Tohtori Sykerö

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tohtori Sykerö (s. 1950) (ent. Tohtori Tökerö, vaihtoi nimensä hirvittävien hoitovirheiden jälkeen) on mielipuoli keksijä Smellvillestä. Hänen keksintöjään ovat mm. Megaman ja juustohöylä. Hän on luonteeltaan hyväntahtoinen ja kiltti, mutta hän sattuu olemaan skitsofreenikko ja yksi Teräsmiehen arkkivihollisista. Tohtori Sykerö on 59 vuotta vanha mutta on pysynyt ulkoisesti nuorena plastiikkakirurgialla ja runsaalla seksin harrastamisella.

Kollegat[muokkaa]

Tohtori Sykerö ja Maltti.

Tohtori Sykerön "ystäviä" ovat hänen lentävä sateenvarjonsa, hänen mäyräisoisä, Neiti Nokkonen, vaaleanpunainen mafiapomokameli Untamo, viinipullossa asuva, kuolleita sammakoita raiskaava noitaleski ja androgyynin näköinen Viippo-lintu. Sarjoista on myös tuttu mäyrä Maltti, joka on nimensä mukainen ja hakkaa kaikkia välittömästi, jos he käyttäytyvät vähänkin holtittomasti.

Menneisyys[muokkaa]

Tohtori Sykerö syntyi vuonna 1950. Hän eli nuoruudessaan Englannin hovissa, kunnes hänet karkotettiin "sopimattoman käyttäytymisen" vuoksi vuonna 1971. Tohtori Sykerö oli maanpaossa Pakistanissa, jossa hän keräsi itselleen kuuluisuutta sutenöörinä. Pakistanista tohtori Sykerö diilasi oopiumia silloin nelivuotiaalle Untamolle. Kyllästyttyään Pakistanin kurinalaisuuteen vuonna 1973 tohtori Sykerö muutti Texasiin. Texasissa hän oli orjakauppias, kunnes orjatyövoima julistettiin laittomaksi USAssa. Vuonna 1988 Sykeröllä todettiin olevan sairaus nimeltään skitsofrenia. Vuodesta 1976 Tohtori Sykerö on ollut ammatiltaan keksijä.

Katso Myös[muokkaa]

Lastenohjelmia
Hyvät: Smurffit - Pikku Kakkonen - Pingu (suomen kielellä) - Myyrä - Hupsis-ukot
Huonot: Pokémon - Turtles - Harry Potter - Puuha-Pete - Staraoke
Arveluttavat: Tohtori Sykerö - Postikaija-Pete - Teletapit - Himpulat - Alfred J. Kwak
Pelottavat: "Muumit" - Postimies Pate - Pelle Hermanni - Varokaa heikkoa jäätä
Hahmoja: Muumit - Kaapo ja Late - Jyrki Laaksonen - Neponen - Eila-mummu - Rami Saarijärvi - Ransu Karvakuono - Luikuri Tattinen - Rölli