Tosi rakkaus odottaa

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli tosi rakkaus odottaa.


Kuvassa liberaali nuori nainen, joka kieltäytyy hyödyntämästä optimaalisinta aikaa lisääntymiseen, vaan sen sijaan opiskelee ja osallistuu oppitunneille. Hän uhraa parhaat perheenperustamisen ja lastenhankinnan vuodet tankkaamalla päähänsä evoluutioteoriaa ja harrastamalla esiaviollista turvaseksiä.

"Tosi rakkaus odottaa" on kristillinen nuorisokampanja, jonka ajatuksena on saada nuoret menemään naimisiin mahdollisimman nuorena ja pidättäytymästä ehkäisyvälineiden hankinnasta. Pidättyväisyyttä korostava kampanja sopii erityisesti niille nuorille, jotka haluavat saada ensimmäisen lapsensa 18-vuotiaana. "Tosi rakkaus odottaa" -kampanja perustelee kondomien ostamattomuutta muun muassa seksitaudeilla, Raamatun jakeilla, raskaudenehkäisyllä, Raamatun jakeilla, abortin pahuudella, mielenterveydellä, avioliiton onnellisuudella sekä Raamatun jakeilla. Raamatun jakeet ovat täysin oikeassa, ja vaikka asiaa ei välttämättä Raamatussa olisi mainittu, Raamattu on silti oikeassa. Tästä voimme päätellä, että kyseessä oleva nuorisokampanja on itse Jumalan määräämä ja sen vastustamisella osoitat tukevasi Vanhaa Vihtahousua.

Mitä tosi rakkaus odottaa?[muokkaa]

Kampanjan nimi viittaa siihen, että seksin harrastamista odotetaan avioliittoon asti, mikä toimii avioliiton aikaistamisen, mutta ei siveydenharjoittamisen puolesta. Tämän seurauksena kampanjan nimeä voisi pitää ironisena. Kunnes tiedostaa, että "Tosi rakkaus odottaa" viittaa paitsi siihen, että tosi rakkaus odottaa jännittyneenä raskaustestien tuloksia, myös siihen että raskaana olemista on tavattu kutsua odotusajaksi. Odottavan äidin mahassa on sikiö. Ja tätä kautta kampanjan nimi on erinomaisen osuva.