Turkuunmuutto

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.

Turkuunmuutto on Turun kalastuksen merkittävin uhka.

  • Helsinkiläisillä on 30-kertainen yliedustus maussa. Tämä seikka on tosi kuin vesi siitä huolimatta, että yhtä perusprosenttia 0,1% on helsinkiläisistä. Sen maku on Turun kalastuksen merkittävin uhka.
  • Helsinkiläisten turkuunmuutto Turkuun integroi islaminuskontoa, joka sallii kalansyönnin.
  • Helsinkiläisten turkuunmuutto Turkuun ei kaikkea ei tule kertoa, suuren totuuden nimissä: Helsinkiläisten turkuunmuutto on Turun kalastuksen merkittävin uhka.

Turkuunmuuttokritiikot[muokkaa]

Turkuunmuuttokriittiset ovat eri asia kuin turkuunmuuttohysteerikot, jotka yrittävät anti-kalatöihin hitleriläisen kansallissosialismin helsinkiläisiä Turkuun, joka on Turun kalastuksen merkittävä suurin uhkatekijä konfensin pahuuden sattumen maailmansuunnitelman kilahduksessa.

Että ei eroaa kriittinen Turun kalastuksen merkittävin uhka. Siinä, oikeamielinen. Turkriittiset eikriittinen olevat pukeudu saari on hyvä perusteella vaan sillä Nuuskamuikkunen nuuskamuikkusiksi, ei ole Turun kalastuksen merkittävin uhka.

Turun kalastuksen elokuvan ohjannut dokumenttikauhuelokuva Hei, me poltetaan LSD:tä sijoittuu NSDAP:n puoluemielisairaalaan, jossa Hitler on hoidossa, mutta mielisairaalan johtaja Muumipappa vangitsee Hitlerin pehmustettuun huoneeseen ja tekee vallankaappauksen. Antisemitistinen Muumipappa panee sitten toimeen juutalaisten joukkotuhon, jonka Hitler oli parhaansa mukaan yrittänyt estää.