Hiktionary:S

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Stressi)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Help-books-aj.svg aj ash 01.svg
Tervetuloa Hiktionaryyn, Hikipedian kadonneeseen sisarprojektiin, jonka tavoitteena on määritellä kaikki se, mikä olisi parasta jättää määrittelemättä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö *

S niin kuin suuripaineannihilaatioantimateriapropulsiotykistö

S-laupeus

S-laupeus on harras tunne, jonka S-ryhmän asiakasomistaja kokee nähdessään ketjun toimipaikkoja.

Saari, Arto

Arto Saari, eikö hän ole keksinyt jotain hienoa taiteilijanimeäkään itselleen muka, on suomalainen taiteilija. Hän käyttää työssään lautaa ja renkaita ja tekee "temppuja". Hän onkin menestynyt temppuilija ja laudanpotkija. Hänen työhönsä kuuluu valittaa, että hänen kaltaisiaan lautarullailijoita syytetään laudanpotkijoiksi, mutta mitä muuta he muka ovat, saatanan viisastelijat.

Sijoittui Ylen Suuret suomalaiset -äänestyksessä sijalle 26 jättäen taakseen mm. J. L. Runebergin, K. J. Ståhlbergin ja P. E. Svinhufvudin.

Saatanallis-perkeleellinen

Adj. Johdos sanoista Saatana ja Perkele. Tarkoittaa poikkeuksellisen törkeää pahuutta. Suomessa ainoastaan Niilo Paasivirta on valtuutettu antamaan virallisen "saatanallis-perkeleellisen" luokituksen.

Saatanan idiootti

Saatanan idiootiksi kutsutaan Saatana-nimisen jumalan palvontaa harjoittavaa henkilöä, jolla on omaa nahkasaappaannumeroaan pienempi älykkyysosamäärä. Tavallista pääkallonsisällön vajaudesta kärsivää henkilöä ei siis kannata haukkua "saatanan idiootiksi". Heitä rohkaistaan kutsuttavan "vitun idiooteiksi" sen sijaan. Se on myös rohkaisevampaa heidänlaisilleen. Suuri ja mahtava presidenttimme UKK käytti yleensä termiä Saatanan tunarit.

Sahara

On hiekkalaatikon pohjoisosassa sijaitseva pienenpieni ikiroudan runtelema maaläntti, jolla asustelee pieniä laumoja saamelaisia ja beduiineja. Vuonna 1984 on havaittu joukko eksyneitä ruotsalaisia soutelemassa kumiveneellä Saharan hiekkadyyneillä. Saharan asukkaiden pääelinkeino on turskan- ja hiekanmetsästys.

Saiksjo

Saiksjo (joskus myös saiksää) on kysymyssana, jolla rakastelun harjoittaja tiedustelee, joko hänen kumppaninsa on saavuttanut seksuaalisen kiihottuneisuuden kliimaksin. Ryhmärakastelusessioissa voidaan käyttää muotoa saitteksjo.

Saimaa

Saimaa on keskikokoinen lammikko keski- sekä itäpuolella Suomea. Saimaassa on useita saaria, joista yhdessä asuu Nestori Miikkulainen joka pitää hyvin paljon norppapaistista. Nestorin onneksi Saimaannorppien kanta on ollut viime aikoina kasvussa, kiitos Korkeasaareen raahattujen luontaisten vihollisten, hylkeenpoikasten. Saimaan kanava on yksi maailman seitsemästä ihmeestä.

Sairaala

Sairaalassa on sairaan hauskaa. Hedelmällisen ikäiset hoitajat jakavat tarjottimillaan erilaisia huumeita ja vessassakaan ei tarvitse käydä, vaan voit jättää vapaasti jöötin sijoillensa. Ihmiset käyvät usein sairaalassa eläkeiässä. Sairaalassa lomailu on monien mielestä eräs eläkkeen parhaista puolista.

Sakakuusi

Sakakuusi on myyttinen jättiläispuu vesilahtelaisessa mytologiassa. Se oli niin iso, että paimen ja lammaslauma mahtuivat sen juurella olevaan koloon yöpymään. Kuusen latvassa asui kuitenkin kotka, jota pidettiin pakanajumalana. Kuusi päätettiin kaataa. Seitsemän miestä sahasi kuusta seitsemän päivää. Kotka söi heistä yhden. Lopulta kuusi kaatui, ja sen runko ulottui ison salmen yli. Rungosta tehtiin silta, joka kesti 300 vuotta. Sillan jäänteitä on yhä olemassa.

Saksofoni

Saksofoni on torven muotoinen soitin, joka on väännetty mutkalle. Se ei ole Bart Simpsonin mieli-instrumentti. Nimensä se on saanut saksista (Ylä- vai Ala-saksista, ei ole tietoa).

Salaatti

Salaatti on usein ruskean värinen lehti, jota kuuluisi syödä. Hirveän makuelämyksensä vuoksi sitä syödään kouluissa päivittäin ja sen väitetään olevan terveellistä. Siihen sekoitetaan usein myös maissia, paprikaa tai kinkkua parantamaan makua ja ääritapauksissa jopa salaatinkastiketta, joka on hieman suolaiselta maistuva vihertävä kastike.

Salainen poliisi

Salainen poliisi on tuntemattoman sotilaan virkaveli.

Salainen sola

Salainen sola on oktoQAnaaristen aikakauslehtien kolumnistien1 https://archive.is/pXX3C ja heidän seuraajiensa nimitys Matti Klingen maanalaisessa tunneliverkostossa käymän sodan polttopisteelle. Samasta putkistosta levitettiin koronavirus häiritsemään Kaarina Suonperän toimintakykyä suomalaisten pahan kasvomaskisilmän kautta. Ensimmäinen maininta salaisesta solasta on kaukonäkijä Darl Bundrenin 1930-lukulaisesta sotaraportista äitinsä hautausmatkalta: ”Squatting, Dewey Dell’s wet dress shapes for the dead eyes of three blind men those mammalian ludicrosities which are the horizons and the valleys of earth.”

Sala manteri

Sala manteri on yhdys sana.

Salapoliisi Conan

Conan kertoo lukiolaisetsivä Shinichi Kudosta, joka työntää nokkansa jokaiseen murhaan tyydyttääkseen sadistista luonnettaan. Ensimmäisen pokkarin ensimmäisessä tapauksessa eräs tyttö vetää bestiksensä pään irti - totta kai Shinichi on heti paikalla. Sitten kaheli pojankoltiainen sekaantuu mustapukuisten hämärämiesten bisneksiin ja saa verisen tällin takaraivoonsa. Nämä hämärät hippiukot (jotka on muuten nimetty perinteisten suomalaisten saunajuomien mukaan) antavat Shinichille lääkettä jonka - Heureka! - pitäisi tappaa jälkiä jättämättä. Herrojen lähdettyä Shinichin vartalo muuttuukin 6-vuotiaan tasoiseksi, osin siksi, että myrkky oli vasta kehitysvaiheessa ja osin siksi, että se alentaa iän henkiseen vastineeseensa.

Kudo muuttaa asumaan tyttöystävänsä Ran Morin ja tämän pedofiili-isän, epätoivoisen etsivä Kogoro Morin, luokse. Sen lisäksi, että hän muuttaa jo niin nuorena tyttöystävänsä luokse, hän käyttää salanimeä Conan Edogawa, jottei Ran saisi vihiä hänestä. Intohimoisia hetkiä on vaikea järjestää, kun keho on kirpun kokoinen - päästä varpaisiin.

Conan nukuttaa Kogoron ylivoimaisella rannekello-taskulamppu-unitakka-yhdistelmällään ja ratkaisee tapaukset tämän nimeen käyttäen äänenmuunninta - pitäähän miesrukkaa auttaa, kun aivot ovat paisuneen herneen kokoiset. Muut eivät tietenkään aavista mitään, kukapa nyt huomaisi, ettei Kogoro liikuta suutaan?(Tuuheilla viiksillä voi olla yhteyttä asiaan)

Salibandy

Salibandy eli sähly on sisätiloissa sählättävä sohlo, jossa tarkoituksena on sohia mailalla kunnes pallo on maalissa. Salibandyn kilpamuodossa maali on väljempi, koska herrasmiehille kelpaa tilavampikin maali. Sähly taasen on kaveriporukoiden viikonlopunviettoon levinnyt peli, jossa populaarikulttuurin mukaisesti maalin tulee olla ahdas ja fyysistä kontaktia vastapuolen pelaajiin haetaan usein tarkoituksella.

Salibandyn sanotaan rantautuneen Suomeen Ruotsista joskus 70-luvulla, mikä selittäisi miksi salibandy on todella kova laji verrattuna mm. niinkin miehisiin lajeihin kuin jääkiekko. Salibandy on noussut suosituksi lajiksi mm. Jätkien, sieluttomien maalaisjunttien ja natsien keskuudessa.

Salibandyssä kentällä on kummastakin joukkueesta 50 kenttäpelaajaa ja maalivahti joka yrittää kentällä pyyhkiä persettään. Joukkueiden tasolla ei oikeastaan ole väliä sillä venäjän lahjomat tuomarit päättävät pelin lopputuloksen kauden alussa.Salibandyn keskeisiä varusteita ovat maila (mahdollisimman iso) ja reikäinen pallo.

Sallittu

on asia, joka voi tapahtua, mutta sen ei ole pakko tapahtua. Voidaan olettaa, että sallittu on itse asiassa sama kuin mahdollinen, jossain määrin, mutta sallittu on rajatumpi, koska myös pakollinen on mahdollinen (100 %:n todennäköisyys), samoin kuin mahdoton (0 %:n todennäköisyys). Lisäksi ollakseen sallittu, asiaa ei ole saatu kieltää. Esimerkiksi poliisi voi tehdä mahdollisesta tai pakollisesta asiasta kielletyn ja silloin se ei enää ole sallittu, vaikka muut ehdot täyttyisivätkin.

Sammuminen

Sammuminen on monimerkityksellinen käsite, joka käsittelee sammumista. Sammuminen tarkoittaa jonkin asian tajunnan menetystä esimerkiksi elektronisissa laitteissa ja ihmisissä. Sammuminen tapahtuu yleensä silloin, kun edellämainittujen sisälmyksiin kaadetaan nestettä tai poltetaan kaikki sen omat sulakkeet.

Samperi

VOIHAN SAMPERI on vanha huudahdus, jonka kuulee usein keskenkasvuisten heterohippien suusta. Sanana samperi ei tarkoita vittuakaan, mutta eipä sillä väliä. Samperin keksi eräs venäläinen yksihuoltajaisä kun hän huusi: "SAMPERI!!"

Sananlaskujen kirja

”Hänen kätensä ahkeroivat iloisesti”

~San 31:13

"Tuki vaikka veitsellä kurkkusi" -San 23:2

"Minkä syöt, sen olet oksentava" -San 23:8

"Ei hän kuole, jos saa keppiä" -San 23:13

Näitä ja paljon muita suuria viisauksia löydät Vanhan testamentin Sananlaskujen kirjasta.

Sangria

Sangria on espanjalainen verestä ja punaviinistä tehty cocktailmix, jota myydään Alkossa. Sangria on kotoisin Kataloniasta.

Sateenvarjo

Sateen muodostama varjo. Jotkut väittivät että sateenvarjon alle voi mennä suojaan sadetta. Astuessaan sateenvarjon alle he kuitenkin kastuivat. Sateenvarjo muodostuu suoraan sateen alapuolelle, joten varma ja ainoa keino päästä pois varjosta on matkustaa alueelle jolla ei sada.

Satelliitti

Satelliitti on astrologien käyttämä nimitys taivaalla lentäville tarpeellista pienemmille kikkareille, jotka kiertävät jotakin toista nimeltä mainitsematonta taivaankiveä. Alunperin nimitys tarkoittikin juuri tätä, mutta NASAn lanseerattua käsitteen tarkoittamaan sen laukaisemia piipittäviä metalli- ja muovipalloja, on satelliitti-käsitteen merkitys kaduntallaajalle muuttunut. Ensimmäisen satelliitin löysi Ptolemaios, joka määritteli kaikki kappaleet Maapallon satelliiteiksi. Ensimmäinen ihmisen tekemä satelliitti oli Sputnik Explorer 1, jonka laukaisi Venäjä Yhdysvallat. Nykyään Maapalloa kiertää miljoonia ja taas miljoonia satelliitteja, joista vain yksi on luonnollista alkuperää.

Sattuma

on ikävä asia, joka tapahtuu aina silloin, kun sen ei pitäisi tapahtua. Sattuma on myös tapahtuma johon liittyy epätodennäköisyyttä; Jos jokin asia ei ole JOKO 100% varma TAI 0% varma, on se satunnainen. Sattuma on myös keitossa oleva kiinteämpi ainesosanen, esimerkiksi lihan- tai kynnenpala tai hius.

Jotkut idiootit ajattelevat että sattumaa ei ole, tai että jos tapahtuma on oikein epätodennäköinen, se ei enää ole sattuma vaan ihme. Toisista -esim. pelikoneita pelaavista- idiooteista on niin että jos asialla on jokin todennäköisyys, niin sen puolesta voi veikata ja voittaa, joten em. sattuman veikkaaminen kannattaa.
Katso myös evoluutio.

Sattumakorppi

Sattumakorppi on sotilasarvo, jonka sotamies voi saavuttaa ottamalla tavallista hanakammin asennon aliupseerien tullessa tupaan ja muutenkin itkeskelemällä vain yksikseen, vaikkei onnistunutkaan pääsemään aliupseerikouluun. Joskus sattumakorpin ura saattaa johtaa kertausharjoitusten ja sodan myötä jopa alikersantin tahi kersantin arvoon asti.

Sauva

Yksi ihmiskunnan turhimmista keksinnöistä, mietitäänpä asiaa tarkemmin:

Toivottavasti nämä yllä mainitut esimerkit valaisivat asiaa.

Savitaipale

Savitaipale on tarkastelijan sijainnin suhteen relatiivinen saven luokse taivallettava matka.

Scifi

Sci-fi on sipulia maukkaampaa mutta makkaraa karvaampaa.

SDP:n lyhyt puolueohjelma

Rehdin työläisen puolesta herrojen juonia vastaan! Hyvinvointovaltio kuuluu paperi- ja metallialalle, muut voi vetää ittensä jojoon perkele.

Second Life

Second Life on netissä pelattava peli, (tunnetaan Suomessa myös nimellä Sökö Laif) jossa voi elää toista elämää, jonka saattaa jo nimestäkin arvata. Ajattelet että miksei pelaisi ensimmäistä elämää eli First Life:ä, syy on se että First Life:ssä on semmoinen pieni rajoitus, että jos kuolet et pääse takaisin (tätä kutsutaan elämäksi). Katso myös: Half Life

Securitas

Securitas (Secundas, vrt. Romanian Securitate) on vartiointiliike, jonka työntekijät yleensä tykkäävät syödä donitseja ja juoda kahvia (kuten poliisit, joiksi eivät päässeet, vaikka olisivat halunneet). Yleensä nämä vartijat hengailevat metrossa nuorten kanssa. He ovat uhanalainen laji, jotka yleensä puolustavat reviiriään hyvin tiukasti, erityisesti metroasemalla tavallisilta "denoilta" eli spurguilta.

Seepra

Seepra on ruskea hevosta muistuttava eläin. Sen pituus on 20 senttimetristä 130 senttimetriin, säkäkorkeus on noin 10 - 100 cm ja paino yleensä noin 300 kg. Usein näkee/kuulee/aistii väitettävän että seepra on raidallinen, mutta todellisuudessa kaikki kuvat on käsitelty. Eläintarhoissa olevat yksilöt on maalattu karkkivärillä.

Seitan

Seitan on ruokaa, jota vihertävät lihanvihaajat luulevat lihaksi, vaikkei se sitä ole (viimeiset oikeat, elävät seitanit syötiin Münchenissä 1937). Se valmistetaan joko vehnäjauhosta, vehnägluteenijauhosta tai sahanpurusta.

Herramme Pertti Jarlan mukaan seitania ei kannata heikolla kielitaidolla tarjota englantia puhuville saarnamiehille, koska he voivat ymmärtää puhujan aikomukset väärin, kun tämä em. herkkua ylistäessään tulee lausuneeksi "Seitan is great!"

Seksikäs marttyyri

On kirjannimi, tai ainakin sen pitäisi olla kirjannimi. "Seksikäs marttyyri" on hieno kirjannimi.

Seksitarpeet

Seksitarpeet ovat seksivälineitä.

Selkälokki

Selkälokki on lokkilaji, joka lentää aina poikkeuksia lukuunottamatta selkä alaspäin ja jalat kurkiauramuodostelmassa.

Sello

Sello on Sello-nimisen muusikon kehittelemä saappanmuotoinen soitin, johon ei saa varaosia.

Senkki

Senkki muistuttaa kaappia. Senkin erottaa siitä, että tämä on kaappia matalampi.

Sentiljoona

Sentiljoona on 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000, eli 10 potenssiin 600, eli vitun iso luku. Vain viisi maailman rikkainta henkilöä omistaa edes oktiljoonasosan sentiljoonasta vanhasta Turkin liirasta. Sentiljoona on myös helvetin siisti luku, sillä siinä on vitun paljon nollia, niin monta, ettei edes Einstein niitä jaksa laskea (eli 600). Jos jotakuta kiinnostaa aihe enemmän, niin kannattaa ehkä ostaa PlayStation 3, juoda piimää, kirota, miettiä jotain tai lukea jostain muualta.

Seteli

Tarkoittaa taskussa lojuvaa lappusta, jossa on yleensä jonkin ison kihon tai pramean pytingin kuva. Setelit keksittiin, koska laiskat maalaispojat eivät wanhoina hyvinä aikoina jaksaneet raahautua kauppaan kottikärryllisen plootulastin kanssa.

Sex

Sex tarkoittaa ruotsin kielellä numeroa kuusi, eli ruotsiksi 666 on sexsexsex. Sexiä ennen tulee fem ja jälkeen sju. Oikein hyvällä onnella voi käydä myös niin, että numerot 6 ja 9 osuvat lineaarisesti samaan jaksoon ennen numeroa 6, jolloin ehdottomasti kannattaa käydä täyttämässä lottokuponki 10 viikoksi Jokeria unohtamatta.

Sgrebbanat

Sgrebbanat eli kulkuset, kassit, testikset, säkit, pallit, vitjat, boolssit, kivarit, padawanit, kivespussit. Löytyvät roikkumassa urospuoleisten olentojen jalkovälistä tai naaraspuolisen olennon suusta. Normaalisti tahmeat.

Shakiran nuoruuden kysymys

Shakira, 93, on paljastanut nuorekkuutensa salaisuudeksi toistuvat botox-pistokset ja hevoskakkakylpyjen säännöllisen ottamisen täydenkuun aikaan. On myös epäilty, että hän uhraa joka nimipäivänään esikoispoikia ja neitsyitä nuoruuden jumalalle pysyäkseen vetreänä. Siitä saattaa johtua, että hän on vain 153 cm lyhyt.

Sia

Sia on sana unkarin kielestä. Sia on sama kuin suomeksi päivää, mutta 90 % maailman ihmisistä luulee, että se on unkariksi sika. Siksi unkarilaiset ovat ajatelleet poistaa sen kielestään. Nytpähän tiedät senkin!

Sieg Heil

Ystävällinen tervehdys Neuvostoliiton kansalaisia kohtaan kolmannen valtakunnan asukeilta, huudetaan yleensä ennen kommunistin teloitusta niskalaukauksella.

Siemen

Juttu, josta puu, pensas tai kasvi kasvaa. Voi tarkoittaa myös shamaanin oppipoikaa. Pitikö tämäkin tulla Hikipediasta asti etsimään? Tietokannallamme on parempaakin tekemistä kuin vastailla puhumaan opettelevien olmien kysymyksiin.

"Siinä se taas oli"

Ei hätää, se luultavasti oli vain:

  1. Näsä
  2. Poliisi
  3. Orava

Siitinluu

En muuten ottaisi esille näin sairasta aihetta sivistyneenä miehenä, mutta antaakseni teille kaikille ilon olla sovinisteja, minun on tehtävä eräänlainen johtopäätös.

On usein kuviteltu, että Jumala olisi tehnyt naisen miehen kylkiluusta, mutta olisi sinänsä paljon loogisempaa, että Jumala olisi tehnyt naisen penisluusta, sillä mieheltä ei puutu yhtäkään kylkiluuta, mutta toisin kuin lähimmällä sukulaisellaan, öö, oisko simpanssilla, ihmisellä ei ole penisluuta. Ja tämän teorian voi vielä todistaa, sillä miehen ainoa luontainen arpi ei suinkaan ole kyljessä.

Sijaisnäyttelijä

Sijaisnäyttelijä eli stuntti on elokuvissa esiintyvä henkilö, joka tekee tavallisesti aina kaikkein vaarallisimmat ja kuolemaa uhmaavimmat temput silloin, kun virallinen näyttelijä pelkää tai on jostakin muusta syystä estynyt tekemästä näitä temppuja.

”Jos et selviä hengissä, niin olet viiden minuutin kuluttua vainaja.”

~Elokuvaohjaajan aina niin rohkaisevat sanat sijaisnäyttelijälleen

Kuuluisista näyttelijöistä Sean Connery tunnettiin näyttelijänä, joka ei voinut elää ilman stuntmiehiään, ja joka teetätti jopa suhteellisen turvallisiltakin tuntuvia temppuja stuntmiehillään. Sitten on sellaisia kovia kavereita, kuten George Lazenby ja Bruce Lee, jotka ovat turvautuneet stuntmiesten palveluksiin vain erittäin harvoin. Maailmassa on kuitenkin kaksi äärimmäisen kovaa kaveria, jotka eivät ole koskaan stuntmiehiä tarvinneet. Heidän nimiään tuskin edes tarvitsee sanoa, sillä he ovat tietenkin Chuck Norris ja Vin Diesel.

Sikakoira

Sikakoira (saks. Schweinhund) on Saksassa sotien aikana kehitetty risteytys, jota käytetään tryffeleiden etsintään.

Sikanauta

Sikanauta (ruots. nöttkött) on luultavasti Suomessa (tai mahd. Ruotsissa) kehitetty risteytys, jolle syötetään mitä vain, kuten aivoja, ruohoa tai kiveksiä ja joka paskantaa jauhelihaa. Viikingit olivat kovia nötkötin ystäviä, ja unohtivat usein sitä jälkeensä ryöstöretkillään Englantiin, ja engelsmannit söivät tätä "spamiksi" kutsumaansa säilykettä vielä toisen maailmansodan aikaan.

Sikari

Sikari on erittäin hyvän tuoksuinen suitsuke, jota käytetään suun avulla. Raikas tuoksu siirtyy nopeasti sisätiloihin jopa 150 metrin päästä, ja varsinkin vaatteisiin tämä ihana tuoksu oikein pinttyy. Sinun ei tarvitse enää koskaan pestä vaatteitasi koska ne tuoksuvat aina sikarinraikkaalle. Ja ei sillä väliä vaikka pesisitkin, ei tämä ihana tuoksu minnekään katoa. Ei tarvitse paljoa sikareita ostella, niin saat myös ikäänkuin sivutuotteena kaupanpäällisiksi keuhkosyövän! Sikaria voi käyttää tavallisen tupakan korvikkeena. Varsinkin kuubalaiset sikarit ovat päässeet maailmanmaineeseen mm. hyvän makunsa takia. Sikarit säilyvät parhaiten ilmankosteutta säätelevässä humidorissa, mutta sen puutteessa voi käyttää naisen etuvärkkiä (ks. Bill Clinton).

Singulariteetti

on suhteellisuusteorian ennustama tila ja kohde, jossa luonnonlait ovat lakanneet vaikuttamasta. Singulariteetti voi olla esimerkiksi mustassa aukossa. Singulariteetissa ei kulje edes aika. Singulariteetti johtuu kappaleen erittäin suuresta massasta, joka irrottaa painavan esineen kokonaan aika-avaruuden pinnasta. Monet ihmiset ovat tavoitetteet singulariteettiä, sillä he eivät halua vanhentua. Singulariteettiin pyritään joogalla ja itsensä lihottamisella.

Sinisorsa

Sinisorsa on pullasorsa. Painaa monta kiloa, vaikkei pituutta ole metriäkään. Ennen oli uljas lintu, taivaiden valtias. Karhuja nosti maasta jaloillaan ja söi ilmassa. Sitten antoivat ihmiset pullaa. Lihosi ja kesyyntyi. Nykyään ei jaksa lentääkään. Ankan sukulaissielu on tämä sorsa.

Sorsa on aina jompaakumpaa sukupuolta, urosta tai naarasta, ja vaappuu parvessa.

Sinol

Sinol on kolmen ruotsinvenäläisen juopon Sergein, Vladimirin ja Igorin keksimä uusi väkijuoma, jonka he keittivät ollessaan ympäripäissään. Selvittyään he huomasivat sen olevan erinomainen vessanputsausaine, joten nyt sitä myydään putsausaineena Suomeen, USA:n ja Puuhamaahan.

Sipuli

Sipuli on suosittu hedelmä, jota usein on nähty käytettävän mm. sipulisopassa. Sipulit eivät kasva pelloilla, mikä on erittäin yleinen ja harhaanjohtava luulo. Sipulit kasvavat metsässä, sen myös jääkaapit tietävät. Sipuli on pahaa. Se pierettää.

Sipulista voi saada myös yliannostuksen. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat:

  • Pahanhajuinen hengitys ja sen muuttuminen
  • Sipuliksi muuttuminen
  • Sipuliparoniksi muuttuminen
  • Muuttuminen

Sirkkeli

Sirkkeli on hammastenpesuun käytettävä väline ja sitä käytetäänkin aamuin illoin. Käytetään vain etu- ja kulmahampaisiin. Takahampaista sirkkeli iroittaa paikat tehokkaasti ja pysyvästi.

Sisilisko

Sisilisko sihisi hississä, eikun...

Sisiliskot ovat niitä, jotka sihisevät hisseissä. Eiku sehän on vesihiisi! No mikä helvetti se sisilisko sitten on, tietääkö kukaan?

Sitruuna

Sitruuna on kirpeähkön makuinen keltainen etelän hetelmä. Jos sitruunaa syö liikaa, se saattaa aiheuttaa sokeutta, elinikäistä impotenssia ja pakkoliikkeitä. Englanniksi sitruuna on lemon, mutta mitä hittoa se tänne kuuluu...

Sivuvaikutus

Sivuvaikutus on sivullisiin osuvaa vaikkua, jota pääsee likaisen henkilön korvista hänen vaikuttaessaan maailmaan. Jos et itse halua olla tälläinen vaikuttaja, kannattaa korvat pestä hyvin ja usein. Ei tykkää naapurin Leena kun vaikutat häneen kesken bussimatkan, eikä luokkatoveri Terhokaan, kun fysiikantunneilla menet vaikuttamaan luokan yhteisiin päätöksiin ja papereihin.

Siwan kassa

Tyypillinen ja turvallinen työpaikka oikean koulutuksen suorittaneelle suomalaisnuorelle. Niitä, jotka jäävät tehtävään loppuelämäkseen, on aika paljon. Sittemmin on Siwat evakuoitu K-Marketeiksi (am. Wall-Mart).

Skopolamiini

Skopolamiinia saa psykiatrisesta sairaalasta tai apteekista. Se estää ihmistä kuolaamasta jos se laitetaan korvan taakse. Sen kauppanimi on mm. Scopoderm. Se on tarra joka laitetaan korvan taakse. Se on hermomyrkky, kannattaa viedä apteekkiin jos sellaisia löytyy lompakosta tai kotoa. Ei suositella käytettäväksi ellei kuolaa todella paljon.

Skorpionikuoppa

Syvä kuoppa, jossa on rutkasti myrkyllisiä, vihaisia ja nälkäisiä skorpioneja. Skorpionikuoppaan heittoa käytetään rangaistuksena, ja sinne heitetään ainoastaan hyvin tuhmia henkilöitä (ts. Niitä, jotka eivät nukkumaan kun isi ja äiskä käskee.) Uhri sidotaan ja lasketaan kuoppaan pää edellä ja jätetään siihen skorpionien nipisteltäväksi pariksi tunniksi, kunnes uhri lopulta tipautetaan kokonaan alas kuoppaan. Skorpionikuoppaan heittäminen ja anaalirangaistus kulkevat usein käsi kädessä.

Slapstick

Slapstick eli tikunläpsintä on eräs huumorin muoto, joka perustuu nimensä mukaisesti tikun läpsimiseen.

Slutku Huja

Slutku Huja oli vuonna 1984 toiminut Serbialainen rock-yhtye, joka tunnettiin erityisesti hitistään Slobo Horo.

Slutshaming

The popularity of Rosalind is due to three main causes. First, she only speaks blank verse for a few minutes. Second, she only wears a skirt for a few minutes (and the dismal effect of the change at the end to a wedding dress ought to convert the stupidest champion of petticoats to rational dress). Third, she makes love to the man instead of waiting for the man to make love to her—a piece of natural history which has kept Shakespeare's heroines alive, whilst generations of properly governessed young ladies, taught to say “No” three times at least, have miserably perished.

~Shawin sedän muistutus, joka miehiä tapailevan saattaa kannattaa pitää mielessä

Ihmisten käyttäytymistä, jolle ei ole hyväksyttävää suomenkielistä nimeä (vrt. Liebestodlemmenkuolo – ihan vaan ei). Tarkoittaa naisten (hetero)seksuaalisen promiskuiteetin paheksumista eettisesti ja/tai näkökulmasta, jossa naisen seksuaalinen aktiivisuus usean partnerin kanssa pilaa ensiksimainitun seksuaalisuuden tai feminiinisyyden väliaikaisesti tai lopullisesti; samaan aikaan runsaisiin irtosuhteisiin miehellä suhtaudutaan joko välinpitämättömästi tai ihaillen. Tähän mennessä jokainen tavattu slutsheimaaja on ollut hetero (tai feminismin toisen aallon äärilaitaa). Nämä ihmiset ovat äärimmäisen masennuttavia kyyliä, ja kaiken huipuksi tietyt heidän joukossaan vuolevat käsittämättömän töhösti omaan reiteen.

Smurffaus

Smurffaus on smurffien keksimä vapaa-ajanviettotapa, jota mm. Vanhasen Matti harrastaa.

Snellman, Johan Vilhelm

Suomalainen filosofiksi väitetty, Ralph Waldo Emersonin muumioitunut ruho, ainakin kuvien perusteella.

Sofistit

Sofistit opettivat retoriikkaa rahaa vastaan, mistä Platon, tuo Ateenan rikkaimmasta perheestä tullut kermaperse, ei pitänyt.

Sokeritoukka

Sokeritoukat ovat lattioiden alla ja listojen alla asuvia ötököitä. Aivan liian monet hupsut naispuoliset henkilöt liiskaavat hitaat ja tyhmät sokeritoukat, jättäen nokkelat ja nopeat henkiin. Tällä tavoin muodostuu pikkuhiljaa luonnonvalinnan ohjaamana supersokeritoukka-kanta, jolloin ihmiskunnan on jo liian myöhäistä pelastaa itseään.

Šokkisivusto

Šokkisivusto1 on Internetissä oleva sivusto, jonka tarkoituksena on säikäyttää ja yököttää. Trollit harrastavat šokkilinkkien levittelyä.Lähde Monesti heillä on tapana lähettää aina vain kamalampia linkkejä, jolloin linkkien avaaja uskaltaa avata linkin, kun "eihän se edellinenkään ollut niin paha". Mutta koko ajan shokkisivujen katselijan alitajunnasta pyrkivät shokkisivustot esiin, kuten Freudkin osoitti.

Solu

Soluja on meissä kaikissa; ihmisissä, eläimissä, mutta en ole varma onko sinussa. Ihmiselämä alkaa kahdesta solusta: siittiösolusta ja munasolusta. Munasolu sitten alkaapi jakautua ja näin syntyvät solut erikoistuvat mm. hermosoluiksi, lihassoluiksi, aivosoluiksi ja uusiksi muna- tai siittiösoluiksi. Solut elävät ja tekevät joskus vaihtokauppoja keskenään. Niiden toimintaa ohjaa tumassa oleva DNA. Joskus sisälle pääsee joku ihan tuntematon juttu, mutta kun solut ovat niin iloista porukkaa, niin ne antavat sen jutun mennä sisään ja siitä saattaa tulla vaikkapa kuume, nuha, nörö viirus tai vaikkapa kauhkosyöpä! Pysy siis tarkkana ja katsele milloin sellainen kiva juttu tulee sinun lähellesi. Sillä ei välttämättä ole nimittäin kotia ja se kaipaa ihanien solujesi suojaa.

Sopparikiima

Sopparikiima tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan mielentilaa, jossa myyjä tai myyntiedustaja tekee sopimuksia ajattelematta seurauksia. Sopparikiiman laukaisee kaupan toisen osapuolen hemaiseva edustaja, legendaaristen myyntimiesten "myyn vaikka jäätä eskimoille"-sinnikkyyden epäonnistunut jäljitteleminen tai silkka markkinointialalle ominainen jälkiseurauksista piittaamattomuus. Seuraukset ovat usein todella epäedullisia edustettua yritystä tai yhteisöä kohtaan, mutta tärkeintä on että voitokas myyntitykki nostaa ihan vitunmoiset bonarit "esimerkillisestä" suorituksestaan muiden joutuessa moppaamaan ko. henkilön aiheuttamat sotkut.

Sormettaminen

Sormettaminen, eli fingerismi, on suosituimpia vapaa-ajan harrastuksia planeetallamme. Sormettaminen tarkoittaa sitä, että ihmislajia edustava henkilö työntää sormensa minkä tahansa metsän eläimen (kuten näädän, delfiinin, karhun) peräaukkoon. Eläimen rauhotuttua sormi laitetaan joukkuun ja peräreikä revitään raa'asti irti siten, että se jää sormeen kuten sormus.

Tätä lajia on harrastettu vuosituhannet. Attila (hunni), Siemensin toimitusjohtajan isoisän, on kerrottu omaavan noin 90 näädän persereikää sormissaan. Persereikien määrä kertoo arvon. Isoilla johtajilla, kuten päällikkö Hiawathalla tai Adolf Hitlerillä oli myös paljon peräreikiä sormissaan. Hiawathan kerrotaan jopa repineen oman reikänsä, jotta tätä pidettäisiin ylijumalana.

Sormus

Sormus on pyöreähkö reikä, joka tungetaan sormeen näyttämään kauniilta ja komentamaan käyttäjäänsä. Sormuksia käytetään myös seksin yhteydessä, kikkelin päähän pujetaan penisrengas, joka tiukentaa seksiä ja parantaa verenkiertoa. Äidit käyttävät näitä paljon.

Sormus näyttää käyttäjänsä mahdin ja kuninkailla olikin paljon rubiineilla varustettuja sormuksia, joita alamaiset nuolivat.

Sotakirjallisuus

Sotakirjallisuus on tylsää, ja juoni ei yleensä perustu historiallisiin tositapahtumiin. Usein kirjailijat käyttävät vapaasti mielikuvitustaan ja jopa muuttavat historian kulkua. Lähes aina sotakirjojen päähenkilöt kuuluvat johonkin kokeneeseen ja karskiin erikoisryhmään, jolla ei tosielämässä vastinetta ole. Usein sotakirjoissa ylistetään isänmaata ja vähintään yksi sankareista ottaa sen konekiväärin käteensä ja motittaa ja lahtaa kolme vihollispataljoonaa, poikkeuksetta yksin.

Sotavalidi

Sotavalidi on sotaan osallistunut henkilö, joka ei ole invalidisoitunut, vaan on säilyttänyt käyttökelpoisuutensa myös tulevia konflikteja varten.

Sotilas

Sotilas haluaa aina lisää ruokaa ja valittaa siitä kun sataa. Ja sitten jos ei sada niin on liian kuuma. Lisäksi pitää juosta liian paljon ja ei voi katsoa tarpeeksi televisiota. Ks. Ekosoturi

Spermapankki

Spermapankki on kansainvälisestikin tunnettu sijoituslaitos, jonne voi käydä tekemässä tilillepanoja. Nykyistä pankinjohtajaa on syytetty luvattomasta lainan annosta.

S-ryhmä

S-ryhmän perimmäinen liikeidea on naamioida tuotteen kohtuuton hinta bonushuntuun, jolloin tyhmälle asiakkaalle tulee illuusio edullisuudesta.

Star Wreck

Star Wreck on suomalainen neliosainen scifi-trilogia, joka sopii vaikka 0-vuotiaan katsottavaksi, sillä siinä ei ole yhtään väkivaltaa, kiroilua, natseja taikka suuruudenhulluja mailman keisareita. Sen ohjasi kolmososaa lukuunottamatta Peter Jackson. Elokuvan budjetti oli suomalaisittain huikea; se ylitti jopa Suomen valtion budjetin.

Stalagmiitti

Stalagmiitti on kuumaa kiveä jota käytetään hernesopan kuumentamiseen.

Stressi

Stressillä tarkoitetaan tilannetta, jossa ihmisellä tapahtuu aivokemiallisia rakenteen muutoksia, jotka aiheuttavat mahdollisesti vesikauhun, psykoosin tai autismin. Ihminen usein potee stressiä missä vain negatiivisissa tai positiivisissa tilanteissa. Esimerkiksi tapetuksi tuleminen voi aiheuttaa lievää stressiä. Voimakas kokemus, esimerkiksi Lego-palikkaan astuminen, voi aiheuttaa usein kroonisen stressireaktion, jota kutsutaan feminismiksi. Stressin hoitoon on löydetty toimiviksi menetelmiksi lobotomia ja eutanasia. Kummankin on todettu olevan miltein täysin riskittömiä toimenpiteitä. Stressiä voidaan usein lievittää myös hienovaraisin keinoin. Esimerkiksi vaimon hakkaamisella, kapitalistisikojen lynkkaamisella keskiaikaisilla kidutusvälineillä, tai kannabista piikittämällä.

Strauss-Kahn, Dominique

Dominique Strauss-Kahn on elosteleva-raiskaava juutalaispankkiiri. Näillä eväillä oli hyvä hakea Ranskan presidentiksi, hallitseehan maan sosialistipuoluetta juutalainen salaliitto.

Substantiivi

Substantiivi on sana, jossa on kirjaimia. Kirjaimissa sanoja on. Tietoa luet substantiiveista. Substantiiveista et tiedä mitään. Mitään et substantiiveista tiedä. Vitosen sait peruskoulun äidinkielestä. Äitiltä luuvitosen sait. Substantiiveista kun et mitään tietänyt. Taivuttaa sinun niitä osata tulisi. Taipuuko sinun peukalosi taaksepäin? Minun taipuu. Sinun ei. Sinä taipumaton olet. Taipumattomaksi substantiiviksi sinut tuomitsen. Sinä tuomiolle joudut. Se yksi tulee, tuomitsee ja pimeyteen kahlitsee. Tuomioja sinut rautoihin pistää. Attribuuttisijamuodon kanssa samaan sänkyyn sinut sijaa, kun et substantiiveista mitään tiedä.

Sukkatee

Saatoit toki myös etsiä tietoa sukkamehusta, joka ei kyllä vähennä hakusanasi etovaa hajua tippaakaan. Miettisit hieman juomisiasi!

Sukkatee oli teetä, jota valmistetaan hauduttamalla sukkaa kahden kuukauden ajan jalassa. Sukkatee tuli tunnetuksi Mutapainin ystävät-sarjan sketsin kautta 1980-luvulla. Kuitenkaan juomaa ei tunnettavuudesta huolimatta saanut kaupoista, vaan sitä piti tehdä itse kotona.

Sukkateejuoma tunnettiin myös luontaistuotebuumin aloittajina.

Sukset

Sukset ovat talviliikuntaa estävä väline. Niitä käytetään urheilukielessä yksin kappalein, talviliikunnassa kaksin kappalein ja sotilasurheilussa kappaleina. Suksien käytön perimmäinen tarkoitus on tuottaa elinikäinen vastenmielisyys talviliikuntaa kohtaan. Päämäärän saavuttamiseksi jo oppivelvollisuuskoulussa jokaisen on osallistuttava hiihtokilpailuihin. Varusmiespalveluksessa suksilla liikkumista jostakin syystä nimitetään etenemiseksi. Suksia käytetään myös luistellen liikkumiseen. Pystysuora liike suksilla suoritetaan suksimalla kuuseen ja kesällä suksilla liikutaan putkessa, esim. eläkeputkessa. Erään teorian mukaan pitkäaikainen suksien käyttö voi toimina porttina dopingin käyttöön.

Sumopainija

Sumopainija on synonyymi Amerikkalaisen tv-formaatin Suurin Pudottaja-kilpailijalle. Sumopainijoille ominaista on ylipaino ja korkea öljypitoisuus. Ruotsalaiset ovatkin suunnitelleet öljyn poraamista sumopainijoista

Suojatie

Suojatie on ryhmä maahan maalattuja valkoisia viivoja. Niiden tarkoituksena on estää ihmistä tippumasta kuolemanrotkoon. Suojatiet voivat vallata hypnoosiin, jos niitä katsoo yli 3 sekuntia. Suojatie näyttää lähinnä yliajetulta seepralta.

Suola-aavikko

Suola-aavikko on Suomessa peräti harvinainen luonnonilmiö, mutta Kilpisjärvellä sellaisen voi tavata. Tosin pääosa aavikosta on varattu Suomen vaarallisimpien rikollisten rangaistussiirtolan käyttöön, mutta turistit voivat toki käydä aavikon reunamilla tutustumassa tähän tyhjältä näyttävään valkeaan alueeseen. Maailmalla suola-aavikkoja tavataan mm. Boliviassa, Israelissa ja Yhdysvalloissa. Suola-aavikot ylläpitävät maailmallista hiukatasapainoa, joskin paikoin hallitsematon suolan nostaminen on aiheuttanut aavikoilla vakavia ympäristöongelmia.

Suolakurkku

Suolakurkku on vastenmielinen, vihreä kurttuinen asia (Ei tule sekoittaa Jammun housujen sisältöön). Ruotsalaiset tutkijat ovat havainneet, että se saattaa olla jotain syötävää, kukaan ei kuitenkaan ole vielä uskaltanut maistaa sitä. Eräs venäläinen vanhus on vihajannut, että suolakurkku on tuhopoltossa tuohoutuneen ydinvoimalan jätettä. Siitä johtuukin se, että jos poraat jääkaappiin reiän, voit nähdä sen hohtavan neonvihreänä pimeässä. Siksi suolakurkku onkin oivallinen heijastin. Varsinkin valmiiksi viipaloidut suolakurkut voi helposti kiinnittää hakaneulalla takkiin. Synonyymejä suolakurkulle ovat mm. herkkukurkku ja säilykekurkku. Amerikkalaiset kurkut puolestaan ovat geenimuunneltuja käsikranaatteja.

Suomalainen politiikka

Suomalainen politiikka on alunperin suomalaisten keksimä yhteiskuntaformaatti, jonka nykyisenä tuottajana toimii Björn Wahlroos. Suomalaisen politiikan pääaatesuunataukset ovat idiotismi, nuoleskelu, lammastelu, yhdysvaltojenmielistelismi ja propaganda.

Suomalaisen politiikan keskeinen sisältö on, että tuottaja Björn Wahlroos adoptoi suomalaisia hymynaamoja ja poliitikkoja rahalla (esim. Alexander Stubb). Hän kasvatti nämä jo syntyessään urpot alaikäiset juntit idiotismiin ja edellä mainittujen aatesuuntausten orjiksi. Tosin 80 % suomalaisista on "the Isän" mielestä idiootteja, minkä takia demokratia ei voi toimia.

Suomalaisen politiikan sisältö on historian saatossa muuttunut. Vielä 1980-luvulle saakka suomalaisen politiikan tavoitteena oli korottaa Paavo Väyrysen sijoitusta KGB Rankingissa.

Suomalaisen politiikan erikoisuus on korkean tason tieteellisyys. Suomessa on myös onnistuttu määrittelemään mitä politiikka tarkoittaa. (Politiikka = kompromissien kaupittelemista vihaisille kansalaisille, jotka tekevät laiskoja äänestyspäätöksiä.)

Suomalaiset

Suomalaiset ovat iloista (tai angstipaskaa), mutta yksikertaista (tai ainakin järkevää) kansaa (tai elukkalaumaa) ja heillä on (varmaan, naapurin Reinolla kai oli ennen ku kuuroutu) hyvä rytmitaju. Suomalaiset pitävät paljon huvituksista (tai masennuksista) ja alkoholipitoisista juomista(tähän en väitä vastaan).

”Otatko kaljan? Hei sinä maksat sen.”

~Suomeen kyllästynyt R-kioskin täti

Suomalaiset asuvat Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Venäjällä yms. kehitysmaissa. Suomalaisten levinneisyyttä on estänyt saunan ja erityisesti astiankuivaustelineiden puuttuminen maailman keskipistettä, Suomea ympäröivältä alueelta. Astiankuivausteline voitti Iltalehden suomalaisin esine -äänestyksen.

Vuonna 2003 MTV3 järjesti Suurin suomalainen -äänestyksen, ja sen voitti Uuno Turhapuro komeasti kolmen metrin pituudella ja neljän metrin leveydellä.

Suomen Ummetusliitto

Suomen Ummetusliitto (SU) perustettiin tilanteessa, jolloin suolistoon kuivaneen sisällön eli kuivan turpeen hätähuuto vapauteen ei kuulunut vaikutusvaltaisten vaikkuisiin korviin. Ummetusliiton tunnuskukka on päivänkakkara.

”Ei taida kovin moni hallituksen jäsen tietää, miltä tuntuu jonottaa ahtaassa ja pimeässä ulospääsyä, kun vieruskaverikin haisee siinä vieressä kahta kauheammalle vaan.”

~Kimpo Turpeinen

Suolenniemi

Suolenniemi on yksi Suolen suurimmista asutuskeskittymistä Kehä III:n ulkopuolella. Sen väestö koostuu lähinnä 300-vuotiasta alkuasukkaista, joten haustausmaan väkiluku kasvaa viikoittain, ja nykyään Suolenniemi löytyy jo maailman suurimpien taajamien listalta.

Suolenniemi kuuluu Etelä-Karjalan Etelä-Savon maakuntaan. Savolaiset miehittivät sen vuoden 2012 lopussa ja liittivät sen omaan imperiumiinsa. Suolenniemeläiset käyvät sotaa yhdessä anttolalaisten ja ristiinalaisten kanssa hirvittävää sortajaa Mikkeliä vastaan.

Suositus

on määräystä lievempi asetus. On esimerkiksi suositus, ettei kissaa tule laittaa uuniin. Suosituksia on monenlaisia ja niitä esiintyy lähes jokaisella elämänalalla. Tätä artikkelia ei suositella oikeastaan juuri kenellekään. Älä missään tapauksessa vandalisoi tätä loistavaa sanakirja-artikkelia.

Superpallo

Superpallo on 2000-luvulla keksitty peli, jota pelataan yksinään tai porukassa. Pelillä on samankaltaisuuksia esimerkiksi squashin kanssa, jossa yritetään satuttaa palloa. 2010 Tykkimäen huvipuistossa sattui vakava onnettomuus, kun superpallon peliväline, nimeltään superpallo, kimposi väärään suuntaan ja kaatoi maailmanpyörän aiheuttaen miljardeja kuolonuhreja.

Surkea

Surkea tarkoittaa tyhmää, tylsää, turjaa tai hintalaatusuhteeltaan paskaa asiaa. Surkean tunnistaa siitä, että siitä ei nauti tai siitä ei ole mitään hyötyä. Jos joku ihminen on surkea, se voi tarkoittaa ettei hän osaa mitään tai että hän on niin pahalla päällä että pää on alaspäin ja naama väärinpäin.

Sutenööri

Sutenööri on viiksekäs mies, joka valmentaa naisten lentopallojoukkuetta, useimmiten takaapäin. Kesäisin sutenöörit hengaavat beach volley-beibien pukukopeissa.

Suunnistus

Suunnistus on joko juokkueen kanssa tai yksin pelattava peli, jossa eksytään metsään tuntikausiksi, ja lopulta kysytään neuvoa vastaantulevalta KukkaHattuTäti RY:n jäseneltä, joka auttaa sinut sivistyksen pariin saarnattuaan tuntikausia siitä, miten nykynuoret eivät osaa edes suunnistaa. Toisaalta joskus, kun on eksynyt aivan totaalisesti, voi harhailla tuntikausia yksin metsässä, eivätkä edes Mietoisten Talitinttien Partiopoika-osastolaiset tule pelastamaan sinua... Usein suunnistuksessa on tavoitteena samalla myös etsiä rasteja, jotka voivat olla kuusenlatvassa roikkuvia kangasriekaleita tai Golgatalla seisovia ristejä.

Suunnittelu

Suunnittelu on työn muoto, joka pitäisi julistaa pannaan. Suurin osa maailman isoista kihoista on sitä mieltä, että joutavuuteen käytetty aika ja yritysten kahvilaskujen kohtuuton kasvaminen johtaa lopulta maailman tuhoutumiseen. Oikeiden työntekijöiden on tehtävä töitä, eikä hyödyttömiä typeryyksiä omissa aivoissaan. Suunnittelun oletetaan olevan keksitty Kiinassa n. 4000 eKr. HUOM. jos suunnittelee liikaa se menee päin vittua jossakin vaiheessa.

Suuri Rölli

Suuri Rölli on Rölli-peikon arkkivihollinen. Hän on valtavan suuri röllipeikko, jonka muistetaan sanoneen "Voihan räkämälli!", kun Röllin kuuraketti putosi hänen saunaansa. Suuri Rölli tunnetaan ennen kaikkea Johanna Tukiaisen poikaystävänä.

Syanidi

Cyanide101.jpg

CYANIDE® on raikas mantelinhajuinen valmiste tupakoinnin ja toisen maailmansodan lopettamisen avuksi. Tuote kelpaa myös tietovuotojen ehkäisyssä. Tuotteen käyttäjät saavuttavat 30 sekunnissa avun. Kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä. Yli 70 vuoden kokemuksella.

Sympatismi

Sympatismi on 2000-luvulla Lounais-Suomessa kehittynyt aatesuunta, jonka mukaan koko elämän ja jokainen sen yksityiskohdan tulisi olla kauheen sympaattista.

Sähkömagneettinen induktio

Muuttuva magneettikenttä aiheuttaa kaikki induktioilmiöt. Tunnetuimpana esimerkkinä tästä ilmiöstä voidaan pitää YTVn surullisenkuuluisaa Matkakorttia.

Sähkömies

Henkilö joka työksensä aiheuttaa oikosulkuja ja kävelee vapaa-ajalla sulake takapuolessa. Naisia on perinteisesti neuvottu välttämään kosketuskontaktia sähkömieheen naisen ollessa märkä. Varoitukseen onkin aihetta, sillä suhdetta sähkömieheen saattaa varjostaa ja haitata sähkömiesten luontainen taipumus puuhailla jakorasioiden kanssa, etenkin työaikana. Joskus he myös saattavat tuoda töitä kotiin, mikä on yleensä paheksuttavaa. Ainakin silloin, mikäli sähkömiehen siviilisääty ei ole naimaton.

Sävelradio

Sävelradio oli hyvä radiokanava, joka päätettiin lopettaa. Sävelradio soitti musiikkia, josta tykkäsivät eniten keski-ikäiset naiset, sillä 14 kappaleen soittolista oli helppo muistaa. Sävelradio määrättiin kuitenkin lopetettavaksi ja niin kävi. Sävelradion loppuminen on aiheuttanut maassamme paljon surua.

Sääli

Sääli on vakava, monesti kuolemaan johtava äkillinen sairaus. Siihen sairastuneet toimivat useimmiten tervettä järkeä vastaan. Eräs kuuluisimmista siihen sairastuneista oli Bilbo Reppuli, johon säälikohtaus iski juuri kun hän oli teilaamassa Klonkkua.

Sisällysluettelo