Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Samurai

1 837 merkkiä lisätty, 4. marraskuuta 2006 kello 14.20
ei muokkausyhteenvetoa
[[Image:Katana.jpg|thumb|Samurai korottaa kunniaansa vuonna [[1337]]]]
'''Samurai''' on ihminen joka korostaa elämässään muiden kunnioittamista ja kunniaa ja kaikkea kaunista. Samurailla nämä määrittyvät sen mukaan kuinka monta taistelua samurai on voittanut ja kuinka moni [[ninja]] on hänen perässään. Samurain kunniaa nostaa myös se kuinka hyvin hän heilutti katanaa vuonna 1337 ja kuinka hyvin hän osaa pelata shakkia ja montako sakea hän kykenee juomaan irvistämättä.

Jos samurai epäonnistuu, on hänen suoritettava harakiri.

Samurain elämässä on muitakin sääntöjä koskien kukkien asettelua, pukeutumista, sängystä nousemista ja haikurunoilua. Ne on kirjattu oppiin nimeltä ''busicco''.
==Samurailla on paljon sääntöjä tappamisesta==
[[Image:Samurai Lincoln.jpg|thumb]][[Image:Dopiru-san.JPG|thumb]]
*Jos olet samurai ja haluat tappaa jonkun, et voi tappaa häntä koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten [[ninja]], koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*''Busiccoa'' noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään '''bonsai!'''.
*Samurai voi käyttää vain aseita jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana(eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, puinen katana(''bokken''), lyhyt katana(jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita). Lyhyttä katanaa, tantoa, ei saa käyttää kuin harakiriin.
==Kuuluisia samuraita==
Kuuluisia samuraita ovat [[Chuck Norris]], [[Miyamoto Musashi]], [[Toshiro Mifune]], [[Kojiro Sasake]], [[Sauron|Sauron the Lord of the Dance]], [[Leeroy Jenkins]].
Kaikki historioitsijat ovat yksimielisiä siitä että viimeinen samurai oli Amerikkalainen nimeltä [[Tom Cruise]].

[[Luokka:Ammatit]]
14 350
muokkausta

Navigointivalikko