Tommi Rautio

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tommi Rautio on kunniaperussuomalainen, sisulainen sotasankari, insinööri, tuulivoimayrittäjä, köyliöläinen kunnanvaltuutettu ja Poliisin neuvotteluvaltuuskunnan jäsen. Rautio on käynnissä olevan kulttuuri- ja sivilisaatiosodan kunniamerkkejä Suomessa myöntävä taho. Hän nousi valtakunnalliseen julkisuuteen helmikuussa 2012 esitettyään kunniamerkkiä kirvesmurhassa jo kyntensä näyttäneelle oululaiselle taparikolliselle, joka surmasi marokkolaissyntyisen ravintolayrittäjän, haavoitti toista ja teki lopuksi itsemurhan. Päinvastoin kuin useimmat, Rautio esitti soturille kunniamerkkiä ravintolayrittäjän eikä itsensä surmaamisesta.

Rautio perusteli kunniamerkkiesitystään sillä, että käynnissä on sota, jonka asetelma on kansa vastaan eliitti. Kansaa tapauksessa edustaa rikollisjengiin kuuluva murhamies, joka on kontribuoinut monella hyödyllisellä tavalla suomalaiseen yhteiskuntaan. Eliittiä edustaa Suomen etuoikeutetuin hallitseva ryhmä, marokkolaistaustaiset ravintolayrittäjät, joiden dominanssi mm. eduskunnassa, tuomioistuimissa, Puolustusvoimissa ja kaikissa muissakin Suomen keskeisissä instituutioissa on omiaan loukkaamaan rehdin suomalaisen oikeudentuntoa. Ei ole tietoa, mikä on Oulun surmatyötä selvittelemään joutuneen poliisin kanta Poliisin neuvotteluvaltuuskunnassa istuvan Raution näkemykseen, jonka mukaan itsenäisesti toteutetut surmatyöt ovat kannatettavaa toimintaa, johon valtiovallan tulisi kannustaa.

Rautio nousi esityksellään kertaheitolla perussuomalaisten viriilin breivikiläishalla-aholaisen osaston kärkinimeksi. Raution näkemykset edustavat halla-aholaisessa siivessä ennakkoluulotonta keskustelunavausta pitkään vaietusta maahanmuuttopolitiikasta. Lisäksi Raution eliittikriittinen retoriikka edustaa perussuomalaisten pyrkimystä murtaa vanhojen puolueiden ylivalta – vaikka luoti kerrallaan. Perussuomalaisten puheenjohtaja, juuri päättyneessä presidentinvaalikampanjassaan suvaitsevaiston fasismia valitellut Timo Soini ryhtyi kuitenkin Raution suoraselkäisen ulostulon jälkeen itsekin niin fasistiksi, että alkoi vaatia Raution erottamista puolueesta, kun media ei suostunut olemaan asiasta hiljaa. Soini on tapahtuneen jälkeen muistuttanut perussuomalaisia poliitikkoja ja kannattajia siitä, että eri ihmisryhmien lahtaamiseen keskittyvistä väkivaltafantasioista on vaiettava, kunnes puolue on saavuttanut lainsäädäntöelimissä kriittisen massan.

Jos Rautio erotetaan puolueesta, on kunnanvaltuutettu korkea-arvoisin perussuomalainen, jolle on tullut lähtö levottomien laukomisen vuoksi. Aiemmin Raution kanssa samoilla linjoilla olevia näkemyksiä ovat julkisuuteen esittäneet vain viidennes perussuomalaisten eduskuntaryhmästä avustajineen sekä noin kolmannes puolueen kunnallisaktiiveista.

Sittemmin Rautio erotettiin puolueesta. Takaisin pääsyä Rautio yrittää edelleen mutta, edes pidäkkeetön uuden johdon nuoleskelu ja alamainen mielistely ei ole tuottanut Raution toivomaa lopputulosta. Asiaa ei edesauttanut sekään että Tommi on nimennyt kaikki ruotsalaisesta sukunimestään vaihtaneet suomalaiseen asuun hän nimeää ulkomaisiksi miehittäjiksi. Rautio ex Rautelin ei laske itseään kuitenkaan miehittäjäksi. Häneen pätee oma logiikkansa. Se logiikka tosin on jäänyt muille mysteeriksi


Lisää sotakirjeenvaihtajia[muokkaa]

Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.