Tikku-ukko

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Stick Dance.gif Tikku-ukko

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Tikku-ukot (stickman stickman) ovat tietokoneissa[1] asuva laji jotka koostuvat tikkumaisista ruumiinosista, sekä päästä.

Mikä sitä riivaa? Miksi helvetissä se hymyilee tuolla tavalla??!!!

Tikku-ukkojen eri lajeja[muokkaa]

Tikku-ukkoja on monia erilaisia lajeja, kuten normaali täysipäinen ja hieman erikoisempi "vessanovi" tyylinen. Alla lueteltuina kaikki lajit.

Täysipäinen[muokkaa]

Täysipäisen tikku-ukon pää on yksivärinen, ja niillä ei ole suuta, silmiä[2], nenää[3], korvia[4], poskia, hampaita, hiuksia... Täysipäiset tikku-ukot ovat yleisimpiä (yleisyysarvo 10), ja näitä esiintyy useissa nettipeleissä. Täysipäisiä tikku-ukkojakin on monia erilaisia, joista alla lueteltuina muutamia.

Musta täysipäinen[muokkaa]

Mustat täysipäiset ovat yleisimpiä (yleisyysarvo 10) tikku-ukkoja maailmassa. Näillä tikku-ukoilla voi olla verta tai sitten ei.

Muunväriset täysipäiset[muokkaa]

Muunväriset täysipäiset ovat myös aika yleisiä (yleisyysarvo 8), mutta eivät yhtä yleisiä kuin mustat. Alla lueteltuina lähes kaikki muunväriset tikku-ukot.

Punainen täysipäinen[muokkaa]

Yleisyysarvo 8.9

Tikku-ukkoja niityllä keppijumppaamassa.
Sininen täysipäinen[muokkaa]

Yleisyysarvo 8.7

Vihreä täysipäinen[muokkaa]

Yleisyysarvo 8.4

Keltainen täysipäinen[muokkaa]

Yleisyysarvo 3

Valkoinen täysipäinen[muokkaa]

Yleisyysarvo 0.5

Koiran oksennuksen värinen täysipäinen[muokkaa]

Yleisyysarvo 0

Naamallinen tikku-ukko[muokkaa]

Naamallissilla tikku-ukoilla on naama (yllätys, yllätys). tämän ansiosta ne voivat syödä. Naamalliset tikku-ukot ovat yhdistelmä tikku-ukosta ja hymiöstä. Naamalliset tikku-ukot hymyilevät lähes aina. Naamalliset tikku-ukot ovat Aika yleisiä (yleisyysarvo 8)

"Vessanovi"-tyylinen[muokkaa]

Tämä tikku-ukko ei oikeastaan ole tikku-ukko, vaan merkki. "Vessanovi" tyyliset tikku-ukot eivät ole yleisiä (yleisyysarvo 1).

Tikku-ukon anatomia[muokkaa]

Oletko ikinä miettinyt kuinka tikku-ukko toimii? Missä sydän on, kuinka keuhkot mahtuvat sisään? Missä on tikku-ukon, öh, juttu? Hyviä kysymyksiä, parempi vastaus. Niitä ei ole. Tikku ukoilla ei ole aivoja ne ovat pikseli mössöä. Tikku-ukko ei tarvitse niitä koska hänen tarkoituksensa elämässä on tulla tapetuksi. Tästä syystä, tikku-ukko sisältää 95% verta, sekä 5% aivoja. Ainoa erikoisuus on kung-fu supertikku-ukot jotka sisältävät 50% verta, 40% muskeleita ja 10% aivoja. Tikku-ukon normaali elinikä on 1-2 minuuttia ja kuolema on tavallisesti epäluonnollinen.

YLEISTIETOA TIKKU-UKOISTA Tikku-ukot ovat täysiä munapäitä,mutta yleisimmin pää on jalkapallon muotoinen/värinen.Tikku-ukko on luonnollisesti viidestä tikusta ja yhdestä pallosta sekä naamasta muodostua möykky.

TIKKU-UKKOJEN TULEVAISUUS... Tohtori Tikku-ukko keksi aikakoneen ja halusi tietää mitä käy, kun hän on tappanut äitinsä ennen itsensä syntymää. Tikku-ukko yritti ajatella, mutta koska sillä ei ollut aivoja hän ei osannut ajatella,niin hän meni menneisyyteen ja testasi mitä käy...

Viitteet[muokkaa]

  1. http://www.stickpage.com
  2. Täysipäiset tikku-ukot tietävät minne mennä ilman silmiäkin, sillä niillä on erityinen kaikuluotaus joka kaikuluotaa myös värit.
  3. Täysipäisten tikku-ukkojen kaikuluotaus näyttää myös hajut.
  4. Täysipäisten tikku-ukkojen kaikuluotaus näyttää jopa äänet

Tikku-ukko pelejä[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]