Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 575 merkkiä lisätty ,  4. marraskuuta 2006 kello 14.40
ei muokkausyhteenvetoa
*''Busiccoa'' noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään '''bonsai!'''. Muuten se on harakirin paikka.
*Isännätön samurai, ''ronin'' ei voi kuolla taistelussa, muuten se on harakirin paikka.
*Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema, muuten se on harakirin paikka. Koston suorittamiseen tarvitaan juonittelua, joten onnistunut kostokin on harakirin paikka.
*Samurai voi käyttää vain aseita jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana(eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, puinen katana(''bokken''), bambuinen harjoittelukatana(''shinai''), lyhyt katana(jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa(''tanto'') ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa ''tanto''n käyttöön.
==Kuinka ryhtyä samuraiksi==
Tärkeintä samuraiksi ryhtymisessä on se että on aseistusta. Tanto on pakollinen ja tärkein. Tämän lisäksi sinulla tulee olla joko
dai katana, katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, bokken,shinai tai wakizashi. Mahdollisesti vielä toinenkin listalta.
Samurai heiluttaa sitä ympäriinsä laajassa kaaressa korostetuin liikkein huutaen iskiessä ''bonsai!''. Näin miekkailu muuttuu ''busicco''ksi. Jos et osaa, pelkkä heiluttaminen ympäriinsä huutaen ''bonsai'' riittää ''ronin''ina oloon.
 
Sinun on aina tehtävä kaikki kunniasi nimessä. Kun menet lähikauppaan ostamaan [[maito]]a, sanot että ''Kunniani kautta menen kauppaan vaihtamaan osan omistamastani rahasta maitoon. Tämän vannon miekkani kautta''. Jos miekan nimeen vannominen tylsistyttää voit vannoa myös esi -isiesi nimeen. Tietokoneen tai pankkitilin nimeen vannominen on kuitenkin kiellettyä ja harakirin paikka. Samoin harakirin paikka on, jos menet kauppaan ja rahasi eivät riitä tai kaupasta on maito loppunut.
 
Tämän jälkeen riittää että pukeudut aamutakkiin ja pidät hiuksiasi poninhännällä. Muista myös värjätä hiuksesi mustiksi.
Jos haluat näyttää kokeneelta samurailta liität aamutakkiisi bambusiivuja ja sarvia ja muita piikkisiä ulokkeita. Kun istut, menet lattialle polvillesi ja istut nilkkojesi päällä. Samurai ei koskaan syö tai juo seisaaltaan, tai muuten se on harakirin paikka.
==Kuuluisia samuraita==
Kuuluisia samuraita ovat [[Chuck Norris]], [[Miyamoto Musashi]], [[Toshiro Mifune]], [[Kojiro Sasake]], [[Sauron|Sauron the Lord of the Dance]], [[Leeroy Jenkins]].
14 355

muokkausta

Navigointivalikko