Suomen islamilainen puolue

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Matti Vammanen.jpg Anteeksi! Suomen (entinen) pääministeri ja seksikkäin mies Matti Vanhanen pyytää kaikilta muslimeilta anteeksi tätä artikkelia. Hikipedian julkaisema artikkeli vaarantaa Suomen kansallista turvallisuutta. Hallitus pohtii lainsäädännön hiomista niin, että voitaisiin estää tällainen taloudellisesti ja ihmishenkien kannalta arvaamaton toiminta. Allah.JPG
Suomen Islamilainen Puolue (SIP)
Pahatpojat.jpg.w300h428.jpg

Islam rules
Perustaminen 2007
Puheenjohtaja Abu Abdallah
Varapuheenjohtajat Kari Koivisto (I.vpj.),
Puoluesihteeri Sauli Ingman
Kansanedustajia 0
Europuolue 0
Euroedustajia 0
Pää-äänenkannattaja
Kotisivu www.suomenislamilainenpuolue.fi

Suomen islamilainen puolue on Abdullah Tammen perustama, tasa-arvoa, teokratista näennäisdemokratiaa ja terveellisiä elämäntapoja ihannoiva puolue. Suomen Islamilainen Puolue haluaa nykyaikaistaa Suomen lainsäädäntöä, sillä totuushan on se, että Suomen lait ovat osin jopa tsaarin ajoilta. Nykyaikainen, moderni laintulkinta toisi väriä ja viihdettä kivityksillä ja kädenkatkaisuilla. Näpistyksiä vakavammista rötöksistä olisi luvassa sielun ruumiista vapauttava hirttäminen. On väärin väittää, että kyse olisi Šaria-laista, kyse on nimittäin vain suomalais-islamilaista laintulkintaa ajavasta puolueesta.

Suomen islamilaisella puolueella ei ole mitään vaikutusta mihinkään, lukuun ottamatta tietysti puoluetta ankarasti vastustavaa Ville Taviota ja hänen kaltaisiaan.

Historia[muokkaa]

Suomen Islamilaisen Puolueen perusti monitoimimies Abdullah Tammi. Tammen henkilöhistoria on värikäs, mutta ei tavoiteltava. Jälkeenpäin hän onkin puolustellut tekojaan sillä, että KGB istutti implantin hänen päähänsä ja käskytti häntä tekemään mitä alhaisimpia tekoja. Mainittakoon tässä muutama niistä:

Jos tuolla meriittilistalla ei pääse kuoleman jälkeen useampaan taivaaseen yhtä aikaa niin sitten ei millään.

Puolueen sekasorto[muokkaa]

Ristiriidat puolueessa alkoivat kun puolueen radikalistisiipi päätti että lähdetäänpä Tšetšeniaan ammuskelemaan, pommejakin olisi lienyt mukava jysäytellä. Abdullah Tammelta meni kuitenkin jännäkakka burkhaan kun olisi pitänyt lähteä Tsetseeniaan sotimaan ja viimeinen niitti oli kun Sauli Ingman haukkui Tammea luuseriksi ja pelkuriksi, jolloin Tammi juoksi raivoissaan kommareiden suojiin.

Suomen islamilaisen puolueen tulevaisuus[muokkaa]

Ilman karismaattista hengellistä johtajaa, Abdullah Tammea, puolueen mahdollisuudet menestyä presidentinvaaleissa ovat melko huonot. Lähde?

Kaikille Lähde? kämyskeneläisille oli ennakolta selvää ettei Abdullah Tammi tule kauan perustamassaan puolueessa viihtymään ja tulee lisäksi kokemaan yllätyksen jos aikoo uutukaisen uskontonsa hylätä. Näyttääkin siltä, että Tammi on voittanut jokavuotisessa Imaamilotossa fatwan.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]


Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.
Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueTuuliviiritTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0