Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Koulu

4 merkkiä lisätty, 21. tammikuuta 2016 kello 15.36
p
ei muokkausyhteenvetoa
[[kuva:Torture-chamber.jpg|thumb|Suurin osa opettajista pitää työtilojaan hyvinä.]]
*'''[[Opettaja]]t''' (vir. lyh. ''opettaj.'') eli '''kiduttajat''' toimivat suoraan ylikiduttajan alaisuudessa. He hoitavat pääosan varsinaisesta kidutuksesta ja aivopesusta. Opettajat ovat hyvin vaarallisia, ja jos sellainen tulee kadulla vastaan, kannattaa juosta pakoon mieluummin kuin jäädä tappelemaan.
*'''[[Talonmies]]''' – Hänen tehtävänään on valvoa, ettei kukaan "oppilaista" pääse karkaamaan ja että paikat pysyvät kunnossa. Talonmies ääntelee "''Mmrrhhääyyhh…''" [[ja]] "''Jiiiaaaaaaakkkk''" -äänillä. Hänen oikea nimensä on luultavasti ''Igor''. Nimensä mukaisesti Talonmies on naimisissa talon kanssa. Talonmies kirjoitetaan aina isolla, koska [[Pietari Brahe]] on kerran toiminut Talonmiehenä.
*'''Keittiöhenkilökunta''' koostuu psykopaateista, jotka valmistavat koulun asukeille ruokaa kaikkein vaikeimmin aivopestävistä "[[oppilas|oppilaista]]". Etkö muka ole koskaan miettinyt, että minne [[se]] kovis ja kiusaaja katosi neljännen luokan jälkeen? Välillä he tekevät stroganoffia. Suomessa keittiöhenkilökuntaa edustaa keittiöhenkilökunnan salaliitto kätyreineen.

Navigointivalikko