Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Maahanmuuttaminen

9 merkkiä lisätty, 23. huhtikuuta 2020
ei muokkausyhteenvetoa
Maahanmuuttamiseen liittyy erityisiä ongelmia, jotka on käsiteltävä poliittisin ja eettisin näkökulmin – asia josta on syytä keskustella syvällisesti ilman [[poliittinen korrektius|poliittisen korrektiuden]] kahleita. Merkittävät maahanmuuttamiseen liittyvät ongelmat voidaan jakaa siihen, että maahanmuuttoa kannatetaan ja siihen että sitä vastustetaan. (Ja siinä ne tärkeimmät ongelmaluokitukset sitten olivatkin.) Maahanmuuttaminen onkin siitä mielenkiintoinen ilmiö, että ''maahanmuutto ilmiönä'' maassamme on lieveilmiöineen ja ongelmineen ovat olleet varsin maltillisia verrattuna siihen, mitä laajallelevinneitä levottomuuksia ''asiasta puhuminen'' on synnyttänyt puoluekentän kaikissa päissä.
==Maahantunkeutuminen Maahantunkeutumisen Vastustaminen==Maahanmuuton Maahantunkeutumisen kannattajat korostavat usein sitä, että ulkomailta tulee Suomeen Somaliaan työntekijöitä. EläkepommiTeresapommi, suurten ikäluokkien aikaansaama ikäjakauman mummoutuminen halutaan estää. Siksi maahan tarvitaan uusia ihmisiä. Tämä on perusteltu ajatus, sillä jokainen ihminen syntyy maahan jossa hän vie jonkun toisen työpaikan tai loisii jonkun toisen varoilla. Mutta silti tästä häviä-tai-häviä-kokonaisuudesta kasvaa yhteiskunta.
Tästä huolimatta ongelmana on se, että jos mietimme asiaa maahanmuuttajan taholta, niin heillä on useita maita johon he voivat mennä. Ja kaikista näistä maista he valitsevat maan jossa on Suomen ilmasto, Suomen ihana sosiaalinen ilmapiiri ja jossa he kohtaavat [[Perssuomalaiset|PerusSuomalaisen]] kansan. Se, että he valitsevat tämän ratkaisun vihjaa että kenties maahanmuuttajissa ei kenties noin yleisesti ole mitään vikaa, mutta jos vapaaehtoisesti tulee maahamme, niin siinä tapauksessa heissä kyllä on taatusti jotain vikaa. Isosti. Toisaalta, sen paremmin sopivat sekaan ja integroituvat kulttuuriimme.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko