Sun mutsis

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sun mutsis.

”Sun mutsis on huora

~Jonne koulussa

Nussin mutsis tomuks viime yönä

~Yläluokan kovis

”Onko se kone? Onko se lintu? Ei, se on sun mutsis.”

~TV-toimittaja WTC-iskuista

Sun mutsis (s. 1000000 eaa.) on sinun äitisi. Hän on vuosien saatossa joutunut pilkan, seksismin, demonisoinnin, lynkkausyritysten, nuorisojengien pahoinpitelyn, fascismin, sotilasvallankaappausten, ad hoc -rotuopeilla perustellun asuntosegregaation sekä muunlaisen syrjinnän kohteeksi. Varmaa syytä ei tiedetä, tosin on arveltu, että tähän voisi vaikuttaa hänen ikänsä, ulkonäkönsä ja painonsa.

Yleiskatsaus[muokkaa]

Sun mutsis on noin 5 metriä jokaiseen ilmansuuntaan ja se muistuttaakin enemmän virtahevon kokoista limaista toukkaa kuin ihmistä. Sun mutsi on varsin lyhyt: sen jalat näkyvät siitä saaduissa ajokorttikuvassa.

Sun mutsis on niin läski, että panon jälkeen pyörähdän kolme kertaa ja oon vieläkin sen päällä. Sun mutsis on niin läski, että kun se kävelee rannalla, niin Greenpeacen jäsenet tulee työntämään sitä takaisin mereen. Sun mutsis on niin läski, että sillä on oma painovoimakenttä ja kaksi kuuta. Sun mutsis on niin läski, että sillä on oma postinumero. Sun mutsis on Phyllis Schlafly. Sun mutsis on niin huora, että neitsyetkin on pannut sitä. Sun mutsis on niin susiruma, ettei sudetkaan panis sitä. Sun mutsis on niin juoppo, että Alko lähettää sille aina joulukortin. Sun mutsis selässä on niin suuri kyttyrä, että vuorikiipeilijät harjoittelee sillä. Sun mutsis on niin ruma, että sokeakaan ei saa seisomaan. Sun mutsillas on niin tuuheat viikset, että niiden alle mahtuu koko perhe sateensuojaan. Sun mutsis on niin läski, että sun faijas käyttää sitä kokolattiamattona. Sun mutsis on niin tyhmä, että sen ÄO tuplaantui lobotomiassa. Sun mutsis on niin karvainen, ettei se voi mennä metsään metsästyskauden aikana. Sun mutsis on niin vanha, että sen raamatussa on Jeesuksen allekirjoitus. Sun mutsis jalat on niin isot että ne tarvii oman rekisterikilven. Sun mutsis on niin ryppyinen, että sen pitää ruuvata hattu päähänsä. Sun mutsiltas puuttuu sormi eikä se osaa sen takia laskea kymmeneen. Sun mutsis on niin läski, että se ei tartte internettiä, koska se on jo maailmanlaajuinen. Sun jättimäisen mutsis mukaan se vois tuhota Taivaankin. Se on oikeessa, mutta vaan siks, että Taivaassa ei määritelmällisesti voi nähdä sun mutsiis. Sun mutsis on niin läski, että kun se pukee keltasen sadetakin päälle niin sitä luullaan koulubussiks. Sun mutsis on niin läski, että kun se kävelee telkkarin ohi niin mä missaan kolme ohjelmaa. Sun mutsis on niin läski, että se ottaa selfien satelliitilla. Sun mutsis on niin läski, että kun se hyppii trampoliinilla ihmiset luulevat että on auringonpimennys. Sun mutsillas on niin kierot silmät, että se näkee keskiviikkona molemmat lauantait. Sun mutsis käyttää ravintona pääasiassa jotain, josta ei ole liitetty valokuvaa edes siitä kertovaan Wikipedia-artikkeliin. Sun mutsis on niin läski, et mä otin kuvan siitä viime jouluna, ja se vieläkin tulostuu. Sun mutsis on niin köyhä, että sen pitää syödä aamiaismurot haarukalla maidon säästämiseksi. Sun mutsis on kuin hotdogmyyjä, paitsi että sun mutsis saa rahaa nakkien imemisestä, ei siitä että muut imevät niitä. Sun mutsis vyötärö on niin leveä, että kun se haluaa laittaa vyön päälle sen pitää käyttää apuna bumerangia. Sun mutsis on todiste siitä, että kaiken takana ei ole nainen, sillä sun mutsis takana on koko kylän miehet jonossa rassaamaan sen rööriä. Sun mutsis on niin painava, että Stephen Hawking sai aivovaurion yrittäessään selittää, miten se ei ole vielä romahtanut mustaksi aukoksi. Sun mutsis on niin pahanhajuinen, että jo synnytyssalissa kätilö mietti, ottiko sittenkin väärästä reiästä tulleen mötikän Apgar-pisteytykseen.

Katso myös[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.