Ero sivun ”Jouko Turkka” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 708 merkkiä lisätty ,  30. maaliskuuta 2011 kello 12.32
p
Käyttäjän ”TheÜberVandal” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Stahanov versioon.
p
p (Käyttäjän ”TheÜberVandal” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Stahanov versioon.)
[[Kuva:Te_Konkurssisirkus_Turkka2.jpg|thumb|Jouko Turkan katse ja ilmeet liittyvät täydellisesti kulloinkin esitettävään asiaan ja sen sisältöön sekä muistuttavat hämmästyttävissä määrin [[Lordi Voldemort]]ia.]]
'''Jouko Mali Turkka''' on suomalainen [[hihhuli|evankelista]], joka herättää ja havahduttaa huomiota maailmalla aina TERRiuhfuhisuvhsiusivusiuvhisdvuhTERSAAAAAAAAAesiintyessään. KUUMAErityisesti VOIJouko MUNANATurkka VÄLIIIIIIIIIIsyksyllätunnetaan 1939.kiinteästä [[Juhoja Kustipalavasta Paasikivi|Paasikiven]]katseestaan apurinasekä Turkkakaksi olisinumeroa vastannutliian [[Stalin]]insuuresta javillapaidastaan, [[Molotov]]injoka katseisiinon samallaollut mitallahänen jaerottamaton pannutpukimensa epäilemättäjo vieläkolmen paremmaksivuosikymmenen ajan. TurkanVastoin tuijotuksestayleistä tuleekäsitystä helpostiTurkka vauhkoontunut,ei ole hullu, javaikka tunteekin tämän pelokaselämänpiirin oloerinomaisesti.
 
== Onko tämä kokoelma irrallaan rimpuilevia tosiasioita? ==
 
Jouko Turkka esiintyy paatoksellisessa hypnoosissa. Hänen taitojaan tarvittiin ensi kerran Bodominjärven surmatöiden selvittelyssä kesällä [[1960]] ja usein sen jälkeenkin. Jouko Turkka on usein muulloinkin antanut virkavallalle hypnoottista apuaan. Turkan kuuluisa lause ”''Toistat kaiken mitä sanon!''” on lausuttu yleisesti kuorossa mm. Moskovan Punaisella torilla, [[Vatikaani]]n Pietarinkirkonaukiolla ja Suomen Kansallisteatterissa. Manipulointikyvyt Jouko Turkalla ovat likipitäen täydelliset, mistä syystä hän on kouluttanut useita nuoremman polven näyttelijöitä.
 
==Jouko Turkka teatterilehtorina==
 
Jouko Turkan keskeisiin metodeihin kuului syödä itse ja syöttää oppilaille omaa [[paska]]ansa. Turkka oli omaksunut tämän opetusmetodin itse [[Martti Luther]]ilta, joka väitti lusikallisen nauttimisen omaa paskaa joka aamu olevan terveellistä. Nämä osittain kolmannen valtakunnan opetusmetodit olivat kauhistuttavan tehokkaita ja sotivat eettisiä arvoja vastaan, joten Turkka erotettiin opettajantehtävistään. Kostoksi tästä Jouko Turkka laittoi teatteriopiskelijat niistämään nenänsä ilman nenäliinoja ja tulemaan kameroiden eteen; syntyi uusi moderni ''Kevään seitsemäntoista veljestä ja heidän räkäiset nenänsä''.
 
==Jouko Turkka neuvottelijana==
 
On tavallaan ollut suuri sääli, ettei Jouko Turkka ollut mukana Moskovan neuvotteluissa syksyllä 1939. [[Juho Kusti Paasikivi|Paasikiven]] apurina Turkka olisi vastannut [[Stalin]]in ja [[Molotov]]in katseisiin samalla mitalla ja pannut epäilemättä vielä paremmaksi. Turkan tuijotuksesta tulee helposti vauhkoontunut, hullu ja pelokas olo.
 
 
osoitepaljastimen käyttäjät, häivyttäjät, palauttajat, ylläpitäjät
5 677

muokkausta

Navigointivalikko