Timo Räty

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Timo Räty (s. 21. marraskuuta 1964 Kuopio) on Suomen ahtaajaruhtinas ja kunnioitettu ay-keisari (sd), joka voi niin halutessaan lamauttaa koko maan. Räty on toiminut Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n lakkokeisarina vuodesta 2001. Koulutukseltaan Räty on oikeustieteen kandidaatti (lopputyöaiheena ihmisoikeuslainsäädäntö) ja siviiliammatiltaan sementtijalkineiden valmistaja.

Räty on puheenjohtajakaudellaan jatkanut AKT:n pitkiä perinteitä, ja niinpä liitto on saanut jatkuvasti mainetta ulkolämpötilan mukaan määräytyvän lakkoherkkyyden, näännytystaistelutaktiikalla käytävien neuvottelujen, umpimielisen poteroitumisen, kosteiden kokouksien, sosiaalisen lahjattomuuden, terrorismiyhteyksien, työpaikkakiusaamisen, polion, diktatorisen johtotapansa, laittomuuksien ja muun keskeisen edunvalvontatyön kautta.

Timo Räty tunnetaan kovana edunvalvojana ja tiukkana neuvottelijana, jonka rinnalla israelilaiset oikeistopoliitikot näyttävät tuttisuisilta nyhveröiltä. Neuvotteluissa Räty lyö nyrkkiä pöytään, karjuu, pitää mykkäkoulua, lähtee ovet paukkuen, uhkailee läsnäolijoiden perheitä ja ampuu singolla päin näköä lähietäisyydeltä – ollessaan hyvällä tuulella.

AKT:n sisällä ilmenneet ongelmat ja ristiriitatilanteet Räty on ratkaissut lopettamalla työtovereilleen puhumisen. Jos tämä ei auta, ristiriidoissa olevat henkilöt voivat menettää täydellisesti Rädyn ja siten koko hallituksen luottamuksen. Tämän jälkeen heidän ruumiinsa yleensä huuhtoutuvat Hakaniemen rantaan 4—5 viikon sisällä kokouksesta.

Yllättävää kyllä, Rädyn avioliitto on päättynyt eroon. Johtamansa liiton toimialasta huolimatta Rädyllä itsellään ei ole minkäänlaista ajokorttia, ja niin todennäköisesti onkin parasta. Timo Rädyn suosikkiartisti on Virve "Vicky" Rosti, joka tunnetaan ehkä parhaiten Chicagoon sijoittuvasta verisestä mafialaulusta.

Timo Rätyä on toisinaan epäilty Vladimir Putinin alter egoksi.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.