Tommi Johansson

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Tommi Johansson on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!
Tommi Johansson tulee Facebook-profiilikuvassaan paljastaneeksi persuhegemonian vastaisen pakkoruotsinmielisyytensä.

”Suvaki o rasistei.”

~Joko Johansson yrittää tässä wildeläistä paradoksia tai sitten hän ei vain yhtään ajattele sanojen merkityksiä.

Tommi Johansson (syntynyt 1. marraskuuta 1980) on laitilalainen taparikollinen tyhmä vauhko pikkunilkki, aivan liian moninkertainen rikoksenuusija, kaverilta kuulimm et sil o monii perinnöllissi sairauksi pitäk tää ny paikkass ja kantsisko käydä porukal pakkosteriloimass??!, elämäntapahäirikkö ja arvaat-varmaan-minkä puolueen kunnanvaltuutettu. Oikein, Perussuomalaisten. Johansson on syyllistynyt kahteenkymmeneenviiteen (!) pahoinpitelyyn ja yhteensä kolmeenkymmeneenneljään rikokseen,[1] joihin pahoinpitelyjen lisäksi kuuluu mm. törkeä pahoinpitely, pahoinpitelyyn yllyttäminen ja laittomien mäyrätappeluiden järjestäminen, ja hän on istunut vankilassa 12 kertaa. Hän on siis tunnetusti väkivaltainen ja riski rikosten uusimiseen on selvästi korkea. Tämä häiriöyksilö oli myös Laitilan ääniharava vuoden 2017 kunnallisvaaleissa. Tommi Johansson on kaikki demokratian huonot puolet ja Suomen oikeuslaitoksen heikkoudet lihaksi tulleena ja kertoo surullista tarinaa 214 laitilalaisäänioikeutetun DNA:n tuhlaajan sielunmaisemasta ja arvostelukyvystä. Hänellä on myös iha vituu ärsytävä tapa kirjotta tiäräksä tälä tavala niinkö murttel.

Elämä ja ura

Tommi Johansson horjuttamassa suomalaisen sivilisaation ja yhteiskuntarauhan peruspilaria, kirjoittamatonta sääntöä "Väinö Linna ja vain Väinö Linna saa kirjoittaa murteella".

Tommi Johansson syntyi pienenä koliikkivauvana tavalliseen perheeseen, jossa isä joi ja löi, äidin huolehtiessa lapsista, pääasiassa lumihangessa. Isältään Johansson saikin kunnon miehen, "äijän", mallin ja päätti itsekin jo varhain omistaa elämänsä impulsiiviselle väkivallalle. Valmistuttuaan koulusta huonoin arvosanoin - etenkin äidinkielessä pikku Tommilla oli vaikeuksia, hän kun ei synnynnäisen häiriön[2] vuoksi kykene kirjoittamaan normaalia suomea - hän omistautui keksityltä kuulostavalle[3] sisäkattoasentajan uralle. Tämä poiki hänelle mittavat tulot, jotka olivatkin tarpeen kaikkien niiden pahoinpitelyjen seuraamuksista selviytymisessä. Johansson tunsi kärsineensä suurta vääryyttä ja päätti hakeutua kunnanvaltuustoon, hän kun äijänä oli sen verran asioihin perehtymätön, että luuli sieltä käsin voivansa vaikuttaa lakiin, josta olisi poistanut pahoinpitelypykälät. Tässä ei ole mitään outoa, suurin osa perussuomalaisista uskoo, tai ainakin uskoo äänestäjien uskovan, että kunnanvaltuustossa voidaan vaikuttaa maahanmuuttopolitiikkaan ja opintosuunnitelmaan. Perussuomalaisiin hakeutui Johanssonkin, katto kun oli korkealla ja seinät leveällä. Perussuomalaiset myös jakoivat Johanssonin arvomaailman, jossa kaikki muut, etenkin matut ovat syyllisiä itseaiheutettuihin ongelmiin, kuten vaikkapa nyt niihin pahoinpitelytuomioihin.

Johanssonin varsinaisesta poliittisesta linjasta tulee tietoja heti, kun asiantuntijamme onnistuvat murtamaan hänen kannanotoissaan olevan kaksinkertaisen[4] salauksen.

Kunnallisvaalit 2017

Johansson esittelee oikeuskäsitystään, omaan sympaattiseen tapaansa.

Sivistyneinä aikoina, kuten vielä viime vuosikymmenellä[5] Johanssonia olisi pidetty huonona pilana. Hän olisi saanut viisi ääntä, yhden itseltään, yhden vaimoltaan ja loput kolme kännissä ja läpällä äänestäneiltä 18-vuotiailta. Ajat ovat kuitenkin toiset. Kuolinkivuissaan vääntelehtivän PS:n ydinkannattajajoukkokin on epätoivoinen ja valmis miten mataliin keinoihin tahansa, ja äänestäjien muodissa oleva halu ampua omaan jalkaansa otti laitilalaisissa vallan, ja Johansson ei ainoastaan päässyt kunnanvaltuustoon, vaan oli koko Laitilan äänikuningas 214 äänellä. Tapaus tunnettaneen tulevaisuudessa nimellä Laitilan Jytky, Laitila-Lapua – All Night Long ja Perussuomalaisen Puolueen Loppuhuipennus. Aika näyttää millaisia suuria saavutuksia Tommi Johanssonin poliittinen ura tuokaan tullessaan.

Perhe

Kaunis avopuoliso ja täydellinen n.2vuotias [sic] poikalapsi :)

Katso myös

  • Santeri Salmi, perussuomalainen kuntavaaliehdokas Varsinais-Suomessa 2021, pahoinpidellyt mm. puolisonsa ja vauvan, joista jälkimmäinen kuoli, ensisijaisena kuntavaaliteemana lapset ja nuoret, puolueen reaktio: (heinäsirkkoja)[6][7]
  • Junes Lokka
  • Rami Sipilä

Viitteet

  1. 25 pahoinpitelystä tuomittu Johansson läpi - sai eniten ääniä Laitilassa. Iltalehti 10.4.2017
  2. Alkoholinkäyttö raskausaikana on pahasta.
  3. Ja sitä todennäköisesti olevalle.
  4. patriootti-hoonosoomi ja se typerä murre
  5. Vaikka tuntuukin, että niistä ajoista on ikuisuus.
  6. https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5336786/PSn+ehdokas+salasi+vauvan+pahoinpitelyn+jonka+uhri+kuoli+Ensisijaisena+kuntavaaliteemana+lapset+ja+nuoret
  7. https://archive.is/qUevZ