Ursa

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

Esittely[muokkaa]

Ursa on entisen DDR:n turvallisuuspalvelun Stasin Suomeen soluttautunut vakoojaryhmä. Ursa on lyhenne sanoista "Ukkelit Rikkinäisen Saabinsa Armoilla", ja järjestö perustettiin suunnilleen samoihin aikoihin kuin Berliinin muurin ensimmäiset tiilet muurattiin, eli ennen kuin olit edes syntynyt.

Nimi URSA juontaa siihen, ettei DDR:n päänlyhennystalkoiden aikaan muistettu lähettää täydennyksiä Suomen agenteille, joten polttoaineiden ja varaosien käytyä vähiksi, nämä pitkäpartaiset ukkelit siirtyivät taivasalle pälistelemään laitteistoineen seuraamaan mahdollisia radioteknisiä lähetyksiä jo ajat sitten lakkautusta päänmajasta.


Tuntomerkit[muokkaa]

Ryhmän Suomeen organisoi Esko Valta-aho, joten useimmilla on tämän tuuheapartaisen gurunsa mukaisesti hieman helvetin enkeleihin viittaava tuulessa iloisesti sekaisin lepattava parta. Etenkin lapsi- ja naisjäsenet on siis todella helppo tunnnistaa.

Nämä ttypit vaan ovat huomattavasti arvaamattomampia tyyppejä kuin motoristit, sillä heiltä on bensa loppu ja matkanteon keskeytyminen tietty kenkuttaa.

SUPO arvioi näitä aukeilla paikoilla etsiviä agentteja olevan noin 15.000, joten hammasrautoihin asti magnetisoitunut pikkukaupungillinenkin määrä sakkia voi ulkoilmassa saada paljon tuhoa ja epäjärjestyshäiriötä suurissakin asutuskeskuksissa. Suurin osa särjetyistä pulloista ja näyteikkunoista on järjestön jäsenten aiheuttamaa vandalisimia.

Järjestön jäsenet noudattavat meistä tavallisista ihmisistä pikkeavaa antiikkista kalenteria, jonka nollavuodeksi on jälkikäteen väärennetty mahdollisten kaksoisagenttien harhauttamiseksi epämääräinen Rooman kaupungin syntymäpäivä, eli kaikki toiminta perustuu siis sumeean ja täysin järjenvastaiseen logiikkaan.

Vuorokausien pituutena URSA:laiset käyttävät likiarvoja ja vuorokauden vaihtumisenkin he ovat määrittäneet kello 12 aikaan päivällä, sillä kelloa on selkeämpi seurata päivänvalossa kuin pilkkopimeässä ja tavallinen kansa uinuu ruokalevollansa siihen aikaan.

Virkavallan kiinniottamien agenttien hallusta on löydetty arveluttavia karttoja, joiden perusteella arvellaan järjestön suunnistavan salaisiin käskynjakotilaisuuksiin tähtien avulla. Entisen DDR:n militanttijoukkojen invaasiota tukemaan järjestö on salaa kunnallista rakennusvalvontaa turhia häiritsemättä rakennellut valtavia betonipunkkereita ja ohjussiiloja, joissa satelliittitutkien lisäksi voi joskus yömyöhällä olla havaittavissa myös sotilaallisia ilmatorjunta ja ohjushyökkäysharjoituksia. Yksittäisten sinkoputkien suuntaamisia seuraamalla vieranomaiset ovat havainneet järjestön jäsenten viestillelevän toisilleen punaisten taskulamppujen avulla kasvojaan valaisemalla, mikä näky herättää kauhua etenkin herkimmissä normaaleissa kansalaisissa.

Järjestöm jäsenet vannovat suhteellisuusteorian nimeen, joten tarkkaile, ettet juuri sinä ole intiimisssä tekemisissä järjestön agitaattorin kanssa.

Toiminta[muokkaa]

Toimintansa turvaamiseksi URSA: laiset vaativat katuvalojen himmentämistä. Tsekkiläiset joutuivat taipumaan paikallisen järjettömään vaatimukseen, ja jokainen voi kysyä iskältään, että muistaakos se vuodelta -56, mitä tapahtui Prahassa.

DDR:n luhistuessa vaivaiseksi Saksaksi, propagandaministeri oli viimesessä vastaanotetussa lähetyksessä viitannut tulevaisuuteen sanoin "I'll be back", joten Suomen taivasalainen järjestö on yhä sinnitellyt toiminnassa kuunnellen epätoivoisesti mahdollisia viestejä avaruuden kohinan seasta.

Jokainen on varmaan kuullut SETI-projektista, jossa tietokoneesi kaapataan syöttämään informatiota vakoilijoiden salaisiin tarkoituksiin ja lähetykset tapahtuvat roskapostien kautta.

URSAN jäsenet ovat lähes poikkeuksetta uskonnoltaan auringon palvojia, naisista ehkä joku Tähtönen hihkuu vielä muinaisen hedelmällisyysjumalan nimissä kuuta palvoen.

URSA:n maanalainen propagandakoneisto on tuottanut useita tavallista kansaa kummastuttavia ja pelkoa herättäviä julkaisuja, joiden yleisimpinä teemoina on aiheuttaa kaaosta hämmentävän totuudenvastaisin teesein kehottaen tunnollisia kansalaisiamme luovuttamaan kotimikronsa SETI:n käyttöön ja viattomia naispuolisia koululaisia peloitellaan UFO:illa eli Uskallappas Flikka opiskella -kampanjoin.

Ovelta ovelle kampanjassaan toimintaan hurahtanut jäsen saattaa kauputella kuukausittain uusituvaa käskytysopastaan ja ryhmä saattaa vedota horoskooppeihin uskovien kansalaisten hyväuskoisuuteen väittämällä halllitsevansa planeettakuvioita "Tähdet"-nimisellä lehdellään.

Ryhmä palkitsee jäseniään URSA pinsseillä, kuten DDR:n sotilasjohdollakin oli tapana ripustaa kiiltävää rintaansa.


HUOMIOITAVAA

Tasa-arvoinen yhteiskuntamme on vaarassa syöksyä anarkiaan, joten jokaisen tunnollisen kansalaisen on raportoitava näihin usein röyhkeästi yleisten teiden varsille levittäytyneitä vastarintasissejä tavatessaan, mutta mihinkään kommunikointiin ei järjestön jäsenen kanssa suositella ryhtyvän, sillä ryhmä rekrytoi ja aivopesee todella ammattitaitoisesti sinutkin sinkomieheksi tai vähintään naapureita urkkivaksi URSA:laiseksi.

Tarkkaile naapuristoasi havaitaksesi mahdollista epäilykstä herättävää käytöstä ja poliisi toivoo, että rohkaistuisit ilmiantamaan URSA: laisia hatarinkien viiteiden perusteella.

Tuntomerkkejä voi haeskella osoitteesta ursa.fi

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.