Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 199 merkkiä lisätty ,  4. marraskuuta 2006 kello 14.51
*Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema, muuten se on harakirin paikka. Koston suorittamiseen tarvitaan juonittelua, joten onnistunut kostokin on harakirin paikka.
*Samurai voi käyttää vain aseita jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana(eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, puinen katana(''bokken''), bambuinen harjoittelukatana(''shinai''), lyhyt katana(jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa(''tanto'') ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa ''tanto''n käyttöön.
 
===Kaksintaistelutilanne===
*Kaksintaistelun saa suorittaa vain jos tahoilla on täysin eriävät mielipiteet vakavasta asiasta. Vakava asia voi olla eriävä mielipide haikurunon tavumäärän laskemisessa tai kauneimman kirsikankukan muodossa tai siinä maistuuko sake elefantin kuselta vai ei.
*Kaksintaistelijat kumartavat. Tämä tarkoittaa että he ovat yksimielisiä siitä että on kaksintaistelun paikka.
*Kaksintaistelijat tuijottavat toisiaan. Tätä tuijottamista tulee kestää kauan. Se osoittaa kunnioitusta. Se, jonka itsekontrolli pettää ensimmäisenä häviää ja joutuu voitettuaankin tekemään harakirin.
*Saadakseen toisen ärsyyntymään tuijottavat kaksintaistelijat tekevät satunnaisia ääniä.
*Kaksintaistelijoiden ympärillä alkaa tuulemaan. Lehdet lentävät. Aurinko laskee ja kirsikankukat kukkivat. Vesi virtaa ja Mount Fuji kaartuu horisontissa.
*Kaksintaistelijat tuijottavat toisiaan.
*Jomman kumman itsekontrolli pettää, hän kohottaa miekkansa. Kaksintaistelijat huutavat samanaikaisesti '''bonsai''' ja jompikumpi halkeaa yhdellä iskulla. Voittaja on yleensä se, jonka itsekontrolli ei ole pettänyt, muutoin voittaja suorittaa harakirin.
*Loppu.
 
==Kuinka ryhtyä samuraiksi==
Tärkeintä samuraiksi ryhtymisessä on se että on aseistusta. Tanto on pakollinen ja tärkein. Tämän lisäksi sinulla tulee olla joko
14 355

muokkausta

Navigointivalikko