942-1945 välisenä aikana. Tarkemmat tiedot puuttuvat, koska saksalainen luotettava byrokratia petti vuonna 1945. Vuoden 1941 maailmansodan käänteiden perusteella natsit päättelivät, että huippusalaisten keksintöjen avulla saatu teknologinen etumatka ei riittäisi ratkaisemaan sotaa heidän voitokseen, joten he laativat varasuunnitelman ja ryhtyivät toteuttamaan sitä. Vuonna 1945 natsijohtajilla ei enää ollut hauskaa Maassa. Kuuasemalle komennettu nuorten kansallissosialistien kyvykkäin eliitti pelastui Maahan jääneiden kohtalolta. Viimeiset yhteydet kuuasema Valhallaan hoidettiin pääasiassa Etelämantereen tukikohdan Neu-Schwabenlandin kautta. Valhallassa sovelletaan kansallissosialismia, koska siellä ei paremmastakaan tiedetä. Valhallassa kapitalismi ja sosialismi ovat molemmat kirosanoja. Maan nykyiset supervallat eivät halua myöntää natsien kuuaseman olemassaoloa, koska myöntäminen osoittaisi heidän olevan teknologisesti useita vuosikymmeniä natseja jäljessä. Kuuaseman väen näkökulmasta Maassa käytetään yhä 40-luvun tekniikkaa. Pentagonin onneksi kuuasema on Kuun kääntöpuolella, joten omien pikku teleskooppiensa kanssa puuhailevat amatööriastronomit eivät esitä hankalia kysymyksiä. Suuri osa kuuasemaa koskevista tietovuodoista on peräisin nimettömänä pysyttelevältä aatelismieheltä.

Adamskin yhteys[muokkaa]

Yellowstonen supertulivuoren kesyttäjänä työskennellyt George Adamski keskusteli Valhallasta saapuneen aluksen miehistön kanssa vuonna 1952. Adamski ei saanut heistä paljonkaan juttua irti, edes peukaloruuveilla eikä hiusten nyhtämisellä, joten hän höysti kirjojaan mielikuvituskertomuksilla Venuksen asukkaista. Adamski arveli selitystään uskottavammaksi kuin kertomusta Kuuhun paenneista natseista.

Viitteet[muokkaa]