Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

IRC-Galleria

5 merkkiä lisätty, 13. heinäkuuta 2009 kello 08.14
Erilaisia käyttäjätyyppejä
:Yhteisöihin mahdollisimman paljon hevi- ja rokkibändejä, artisteja yms. Muutama naseva hevariaiheinen yhteisökään ei ole pahitteeksi. Kuvia ei tarvitse muokata, ne kelpaavat sellaisenaan koska naamakaan ei ole mitään kovin kaunista katseltavaa. Vaatetuksena mieluiten mahdollisimman pitkä nahkatakki/viitta, jotta olisi edes hitusen uskottava. \,,/- merkkejä saatat löytää normaalia enemmän hevareiden kommenteista. Mustat modit ovat melko suosittuja. Gooteilla myös itsetuhoiset yhteisöt ovat tärkeitä.
;WNB -hopparit:
:Toiseksi suurin lahko galtsun käyttäjistä. Yhteisöihin mahdollisimman paljon ''Hiphop as a lifestyle'' ja ''hiphop on elämäntapa'' tai ''hiphop 4va'' -yhteisöjä. Kapasiteettiyksikön, Skandaalin ja Raimssin digaaminen on suotavaa, ellei jopa pakollista. Kuvat ovat harvemmin muokattuja, mutta välillä saattaa törmätä säälittäviin [[Paint]]illa tehtyihin bling bling -muokkauksiin. Kuvia on yleensä paljon, joka kuvassa pitää kiillellä muhkea [[50 Cent]] tai 2Pac -bling-koru kaulassa. Huivi on hyvä nostaa nenään asti, NY-lippis päähän ja menoksi. Käsimerkkien näyttäminen kuvassa on pakollista! Muista bling bling -modit ja sälät.
[[Image:Pifagor2.jpg|thumb|'''BlingErno95''':"''Fgghffdg?''"]]
;[[Hopparit]]:
:Tämä lahko on galleriassa melko harvinainen, ja usein ne tuntuvat hukkuvan wnb-hopparien joukkoon. Aidot hopparit tunnistat kuitenkin valtion vastaisesta musamausta (Asa, Steen1, Pyhimys, säälittävät mikseri-mc:t ja monet, monet tuntemattomat sunnuntairäppärit ovat suosiossa). Jos olet aito hoppari, et digaa Elastisesta, Kapasiteettiyksiköstä tai ainakaan Uniikista. Koko Rähinä Records on myös aitojen hoppareiden kickban-listalla. Hoppareiden kuvat ovat säädyllisiä: muutama muokkaamaton omakuva, pari kuvaa, jossa heittää settiä ja pari graffiti-kuvaa. Vastoin yleistä mielipidettä hoppareilla ei ole tapana leijua. Aidot hopparit tunnistat myös yhteisöstä: mahdollisimman paljon suomalaista ja ulkomaalaista räppiä ja hoppia, artisteja ja bändejä.

Navigointivalikko