Sun mutsis

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sun mutsis.
”Läski!!!”
~Sun faija sun mutsilles
”Sun mutsis on huora”
~Jonne koulussa
”Nussin mutsis tomuks viime yönä”
~Yläluokan kovis
”Onko se kone? Onko se lintu? Ei, se on sun mutsis.”
~TV-toimittaja WTC-iskuista

Sun mutsis (s. 1000000 eaa.) on sinun äitisi. Sun mutsis on usein pilkan kohteena ja syystäkin, se on vitun läski. Sitten loppukevennys:

Sun mutsis on niin läski, että panon jälkeen pyörähdän kolme kertaa ja oon vieläkin sen päällä. Sun mutsis on niin läski, että kun se kävelee rannalla, niin Greenpeacen jäsenet tulee työntämään sitä takaisin mereen. Sun mutsis on niin lyhyt, että sen jalatkin näkyvät ajokorttikuvassa.

Sun mutsis on niin läski, että sillä on oma painovoimakenttä ja kaksi kuuta. Sun mutsis on niin läski, että sillä on oma postinumero. Sun mutsis on Tanja Saarela. Sun mutsis on niin huora, että neitsyetkin on pannut sitä. Sun mutsis on niin susiruma, ettei sudetkaan panis sitä. Sun mutsis on niin juoppo, että Alko lähettää sille aina joulukortin. Sun mutsis selässä on niin suuri kyttyrä, että vuorikiipeilijät harjoittelee sillä. Sun mutsis on niin ruma, että sokeakaan ei saa seisomaan. Sun mutsillas on niin tuuheat viikset, että niiden alle mahtuu koko perhe sateensuojaan. Sun mutsis on niin läski, että sun faijas käyttää sitä kokolattiamattona. Sun mutsis on niin tyhmä, että sen ÄO tuplaantu lobotomiassa. Sun mutsis on niin karvainen, ettei se voi mennä metsään metsästyskauden aikana. Sun mutsis jalat on niin isot että ne tarvii oman rekisterikilven. Sun mutsis on niin ryppyinen et sen pitää ruuvata hattu päähänsä. Sun mutsiltas puuttuu sormi eikä se osaa sen takia laskea kymmeneen. Sun mutsis on niin läski, että se ei tartte internettiä, koska se on jo maailmanlaajuinen. Sun mutsis on niin läski, että kun se pukee keltasen sadetakin päälle niin sitä luullaan koulubussiks. Sun mutsis on niin läski, että kun se kävelee telkkarin ohi nii missaan kolme ohjelmaa. Sun mutsis on niin läski, että se ottaa selfien satelliitilla. Sun mutsillas on niin kierot silmät, että se näkee keskiviikkona molemmat lauantait. Sun mutsis käyttää ravintona pääasiassa jotain, mitä ei kannata mainita edes Wikipediassa. Sun mutsis on niin läski, et mä otin kuvan siitä viime jouluna, ja se vieläkin tulostuu.

Sanontaa käytetään paljon kun ei ole muuta puolustusta kuin sun mutsis!

Tunnettuja mutseja

Katso myös

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.