Teemu Laajasalo

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Teemu Laajasalon nuorekkaan isällisen komea kasvokuva.

Teemu "Hip" Laajasalo on liberaali pastori ja Helsingin piispa. Hän on niitä komeita nuoria pastoreita, joita evankelis-luterilaisen kirkon moderni siipi kaipasi. Kun nuorekkaasti seksuaalisuutta ja etiikkaa käsitellyt Laajasalo haki töihin, olivat Helsingin seurakunnat iloisia.

Valitettavasti he eivät ymmärtäneet, että Laajasalo oli erikoistunut nuorekkuuden sijasta vitsailuun. Laajasalo edustaa "Uutisvuoto"-pappien perinnettä. Hän on hieman kuten edeltäjänsä Jaakko Heinimäki, mutta astetta äksympi. Uutisvuotopappien aseman mukaisesti hän saa sanoa ilkeitä asioita ilman, että se koetaan ongelmallisena papille itselleen. Sen sijaan se on ongelma niille, jotka pahastuvat. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että Laajasalo on osallistunut arvokkaan huumorintajuiseen mutta silti älykkääseen keskusteluun, joka koostuu esimerkiksi ateistien kutsumisesta trolleiksi.[1] Useissa yhteyksissä toistettu rakenne on sketsihuumorissa käytetty keino, jolla luodaan huumori-ilmiöitä, ja myös Laajasalo käyttää tätä menetelmää.[2]

Teemu Laajasalo on tullut erityisen tunnetuksi yhteistyöstään saarnaajan ja konsultoivan erikoislääkärin Pirkko Jalovaaran kanssa. Laajasalo ja hänen Kallion seurakuntansa päätyivätkin televisioon. Televisioon, joka on Laajasalolle enemmän kuin toinen koti, kahden maan kansalaisia kun kristittynä ollaan. Pirkko Jalosaarnakin päätyi MOT-ohjelmaan komedialliseksi koetun aineiston avulla.

Laajasalo hyväksyy homot, kunhan eivät tule häntä yrittämään. Vihkipapiksi. Hänet valittiin elokuussa 2017 Helsingin piispaksi hipsterien ironisesti antamilla äänillä. Laajasalon voittoa pidetään merkittävänä paikallaanpysymisaskeleena koko Suomen asennevammaisten yhteisön näkyvyydelle.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.