Todellinen holokausti

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Warningex.gif VAROITUS! Warningex.gif
Tämä sivu sisältää täysin turhaa ja motivoimatonta itkua ja parkua.
Sivun tekijä kuuluu kai johonkin sorrettuun vähemmistöön tai on kateellinen.
Monikulttuurisessa yhteiskunnassa runsaspigmenttiset ovat aina uhreja, ja ansaitsevat sääliä, hyväksyntää ja asetoimituksia, tekivät tai suunnittelivat he sitten mitä tahansa, siis aivan mitä tahansa ! xO

Todellinen holokausti (هولوکاست به کشتار) on erään nimeltä mainitsemattoman rauhan uskonnon tavoite Euroopan ja Lähi-Idän juutalaisväestön kohdalle. Kaikki tuon nimeämättömän uskonnon jäsenet, jotka eivät ole täysin maallistuneita, kannattavat sitä. Päin vastoin kuin holokausti, todellinen holokausti ei saa osakseen rauhanpuolustajien ja monikulttuurisuuden kannattajien jyrkkää tai minkäänlaista paheksuntaa, sillä ovathan sen suunnittelijat sentään tummassa erilaisuudessaan ja toiseudessaan niin kihelmöivän tunteita herättävän ihquja. Niinpä punavihreistä norsunluutorneista kuuluu säännöllisesti rukouskutsu, jossa sanotaan suoraaan, että juutalaisten tappaminen oikeiden mustan makkaran jakajien taholta olisi täysin hyväksyttävää. Jokainen monikultturisti on sanonut vähintään kerran, että joukkomurhat ovat tarpeeksi tummien toteuttamina vain kulttuurista erilaisuutta, jota ei siksi saa tuomita. Jokainen. Jostain syystä ihan tavalliset ihmiset kuitenkin tuomitsevat todellisen holokaustin siinä missä holokaustinkin. ”Ovatko tavalliset eurooppalaiset todellakin näin rasistisia?” Kansalaisjärjestöt ja tiedostavat ihmiset ovat huolissaan, osa paniikin partaalla.

Nimitys todellinen holokausti tulee siitä, että sen on suunniteltu lopettavan holoseenikauden eli nykyaikana tunnetun rasismin ja vihan täyttämän maailmankauden. Sananmukaisesti holokausti tarkoittaa "holoseenin heittämistä". Todellisen holokaustin kannattajat tarkoittavat tässä todellisella sellaista, mitä "Juutalaisten salaliitto" ei ole keksinyt päästäkseen maailmanvaltaan. Seuraava maailmankausi on Islamin hallitsema saraseenikausi, jolloin rauha ja rakkaus kukoistavat.

Vaikka rauhanpuolustajat ja suvaitsevaiset ihmiset eivät sinänsä hyväksy joukkomurhia, on monikulttuurisuus kuitenkin niin arvokas asia, että he hyväksyvät todellisen holokaustin osana vierasta kulttuuria. "Eihän Eurooppaan oltaisi alun alkaenkaan päästetty ihmisiä, joista tutkitusti takuuvissisti yli 85% kannattaa todellista holokaustia ja tosipaikan tullen kannattaisi yhä, ihan varmasti, jos todellinen holokausti ei olisi jollain mystisellä tavalla ihan selkeästi hyväksyttävää," puolustelee Amnesty for Terrorists Internationalin pääjohtaja Sven Ahmadinejad Euroopan maahanmuuttopolitiikkaa.

Islam on suvaitsevainen rauhan uskonto

Tutkimusten mukaan suomalaiset ovat kuitenkin keskimääräisesti onneksi vielä "rasistista" kansaa, ja monet suhtautuvat usein kaikkeen vieraaseen torjuvasti, vaikka Helsingin Sanomat ja Yle, vanavedessään keltainen lehdistö, ovat jo vuosikausia yrittäneet muokata ihmisten asenteita myönteisemmiksi terroria, naisten alistamista, uskonnollista suvaitsemattomuutta ja todellista holokaustia kohtaan. Varsinkin nuorison asenteista ollaan huolissaan. Tilanteen vuoksi Helsingin Sanomien (paremminkin Pravdan! Hah! Osuvaa!) toimituksessa juodaan kahveja väärään kurkkuun ja saadaan hysteerisiä kohtauksia (moni on todistanut tästä Hommaforumilla abduktiivisella päättelyllä), ja "uutisoinnin" taso on taas sen mukaista. Saamme taas lukea, miten "rasistisia ja huonoja ihmisiä" (HS 2014, no, no, siellä takana se luki) suomalaiset ovat, kun muslimeihin suhtaudutaan niin tympeästi, eikä edes niitä jutkuja olla vieläkään saatu viettämään tervehenkistä leirielämää luonnon helmassa. Jotain positiivista Helsingin Sanomat kuitenkin suomalaisuudesta löytää: jo satoja suomalaisnaisia on saatu pukeutumaan säkkiin. (No, tuo oli nyt oikeastaan valhe, mutta perimmältään se oli kärjekäs pointti.)

Allahin aamu koittaa. Kuvamanipulaatio sitä valoittaa.

Lähi-Idän (kyllä ihan varmaan edelleen kirjoitetaan noin) osalta ollaan lähes huojentuneita, sillä siellä juutalaiset ovat pakkautuneet tiiviimmin ja eristäytyneet muista kansoista, jolloin heitä ei tarvitse poimia muun väestön joukosta melko hankalien rotutestien ja sukuselvitysten avulla. Iran on enää muutaman askeleen päässä toimivasta huipputeknologian rauhansovelluksesta, joka sitten voidaankin kuljettaa Tel Aviviin ohjuksella tai vaikka aasin selässä.

Katso myös

Hikiaineisto2.png Hikiaineistossa on lähdeteksti Outoja kertomuksia uppoavasta komerosta.

Aiheesta muualla

Jukka Poika IMG 8056 C.jpg Sinä olet hippi ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.