Ristiretket

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Vaara)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Knight.jpg

Tämä artikkeli on Pyhä!
Sen sisältö on katsottu sopuisaksi, moraalia kohottavaksi, uskonnonvapautta tukevaksi, suvaitsevaisuutta lisääväksi
ja mikä tärkeintä homo religiosus -ihmistä kunnioittavaksi. Erimieliset ovat faktuaalisesti rienaavia militantteja ateisteja, joiden oikea paikka ei ole osallistua suvaitsemattomia suvaitsevaan avomieliseen ja suvaitsevaiseen keskusteluun.
- Siihen heillä on osaa vain haukuttavana aiheena.

Artikkelin keskustelusivulla voi ylevin sanoin kohottaa uskovien moraalia, tukea heitä heidän uskonkriiseissään - sekä kannustaa heitä kohti uusia valloituksia.
Tyytyväisen asiakkaan piirtämä kuva pakettimatkasta Jerusalemiin.

Ristiretket Oy, tunnetaan myös nimellä keihäsmatkat, on katolisen kirkon ylläpitämä, uskonnollisia lomamatkoja järjestävä yritys, joka on yksi Länsi-Euroopan suosituimpia matkanjärjestäjiä. Matkat järjestetään seuramatkoina. Ristiretket tarjoaa eurooppalaisille kristityille mukavia extreme-matkoja pyhiin kaupunkeihin. Matkoilla päästään tutustumaan mm. miekkakäännytykseen, Jerusalemin muslimi- ja juutalaisväestön likvidoimiseen ja tietenkin uskonsotiin. Vaarantunne ja jännityksen huuma on kaiken aikaa lähettyvillä muslimien ja postimiesten itsemurhaiskujen varalta. Ns. Neljäs turistimatka on ollut tähänastisista seuramatkoista kaikkein suurin, siihen osallistui yli 200 000 eurooppalaista turistia vuosina 1096-1099. Eurooppalaiset valtasivat Jerusalemin turistikeskuksen ja pysyivät siellä lähes sata vuotta, mutta joutuivat lopulta jättämään aurinkorannat Aladdinin siirtyessä Jerusalemiin.

Organisaatio[muokkaa]

Ristiretket Oy:n nykyinen Suomen aluepäällikkö on arkkipiiska Kari Mäkinen, ja hän on myös suurin tulonsaaja ja osakas. Yritys tuottaa ekumeenisille kirkkokunnille valtaisan määrän rahaa yhä useampien amerikkalaisten ja eurooppalaisten innostuttua extreme-matkoista. Ristiretket Oy:n matkoja voi varata mistä tahansa kirkoista missä tahansa maailmassa, ja ne eivät ole kovinkaan kalliita. Vaara on kuitenkin aina lähellä ja siksi ryhmien mukana liikkuu aina koulutettuja erikoispappeja Ranskan muukalaislegioonasta. Valitettavasti nämä tyypit osaavat ainoastaan ranskaa, joten muutamia epämiellyttäviä onnettomuuksiakin on tapahtunut.

Ristiretket Oy:n esimerkkimatkoja[muokkaa]

  • Ristiretki Jerusalemiin – suuri turistimatka, armeijan käynti suositeltavaa. Hinta, 1900 euroa/hlö. Sis. katapultit, jerusalemilaiset (viipaleina/kuutioina) ynnä muurinmurtajat.
  • Maurin metsästys – tapahtuma Espanjassa, jonka tarkoituksena on haltuunottaa Espanja ja muiluttaa jihadistit mereen. Hinta 200 euroa/hlö. Hinta sis. polttoaineet.
  • Pakkokäännytystä Baltiassa – pienille ryhmille, hinta, 800 euroa/hlö. Hinta sis. luonnonuskontojen häpäisyä, alkuperäiskulttuurien tuhoamista ja orjakauppaa mongolien kanssa.
  • Viimeinen pari uunista ulos - suuri juutalaisjahti lähikaupungissa. Hinta 100 euroa/hlö. Hinta sisältää varsijouset, tervan ja soihdut.

Katso myös[muokkaa]