Suomi24

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hikiaineisto2.png Hikiaineistossa on kokoelma keskustelunavauksia Suomi24:stä.


”teidän kokemuksistanne en tiedä mutta minut uhattiin raiskata anaaliin sheriffi F.R.E.A.K:in toimesta suomi24 ouluchatissa...palautteen kautta koko ylläpidolle laitoin ruudunkaappauksen mutta sama sheriffi jakaa varauksetonta hellyyttään yhä...bannattuaan minut valituksen jälkeen noin 30 kertaa aiheettomasti.myöskin lehtiin olen asiasta laittanut juttua ja kas...oululaiseen kalevalehden internet juttutupaan kun asiasta laitoin infoa...ja tahallaankin linkin suomi24 ylläpidolle siihen keskusteluun....tuli suomi24 palavasta pensaasta ja katosipa se juttu sieltä alle viidessä minuutissa linkin lähettämisestä.raiskausuhkailija -sheriffi the män sen sijaan jatkaa kuukausi raiskausuhkauksensa jälkeenkin valvomassa etteivät suomi24 chatin keskustelijat käyttäydy asiattomasti!!!.ja voin vakuuttaa että toimitusjohta halli näki todisteet uhkailuista (jotka toki ovat minulla yhä tallessa cd-levylläkin)...ja hänkään siis ei ole sitä mieltä että kyseinen sheriffi EI olisi kykenemätön valvomaan suurta väestöä ja heidän sanomisiaan/käyttäytymistään.suomi24 on jumalan kaltainen instituutio...muuta en tästä kykene päättelemään. MIELENKIINNOLLA ODOTAN HAIHTUUKO TÄMÄKIN KESKUSTELU SUOMI24 TOIMESTA...?...WE'LL SEE ja tarkentaisin että en ole indanvandaali tms...kirjoitin hänen jälkeensä...ja korostan että kirjoittamaani en itse tule muokkaamaan joten mahdolliet muutokset ovat joko sheriffi freakin tai suomi24 ylläpidon vandalismia!!!!.”

~85.23.21.97 purkautuu traumaattisista kokemuksistaan

”Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että Suomi24 johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti asianosaisiin kohdistuvia ongelmia.”

~Puppulausegeneraattori vastaa 85.23.21.97:lle

Wooooohooooo!!!

~Peelo saatuaan plussia oksennukselleen

”Heheh... ei helvetti... pää hajoaa...”

~Trolli sadan vastauksen rajan rikkoutuessa

Suomi24 on suomalainen Internet-portaali. Se tunnetaan erityisesti tasokkaista keskustelufoorumeistaan ja erityisen aktiivisesta ylläpidostaan. Keskustelupalstan erityistuntomerkki on se, että sillä seurataan palstalle kirjoittelevien, kuten Jack Bauerin, elämää liveajassa. Suomi24:n tapahtumat päivittyvät reaaliaikaisena koko ajan.

Palsta onkin tullut tunnetuksi mielenkiintoisista henkilöhahmoistaan, joiden suuri suvaitsevaisuus, syvällisyys ja keskustelutaito ovat hämmästyttäneet satunnaisia vierailijoita jo vuosikymmenten ajan. Sivusto on tullut tunnetuksi myös tajunnanvirta -tekniikan erityisen monisyisestä käytöstä, joka saattaa sekoittaa aloittelevaa palstan seuraajaa. Suomi24 ei siksi ole vain huonoa keskustelua, se on myös taidetta.

Eräs Suomi24:n parhaista ominaisuuksista on reaaliaikainen ja ennalta käsikirjoittamaton chatti. Chattiin porttikielto on tosin mahdollista saada, toisin kuin foorumeille. Näitä porttikieltoja Suomi24:n ylläpitäjät jakavat tiistai-iltapäivisin arpomalla sata IP-osoitetta, joille banni lätkäistään. Suomi24 sisältää myös ilmaisen sähköpostipalvelun, joka on ollut noin 4 vuotta beta-testauksen alla.

Suomi24 on jo pitkään palvellut peelojen paratiisina. Siellä peelo kokee samanlaista tähteyttä kuin Big Brother-televisiosarjassa, jossa he alistavat elämänsä reaaliaikaisen tarkastelun alle. Moni narkkari on eksynyt kyseiselle sivustolle luultuaan, että sivuston nimi on Suoni24.

S24 on ulkoistanut keskustelun valvonnan käyttäjille. Henkilö joka kokee suurta ahdistusta jostain kirjoituksesta voi ilmoittaa sen asiattomaksi parilla klikkauksella. Asiattomaksi ilmoitetut viestit poistetaan 99.99% varmuudella. Huhujenmukaan palstaa ylläpitää myös niin kutsuttu Sääntömafia. Joidenkin mukaan Sääntömafia häiriköi muutamalla eri palstalla kun taas Sääntömafia on ilmoittanut vain valvomansa s24:n sääntöjen toteutumista. http://keskustelu.suomi24.fi/search/s24search/s%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6mafia?sort=created&perpage=25&term_keywords=s%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6mafia

Terveydelliset vaikutukset[muokkaa]

Useat tahot ovat kummastelleet Suomi24:n keskustelujen tasokkuutta. Tutkijat ovat päätynyt siihen tulokseen, että tämä johtuu yksinomaan siitä, että Suomi24:llä on oma palsta trollaukselle. Palsta löytyy helposti kymmenen klikkauksen päästä ja sen nimi on "Trollaus". Siellä käyttäjät voivat purkaa haitallista ja negatiivista energiaansa, minkä ansiosta kaikilla on hyvä mieli palstalla. Suomi24:llä on todettu olevan paljon positiivisia vaikutuksia terveyteen, sillä sen käyttö laskee käyttäjien verenpainetta, helpottaa selkäkipuja ja tietenkin, siellä voi halutessaan kysyä terveyteen liittyviä kysymyksiä, mihin avuliaat ja ystävälliset käyttäjät antavat hyödyllisiä vastauksia.

Käyttäjäkunta[muokkaa]

Suomi24:n käyttäjät ovat tunnetusti koko nettimaailman fiksuimpia ihmisiä (lukuunottamatta tietenkään Hikipediaa), mikä on todettavissa jo sivuston äärimmäisen positiivisesta ilmapiirista. Palaute-palstalle käyttäjät esittävät rakentavaa palautetta välittävälle ja kuuntelevalle ylläpidolle. Osa heistä on erittäin huolestuneita työttömien oikeuksista, minkä vuoksi he saattavat aloittaa työttömiä koskevia keskusteluita "väärilläkin" palstoilla. Abortti-palstalla aborttiin päätyneet äidit saavat asiantuntevaa, tukevaa ja ymmärtäväistä vertaistukea. Halutessaan he voivat käydä asiallista ja filosofista pohdintaa joustavien ja hyvistä argumenteista tunnettujen käyttäjien kanssa. Uusien käyttäjien on erittäin helppoa päästä mukaan porukkaan ja tutustua palstan vakiokävijöiden elämään.

Suomi24 nuorten keskuudessa[muokkaa]

Kehittääkseen nuorten monipuolista ajattelua ja heidän sopeutumistaan nettielämään, Suomi24 on perustanut myös nuorille palstoja. Näillä palstoilla nuori voi löytää vertaistukea, asiallisia neuvoja sekä auttavia aikuisia. Alla on listattu nuorille tarkoitetut palstat.

Aikuistuminen Enimmäkseen ärsyttävää ininää armeijasta ja laskujen maksamisesta.

Bailut Vilkkaina aikoina kaksi viestiä/kolme viikkoa

Itsetunto Eräänlainen esi-Tumblr. Palstalle hakeutuu Hikipediasta bannittuja nuoria, jotka harkitsevat itsemurhaa, mutta lupaavat vielä sinnitellä, jos saavat 200 lohdutusviestiä ja haleja. Palstalla päivystää ja antaa neuvoja Nettisaapas sekä erään uskonlahkon edustaja.

Keho Fiksuja nuoria etsimässä juttuseuraa

Kiusaaminen Myöskin eräänlainen esi-Tumblr. Täällä nuoret keskustelevat kiusaamisesta, kiusaajien hakkaamisesta, eettisistä ongelmista, kiusaajien hakkaamisesta ja kiusaajien hakkaamisen eettisestä ongelmasta.

Koulu Lukiolaisnörttien ja muiden nolifereiden kohtaamispaikka.

Pulinat Mielisairaiden, masentuneiden ja perverssien kohtaamispaikka.

Rakkaus Nuorten treffipalsta. Valvojina useita kolmi- ja nelikymppisiä miehiä.

Rippikoulu ja Prometheus-leiri Tulevat foliohatunkäyttäjät riitelevät aivopesusta pappien kanssa.

Siskot ja veljet Sadomasokistisesta insestistä kiinnostuneet kohtaavat täällä.

Tyyli "Olen 12 vee ja meikkaan, enks' ookki pahis?"

Vapaa-aika Kukaan ei käy täällä.

Viikkoraha Kerjäläispalsta.

Äiti ja isä Paljon seksinovellimateriaalia sekä kysymyksiä siitä, kuinka karata kotoa.

Seksi Hassu palsta, johon pitää valehdella ikänsä.

Katso myös[muokkaa]

Luotettavia lähteitä
Fox News - Magneettimedia - MV-lehti - Suomi24 - Ultra-lehti - Vessan seinä - Ylilauta
Internet-sivustoja
Hauskat: Sieni.us - Habbo - Weebls Stuff - Suomi24 - YouTube - Korsoraattori - Skientologiankirkko.fi - Taitopelit - Kuvalaudat
Tylsät: Runescape - Travian - Ilmainen sanakirja - Google - Riemurasia - Adressit.com - Huuto.net - Pulju.net - Punk in Finland - Naurunappula
Epäilyttävät: Facebook - Vauva.fi - Alastonsuomi - IRC-Galleria - 4chan - Outlook - Demi - eBay - Hommaforum - Vunet - Reddit - Twitter - Encyclopedia Dramatica - TV Tropes
Wikisivustot eli vapaat ohjelmistot: Wikipedia ja sen sisarprojektit - Hikipedia - Se toinen Hikipedia - MediaWiki - Haaparantawiki