Tom Packalén

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tom "Tomppa" Packalén on perussuomalaisten kansanedustaja Suomen eduskunnassa. Tom ylitti julkisuuskynnyksen väitettyään, että oli saanut ajatuksen, että kansalaiset pitäisi pisteyttää, ja alimpaan pisteluokkaan kuuluvat kuuluisi laittaa ghettoon. Tätä ei pidetty uskottavana, koska kansanedustajina toimivat poliisimiehet eivät vallitsevan käsityksen mukaan kykene saamaan ajatuksia. Kansanedustajana Tom itse on kuulunut alimpaan 0 pisteen luokkaan.

Tausta[muokkaa]

Tom on entinen sinivuokko, joka pääsi vuoden 2012 jytkyn siivellä Eduskuntaan.

Aatokset[muokkaa]

Packalén sai persuista saksalaisella hanhenmarssilla lähteneen James Hirvisaaren shitlistillä alimman luokituksen, koska hän oli poliisina julkisesti toivonut perussuomalaisten poliitikkojen noudattavan lakia, järjestyssääntöjä ja yleistä hyvien tapojen sosiaalista diskurssia.

Loppuvuodesta 2013 Packalén nosti profiiliaan esittämällä, että kun Suomeen ei vielä ole muodostunut kunnollisia slummeja, niin niitä voisi viranomaistoimintana ryhtyä järjestämään. Kansalaiset pisteytettäisiin kunnollisesta ei-kunnolliseen, ja alimman pisteluokituksen saaneet koottaisiin leireille, joille keskitettäisiin valvontaa ja yhteiskunnallistamispalveluita. Alimman pisteluokitusleirin sisäänkäynnin yläpuolelle kirjoitettaisiin Pisteet vapauttavat.

Opi lisää[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.