Torsti Äärelä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Drunkard.jpg Tämä artikkeli on juoppojen ja spurgujen suosittelema!
Jos haiset pahalle ja olet karvainen, tulet rakastamaan tätä artikkelia!

”Nyt alko kyllä pappia hekottamaan.”

~Usko Eevertti Luttinen

”Jos kaikki kirkkoviini ei mene ehtoollisella se pitää joko kaataa kirkon kivijalkaan tai papin pitää juoda se. Ja minähän tunnetusti vihaan tuhlausta”

~Torsti Äärelä


”Kukaan ei ole 100% hetero, minäkin olen, sanotaanko noin 10% homo!”

~Torsti Äärelä (Tosijuttu)

”Minä olen Äärelä, syntinen mies!!!”

~Äärelän torsti (Niin tämäkin)


Torsti "Indy" Äärelä, nykyään Torsten Sandberg, on varsinais-suomalainen entinen persupappi ja nykyinen punikkipappi[1], jolla on erinäisiä, erittäin kulturelleja harrastuksia. Torstin saattaisi ensi näkemältä sekoittaa Pasi Viherahoon. Merkittävä ero on kuitenkin se että Pasi antaa kavereilleen sisuviinaa ja Torsti taasen jakaa kirkkoviiniä.


Infoikoni Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.
Moni haluaa laittaa lähteet suoraan jotta voi käyttää tätä esseetä koululäksyssään tarkistaa tiedot lukemalla itse lähteet.

Menneisyys Ennen Julkisuutta[muokkaa]

Torstilla on erittäin värikäs menneisyys ja se sisältää useita ajanjaksoja, joista kirkkokansa ei onneksi tiedä tuon taivaallista. Hänellä on myös tietynlaista militääritaustaa, kersantti kun on.

Hän on myöskin Juudean maalla perehtynyt raamatun maisemiin. Samassa järvessä, Genesaretissa, jossa Jeesus Nasaretilainen käveli vetten päällä, Torsti melkein hukkui Kinneretin maratonin jatkojen jälkitunnelmissa, huomattuaan etteivät hänen urheilulliset lahjansa ylety kuviokellunnan jaloon maailmaan.

Torstin kirjallisen tuotannon kansallisia helmiä ovat hänen oudon tenhokkaat runonsa, sekä uskonnolliset kirjansa esim. Minun maisteluni.

Sotilasvuodet[muokkaa]

Näiltä ajoilta juontuu eräs keskeinen piirre Torstissa; hänen jousiammuntaharrastuksensa. Torstin suosikkiaseeksi nousi pian jousipyssy, jolla hän myöhemmin tappoi kaikki vastustajatiiminsä jäsenet, ja sai legendaarisen 3,7 kd:n unlockaten kaikki attchievementit. Niille, joita Torstin harrastuksen historiikkipuoli kiinnostaa, voivat mennä Ruskeasuon jousiammuntaradalle. Siellä puiden latvoissa on vieläkin toistasataa Torstin ampumaa nuolta. Hän kun joutui kerran kisaamaan kyseenalaisessa kunnossa antamaan tasoitusta kilpailijoilleen.

Torstismi[muokkaa]

Nuorena, kun Torsti ei vielä ollut löytänyt evankelis-luterilaisen kirkon autuuksia, hän päätti perustaa oman uskontonsa, koska hän oli lukenut Mein Kampfista juutalaisten pahuudesta. Hän tarvitsi kirkon ensimmäiselle seurakunnalleen. Indylle sopiva kirkko löytyi, mutta pahaksi onnekseen se oli kaksi metriä naapurin tontilla, joten Indy julisti pyhän sodan naapurin lapsia vastaan. Indy taisteli voitokkaan taistelun kotikutoisella tankillaan naapurin koiraa ratsuväkeä vastaan ja kaappasi naapurin lasten puumajan ja julisti sen Torstismin pääkirkoksi.

Minun Maisteluni -kirjassa eli torstismin esikoiseepoksessa kerrotaan mm. että: rukoilla voi kolmella tavalla: pestä alasti mattoja teinityttöjen edessä, ampua alasti jousella tai pitää civilisation-lanit, tässä toimenpiteessä alastomuus on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa.

Teosta ei kuitenkaan myyty yhtään odotetusti, tämä ei kuitenkaan Indyä lannistanut, vaan hän päätti kirjoittaa uuden eepoksen. Tämän nimeksi tuli "Menin torstismiin", mutta painovirheen vuoksi kirjan kannessa luki "Mein torstismi". Tämä kirja myi paremmin, erityisesti erään ryhmän, jonka jäsenien kehoihin oli tatuoitu erinäisiä vinossa olevia ristejä, yms. keskuudessa. Tästäkös Tore-poika innostui, ja toivotti tämän ryhmän tervetulleeksi kirkkoonsa. Tämän jälkeen sattui niin, että torstismista erosi uusi protestanttinen ryhmä, joka kantaa nimeä uustorstismi, sen pyhä kirja on Mein uus - torstismi

Julkisuus[muokkaa]

Torstin tähän asti suurin julkinen saavutus on ollut pääsy Iltalehteen huudeltuaan kirosanoja kirkossa työntekijöilleen. Huudeltuaan sielunvihollisensa nimiä Herran Huoneessa, Torsti erotettiin virastaan määräaikaisesti. Hänen lopullinen erottamisensa olisi kuitenkin ollut liian kova menetys, sillä tämän jälkeen rippileireillä ei enää olisi harrastettu jousiammuntaa eikä nuorten uimasuorituksia olisi videoitu.

Nimi "Indy" ja muut nimet[muokkaa]

Torsti kutsuu itseään "Indyksi" tämän nimen on arveltu tulevan Torstin omasta päästä, luulatavasti Counter Strikeä tai vastaavaa varten. Kaikki eivät välttämättä ole kuulleetkaa Torstista "Indynä", ja se johtunee siitä ettei hän kehtaa sitä suurelle yleisölle kertoa. Monet vittuilijat rippikoululaiset ovat saaneet kuulla rippipappinsa Äärelän tituleeraavan itseään "Indyksi" mm. rippileirin aikana. Muista Torstin lempinimistä mainittakoon " Tore" jonka ääneen lausuminen Torstin kuullen tosin saattaa olla hengen vaarallista harmittaa häntä.

Politiikka[muokkaa]

Äärelä on tärkeä mielipidevaikuttaja Tuppukylän jossa asustelee maamme politiikassa. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Äärelä oli lähellä päästä kansanedustajaksi mutta menetti kuitenkin ratkaisevasti ääniä keskityttyään kampanjoinnin sijasta Civilisationin pelaamiseen. Toki mainittakoon, että kun hän menetti Varsinais-Suomen kansanedustajan pestin, niin vastaavasti sivilisaatiopelin puolella hän rakensi tuona aikana Rooman Imperiumiin verrattavan maailman vallan ja servasi kaikki Auran ja Turun jonnet civilisation onlinessa. Joten, miten sen nyt ottaa. Torstin nykyinen poliittinen suuntaus ei ole tarkasti selvillä, joskin huhujen mukaan hän olisi vasemmistolainen, mutta sillä ei sinäänsä ole merkitystä, koska ei häntä enää kukaan älyllinen olento varmaan äänestäisi.

Elämä julkisuuden ulkopuolella[muokkaa]

Oikeastaan Torstilla ei ole elämää julkisuuden ulkopuolella, sillä hän on itse julkisuus ja uutisoi blogissaan kaiken, ja vähän enemmänkin. Tällä hetkellä Indi asuu kissansa kanssa Auran laitamilla, mutta hänet on havaittu pimeän turvin fiestallaan ajelemassa keskustassakin. Pappilan naapurusto on tehnyt öisiä havaintoja kaapuasuisesta harjaantuneen maratoonarin askeleella lyllertävästä "sukkapäisestä" hahmosta, tämän sanotaan olevan yksi torstin monista persoonista. Toren vähemmän urheilullinen persoona onkin virantoimitukselta jäävällä vapaa-ajallaan, nähty pelailleen Civilisationia entisellä innolla ja kiroilleen tarkkakuuloiselle Rontti-kissalleen.


Torstin vaimo[muokkaa]

Mainittakoon että Torsti on eronnut "impotenttisistä tuntemattomista syistä", eli on nykään sikkumies." Torstin vaimoksi tuskin kukaan enää tätä nykyä halajaa. Yhtenä syynä lienee Torstin siivousinto, toisinaan hän intoutuu liiaksi pesemään mattoja. Torstin tapa pestä mattoja on tosiaan hieman erikoinen, niinpä yhdysvaltalainen 60 Minutes-ohjelmakin on tullut seuraamaan pesupuuhia. Torsti nimittäin heittää voltteja piippua tuprutellen ja joihkaten saamelaisesta katekismuksesta. Toisella kädellään hän soittaa mandoliinia ja toisella kädellä pyörittää vinhasti kissaansa, joka ei ole osannut maitokupilleen enää moneen kuukauteen. Se kyllä lopuksi todettakoon, että matoista tulee erittäin puhtaita.

Torstin auto[muokkaa]

Torsti omistaa harvinaisen Ford Fiestan, jossa on tehoa kuin tuhannen savun kylässä, tämä on toisaalta lieväsi ilmaistu, sillä torstin ajotaidot vastaavat erinomaisesti kymmentä, palkankorotuksen saanutta mikaa Vantaalta. Omien sanojensa mukaan torsti ei ole pessyt autoaan kertaakaan. syynkin hän on tälle ilmoittanut, ja se on, että jos hän sen pesisi se saattaisi kasvien tavoin kastelun ja auringon vaikutuksesta kasvaa, ja muuttua vaikka Ford Mustangiksi jonka bensiinin kulutuksen kattamiseen hänellä bioenergikkona toki olisi varaa.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]