Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Koulu

4 merkkiä poistettu, 22. maaliskuuta 2009 kello 22.04
Esimerkkikoulu: Alkaa melkein näyttää peruskouluikäisten kirjoittamalta
Päivä alkaa Propagandistisella "päivänavauksella", jossa Rehtori painottaa absoluuttista määräysvaltaansa. Tämän jälkeen siirrytään ensimmäisille aivopesutunneille. Seuraavaksi koittaa {{s|sensuroitu}} koulun oma "välitunti", jonka aikana [[opettaja]]t alistavat ja nöyryyttävät oppilaita mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Yksi suosituimmista tavoista on "Vessakoulutus", jossa [[oppilas]] sidotaan alastomana vessanpönttöön ja sitten häntä huidotaan säköruoskalla erinäisiin arkoihin alueihin. Välituntia seuraa uusi aivopesutunti ja seuraava tunti... Koulu loppuu, jos loppuu, aikaisintaan kello neljältä, ja epäonnisimmat joutuvat jäämään "jälki-istuntoon" koko yöksi. Sairasta...
===Kuinka koululta voi hätätilanteessa suojautua?===
Jos jostain kumman syystä satut joutumaan kouluun, sinun kannattaa muistaa seuraavat keinot:
#'''Mantra''' – Voit suojautua aivopesulta hokemalla kovaan ääneen seuraavaa mantraa aivopesutuokioiden aikana: ''Mai-kat-hai-see-mai-kat-hai-see''. Ei suojele kidutukselta.
#'''Hyökkäys''' – Jos tapat opettajan, pääset pakoon luokasta ja vapauteen. Hyvällä tuurilla joukko muitakin seuraa esimerkkiäsi, ja se on hyvä se.
===Vaarallisin rangaistus?===
Etkö tiedä mikä on "koulun" vaarallisin rangaistus? No tässä ratkaisu: Sen päättää "Rehtori" (niinkuin aina), ja hän laittaa sinut ikuiseen aivopesuun siinä toivossa, että sinusta tulee "koulua" rakastava räkänokka. Pystyt välttämään sen alkamalla puhua kirjakieltä tai kiillottamalla joka päivä rehtorin kolme metriä pitkät kengät kolmessa sekunnissa. Mutta jos "Rehtori" silti haluaa sinut aivopesuun, ei tilanteessa auta enää mikään muu kuin kondomilla varustettu dildo. Työnnä se "Rehtorin" persereikään, mutta jos hänellä ei ole sellaista, poraa hänelle yksi tai tunge kondomilla varustettu dildo hänen korvaansa. Jos sekään ei auta, olet tuhoon tuomittu.
osoitepaljastimen käyttäjät, häivyttäjät, palauttajat, ylläpitäjät
14 567
muokkausta

Navigointivalikko