Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Statisti

2 201 merkkiä lisätty, 26. marraskuuta 2018 kello 13.15
p
Käyttäjän ”Vandaalien kuningas” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 84.250.104.91 versioon.
<font color="red" size={{hauska}}'''Statisti''' on jokaisessa [[työ]]paikassa tarvittava taustalla oleskeleva [[henkilö]]. Statistin toimenkuva koostuu [[kaikki|kaikesta]] sellaisesta "8ei minkään tekemisestä"><b><i>Terapeutti ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsä, jolloin he alkavat tapailla muitajonka tekemättä jättäminen voisi olla haitallista. Yst. terv. Wanderlust-vandaaliStatisti on ammattikunta, mutta se ei ole työtä.
Vituttaa ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :D==Statistit historiassa==Jo [[Odysseia]]ssa mainitaan Penelope (ei Cruz, vaan se vähemmän tunnettu), joka on kaikki päivät kutovinaan kangasta, jonka valmistuttua tämä menisi naimisiin jonkun uuden miehen kanssa, mutta joka ei oikeasti saanut mitään aikaiseksi tai jos saikin, niin tuhosi sen kankaan jotenkin.Historioitsijat ovat sitä mieltä, että jo [[Homeros|Homeroksen]] aikana statistit oli olemassaoleva ammattikunta.
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :D==Statistit työpaikalla==Lähes jokaisessa työpaikassa on statisteja, jotka ovat ja tulevat aamulla töihin vain näyttääkseen [[naama]]ansa. Suuri osa heistä saattaa näytellä [[työ]]n tekemistä, mutta jos katsotaan tarkasti, niin havaitaan, että statisti korkeintaan tuottaa paperia, jossa on kirjaimia, alleviivaa siitä tekstistä esimerkiksi kaikki [[A]]-kirjaimet ja vie paperin tämän jälkeen [[naapuri]]huoneeseen (hukattavaksi, roskiin tai paperisilppuriin). Tätä statisti tekee kuluttamalla [[kahvi]]a ja [[tupakka]]a.
Kun ==Statistit elokuvissa==[[Elokuva|Elokuvissa]] statistit ovat palkattuja tyyppejä, jotka notkuvat [[kamera]]n kuvassa. Statisteilla ei ole muutakaan tekemistä :Dvuorosanoja tai näyteltävää. Heidän ainoa tarkoituksensa on tehdä tapahtumapaikoista "realistisen näköinen".
Tungin kerran saippuan perseeseeni Statistit tekevät elokuvista uskottavan näköisiä, koska suuri osa paikoista maksaa [[Tyhjyys|tyhjästä]] olemisesta. Statistit ovatkin luultavasti ainut työntekijäryhmä, joka rakentaa itse itselleen työpaikkoja. Siksi statistit eivät tarvitse AY-liikettä ([[ks.]] esim. [[SAK]]) tai mitään muutakaan. Ja olisi siitä vaivaakin. ==Statistit turvallisuusalalla==[[Juna|Junissa]] ja masturboin samalla julkisilla paikoilla on paljon [[vartija|vartijoita]], [[järjestyksenvalvoja|järjestyksenvalvojia]] sekä [[turvamies|turvamiehiä]] ja kun laukesin niin saippua lensi samalla perseestäni ulos! [[portsari|portsareita]], jotka saavat palkkaa siitä, että kantavat vartiointifirmansa mainospaitaa. Palkka tulee, oli päivän mittaan "tapahtumia" tai ei. Vartiointiliikkeet puhuvatkin, että vartijoiden pääasiallinen tehtävä on ennalta[[ehkäisy]], ei aktiivinen vorojen kiinni ottaminen. Vartijat, kuten muutkin statistit, pitävät itseään hyvin leivässä, koska mainostamalla he saavat jonkun muunkin muutkin maksamaan palkkaa vartiointifirman mainosta kantavan statistin alueella pyörimisestä. ==Katso myös==*[[Lost]] [[Luokka:D</font>Ammatit]][[Luokka:Henkilöt, joiden olemassaololla ei ole mitään merkitystä]]
palauttajat, henkilökunta
2 169
muokkausta

Navigointivalikko