Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
284 merkkiä lisätty ,  23. toukokuuta 2016 kello 16.26
p (→‎Kuuluisia samuraita: interwiki links)
*Jos olet samurai ja haluat tappaa jonkun, et voi tappaa häntä, koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten [[ninja]], koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*''Busiccoa'' noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään '''bonsai!'''. Muuten se on epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*Isännätön samurai, ''ronin'' ei voi kuolla taistelussa, muuten se on epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema, muuten se on epäonnistumnen ja harakirin paikka. Koston suorittamiseen tarvitaan juonittelua, joten onnistunut kostokin on harakirin paikka. epäonnistumin
epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*Samurai voi käyttää vain aseita, jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana (eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, pyöristetty katana (''[[bukkake]]'') , kolmiteräinen katana, puinen katana (''bokken''), bambuinen harjoittelukatana (''shinai''), lyhyt katana (jota kutsutaan nimellä ''wakizashi'', jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa (''tanto'') ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa ''tanto''n käyttöön.
*Samurain on noustava sängystä pää edellä ja oltava ensimmäisen näkemänsä ihmisen orjana seuraavat kaksi sekuntia ("kyllä äiti") muuten se on epäonnistuminen ja harakirin paikka.
 
===Kaksintaistelutilanne===
*Kaksintaistelun saa suorittaa vain, jos tahoilla on täysin eriävät mielipiteet vakavasta asiasta. Vakava asia voi olla eriävä mielipide haikurunon tavumäärän laskemisessa tai kauneimman kirsikankukan muodossa tai siinä, maistuuko [[sake]] elefantin [[kusi|kuselta]] vai ei.
5

muokkausta

Navigointivalikko